Bokat

Då var det bokat, måndag och onsdag ..
Har sovit hur mycket som helst idag, helt sjukt. Vaknade vid kvart i nio, sen vid halv tio somnade jag om igen, vaknade vid elva men somnade om igen fram tills mamma kom hem halv ett..
Och illamående är jag hela hela tiden.. usch fy fan..

Nu väntar jag på att Emma ska komma hem från jobbet, hon slutar nu vid två så då ska jag minsann köra hem till henne! :P

Ciao

Bluärk

Mötet gick bra, gick runt på stan en liten stund efter det, käkade lite men blev mest bara illamående när jag åt men tvingade i mig maten..
Åkte hem och sov en timme innan jag skulle hämta mamma på jobbet och Nicole på dagis.
Väl hemma så sov jag igen fram till klockan sex då mammas gäster började droppa in så halv sju tog jag Nicole och körde bort till Emmas jobb och hälsade på..

Nicole fick en klubba så hon var glad och nöjd, jag mådde mest illa och hade ont i magen och snuvig..
Känns bra! not..

Nu sitter jag mest och väntar på att mammas gäster ska gå hem så jag kan lägga mig i soffan och titta på tv .. suck..

Ciao

Stuff to do

Vaknade av att Nicole kom in och sa att jag skulle komma.. hon kom in två gånger av att säga att jag skulle komma så jag fick masa upp mig och äta frukost med henne och mamma..
Ändå behövligt att gå upp då eftersom jag var sjukt kissig..

Efter frukosten gick jag och fixade lite mer med mina stora tvätthögar, sen körde vi mamma till sitt jobb och Nicole till dagis. Väl hemma igen fixade jag tvätten igen, sen in i duschen..
Nu bara väntar jag på att klockan ska ticka..

Möte halv tolv..

Ciao

Blark

Ont i magen, har haft det hela dagen.. och illamående börjar jag bli, och yr... dåligt!
Slängde in två stora tvättar innan idag, sen la jag mig på soffan och funderade en lång stund och hade prat med mamma, sen blev jag tokig av att bara gå hemma så jag körde till Emma som var hemma hos sin syster.
Köket till det nya huset hade kommit så jag hjälpte till att räkna alla kartonger för att se så allt hade kommit, sen satte jag och Sandra igång att sätta ihop några skåp.
Efter ett tag körde jag och Emma till Maxi för hon skulle handla lite, och sen hem igen till huset och forsätta sätta ihop skåp.

Vid halv fem var jag och hämtade Nicole som nu står och säger kom kom kom kom enbart för att hon vill ha salta pinnar som finns i skåpet i köket..
Så jag får la gå och ge henne det.. för här kan jag ju inte sitta hela dagen..

Ciao

En sån dag ..

Vaknade vid nio av att Nicole stod och skrattade framför ansiktet på mig för att jag sov.. tack för den!
Efter frukost åkte jag och Nicole till Eurostop för att handla lite på apoteket, sen in till Lindex för att köpa strumpor till henne och sen till Coop för att handla lite mjölk och kex, sen åkte vi hem.

Vid ett tiden körde jag ner till Laholm till Sofia och Emma, satt och pratade om deras fest igår och sen lite annat..
Har nu även varit och handlat middag till ikväll som mamma står och lagar medan jag skriver här och Nicole går fram och tillbaka framför mig på skrivbordet som en katt.. haha

En sådan chock! Viktigt beslut .. så kan du svara någon gång?
Känns helskumt..

Ciao

Lördag och jag är sjuk

Igår var det en underbar dag!
Tog tåger kvart över elva på förmiddagen till Helsingborg för att träffa Frida.
Var helt underbart att träffa henne igen och gissa om vi hade mycket att prata om!
Vi gick och satte oss på ett café/lunch ställe som jag bara älskar i Helsingborg men aldrig kommer ihåg vad det heter, beställde käk och satt där i säkert två timmar.
Sen gick vi runt i stan och kollade affärer och fortsatte prata om allt!
Vid fem-tiden tog vi tågen hemmåt, och på tåget hem var det en tjej nära mig som pratade i telefon och efter ett tag utbrast hon i stor glädje med glittrande ögon om överraskningen om att hon skulle bli moster. Sååå glad hon blev! :) Härligt!

Mamma och Nicole kom och hämtade upp mig på stationen, sen körde vi till Maxi och sen hem för att äta.
Jag var hemma hos Emma vid kvart i åtta, vi käkade och tittade även på Idol, sen efter det körde vi bort till Hotell Freden då LaputaLive skulle spela. Inte något favoritband till mig men Emma känner dom och dom är faktiskt rätt roliga att se på :)
Men vid halv tolv åkte vi hem då jag höll på att somna där jag stod och Emma skulle jobba tidigt idag.

Idag vaknade jag vid kvart i nio, helt jävla täppt i näsan, värre än igår och jag både frös och svettades. Så efter frukost blev det 3 timmars sömn igen, sen vaknade jag av att Nicole ropade där hon hade vaknat efter sin förmiddagssömn. Blev att vi alla tre åkte till Eurostop för att hitta klänning till mamma som hon kunde ha på sig ikväll, när vi stod vid rödljusen precis innan säger mamma att hon tror det är någon som känner mig i bilen bakom för dom vinkar som tokar, och när jag vänder mig om så är det Emma och hennes mamma, haha!

Mamma hittade en ascool klänning, den ska jag minsann låna någon gång! :)
Sen hittade jag också lite smått och gott och Nicole hittade allt hon såg typ.. men snacka om låång underläpp och stora ögon när vi hade varit i affärerna ett tag och hon hade hittat ett halsband som hon ville ha och inte fick, hon höll det länge och tittade på både mig och mamma med stora valpögon, men icke!
Sen drog mamma iväg till festen hon skulle till, Emma och Sofia är i stan och festar som jag fick följa med på, Carro är också och festar vilket jag också var inbjuden till.. Men neeej, Wiky är grymt förkyld och passar Nicole.. Jippie.
Ta det nu inte fel att jag är sur över att passa Nicole, jag sa redan förra veckan att jag kunde, men ifall jag var frisk idag så hade vi faktiskt kunnat lämna över Nicole hos Emelies mamma.. meeen jag skulle naturligtvis vara sjuk, glad som en lärka över det.. not!

Nu sover lillan, jag har precis tittat på en film, försöker överleva med den lilla andningen jag kan göra med näsan.. Ska sätta på en film till men tror jag kommer somna till den.. =/

Ciao

Hej bloggen

Nu är det bara några minuter kvar från att mamma ska köra ner mig till tågstationen för jag ska ta tåget till Helsingborg och träffa FRIDA!


Då hon bor i Lund så kom vi fram till att vi skulle träffas halvvägs och tjena, det var 8 år sedan jag träffade henne senast så vi har en massa att ta igen!
Hon var ju tillsammans med Coffe när dom var mellan 18-19 tror jag, och vad var jag då? Yppiga 14-15 år.. jisses.
Så nu ska det bli roligt att träffa henne och prata om allt som hänt sedan sist, hon gifte ju sig till och med nu i augusti.. :)

Outfit för dagen:

 




Kåren

Nu ska jag hem till Carro, där är redan lite folk, tror Arre är där och Marcus skulle väl komma och Hanna.. Jag vet inte, men jag ska dra dit nu sen ska vi till Kåren.
Studenternas festställe, Carro har fixat fribiljett till mig! ;)

Partej!

Outfit for the night:

Biljard

Åkte in till halmstad igår vid halv åtta tiden hem till Carro för att spela biljard med henne, Arre och Marcus.
De två första runderna var det jag och Carro mot killarna, självklart så vann dom båda gångerna för Arre hade tydligen spelat hur mycket som helst och kom med tips till Marcus så han blev typ lika bra..
Medan jag och Carro spelar ungefär en gång per år plus bara chansar på att man träffar så kan jag säga att vi var inte lika bra..
Men jag fick i alla fall i ett antal bollar och gjorde så vi kom tätt efter, så varje gång killarna vann så hade vi ändå bara en boll kvar, vilket jag tyckte var bra gjort.

Sen bytade vi lag, så det var Carro och Arre mot mig och Marcus.
Arre bara retade Carro varje gång hon missa då han hade gett henne tips vilket hon misslyckades med nästan varje gång, och sen vet jag inte hur jag gjorde men jag lyckades omringa en av deras bollar med några av våra, bra taktik?
Såg kul ut i alla fall, instängd i hörnan haha.
Men självklart så vann Carro och Arre bara för att det var Arre.. usch!
Så vi bytade lag igen och jag fick spela med Arre. När det var min tur första gången så satte jag i tre bollar, vilket jag tyckte var riktigt bra!!
Men sen gick det bara utför.. men jag fick i någon boll till.. Men vi vann också i alla fall! :D

Sen gick vi hem till Carro, kollade på tv och hade kul. Carro gömde Arres cigg och herregud så kinkig han blev efter ett tag haha, fast han kunde ändå inte låta bli att skratta åt det men han ville verkligen ha sina cigg :P

Nu kommer mamma och Nicole snart!

Ciao

Flygplats

Vid ett idag gick jag hem till Michelle och hjälpte henne komma ihåg alla rätt saker som hon skulle packa ner i resväskan.
Sen ringde hennes mobil och när hon hade pratat i tio minuter så ringde hemtelefonen så jag fick gå och svara. Det var till André men han var inte hemma och när jag skulle förklara var han var så ringde min mobil.. herregud sånt ringande!

Sen begav vi oss till Maxi då Michelle ville ha en korv och jag skulle ha en tidning, och så mötte vi på en kompis till Michelle där så hon babblade på där en stund..
Sen begav vi oss till Ängelholms flygplats då hon ska till Stockholm för fem dagar till hennes pojkvän.
Det är en otroligt liten flygplats och då vi var där över en timme för tidigt så fanns där definitivt inte mycket att göra så vi fick göra det bästa av situationen, genom att bara vara oss själva som brukar bidra till sjuka saker vi gör :P

Vi kom in på ämnet om när jag bodde i Göteborg, om vad vi hittade på där när hon var på besök och sen upptäckte vi en äcklig äldre fet man som satt och verkligen stirrade på oss, han slet sig inte med blicken ens när han drack sitt kaffe.. usch!

När hon gick på planet så tänkte jag överraska Fredrik och Rebecca men dom var inte hemma så då var det bara att vända och köra hem..



Ciao

Söööööööndag

Var en äkta söndag idag.. helt jävla seg!
Mamma lämnade mig vid ett-tiden för att åka och se på bio med Nadja, men jag tror dom gjorde fler saker än att bara gå på bio då hon kom hem vid fem-tiden..
Under den tiden fick jag försöka roa mig själv, så jag gick ut en runda med hunden och efter det höll jag på att dö av tristhet..

Så jag hittade en film som jag inte hade sett ännu och som fortfarande var inplastad.
World Trade Center heter den, en riktigt bra film baserad på händelsen 11 september 2001.
Nicholas Cage var med, vad han och en till som det handlade om som klarade sig från händelsen, dom var fast i botten av raset, men hittades och överlevde.
En mycket bra film må jag säga!

Efter det blev det att spela the Sims 3, är mycket tid åt det nu för tiden känner jag.. sen ringde Malin och jag åkte hem till henne vid sju tiden då hon hade kommit hem hit från Växjö igår och ska tillbaka imorgon.
Så det blev uppdatering om vad som hänt på senaste, sen fixade jag lite på hennes nya bärbara dator som hon behövde. :)
Mysigt att träffa henne igen i alla fall..

Men nu är man hemma igen och nu är det tid för att sova..

Nightynight!

Ciao

Pratar du med mig?!


SnöSnöSnö

Kan inte låta bli men jag längtar otroligt mycket till vintern!
JAG VILL HA SNÖ NU!
Jag vill ha massvis med snö, glida på min bräda i backarna, ha snöbollskrig, slänga mig i snön, åka pulka i isbackar, gräva fram bilar på nytt och bara njuta av vinterlandskapet!

Haha bästa!!


Sjunger

Skulle testa och se ifall det funkar att lägga in ett youtube-klipp på när Nicole stod och sjung samtidigt som hon tittade sig själv i spegeln.
Observera att hon inte kan sjunga när hon tappar mobilen som hon håller i :)
Och det var dock i juni!

Enjoy!


Äuhm

Har inget att skriva om idag..
Har heller inte gjort så jättemycket mer än att lämnat tillbaka bilen till pappas sambo, hjälpt henne lite och sen har jag tittat på avsnitt efter avsnitt på 'How i met your mother', ska just nu påbörja sista säsongen...
Vad ska jag titta på sen när det är klart??

Ciao

Tvättat

Har lånat min pappas sambos bil under tiden de var på Kreta och jag ska lämna tillbaka den imorgon.
Men innan jag lämnar tillbaka den så ville jag göra en fin liten tjänst först.. Jag har tvättat bilen!!!
Både på utsidan och även på insidan där det hade hänt en liten olycka.. Men, det syns inte längre!
Jag drog fram vattenslangen, fram med bilschampoo och skrubbade in hela bilen i skum och sen sköljde av den, det var nästan lite roligt faktiskt hehe!
Bilen är som ny!



Bilen är även till salu.
Vw Beetle 2,0 115 hk -98
47.000:-
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin 95 okt
Bränsleförbrukning: 0,82l/mil blandad körning
Ny framruta 2009


Mer information finns, är ni intresserade så är det bara att skriva er mailadress så får ni numret och mer info om bilen! :)

Ciao


Vad är en bal på slottet


Back home

Japp, då kom jag hem för en halvtimme sedan.
Har haft en otroligt härlig vecka!!

Ska berätta om den imon men nu snart kommer Andreas och ska hämta upp mig och så ska vi köra och hämta Emma sen får vi se vad vi hittar på! :)

Ciao


Prinsessa i am

Är just nu ute från hemmet, är på vift.
Ring om ni vill mig något :)

Ska vi leka att jag är prinsessa och ni är mina glömska slavar?
Det var en liten tjej på typ 8 år som sa det till sina vänner i lite kaxig ton, höll på att skratta ihjäl mig då hennes vänner bara tittade ner i marken och ville inte svara..

Ciao

Birthday party

Var lyckat igår hemma hos Emilia!!
Vi var runt 15 stycken och självklart så gillade Emilia min underbara present! Rosa öronmuffar formade som en blomma och sen även ett set med platsringar, armband, långa blåa fejknaglar. Riktigt bra hehe!
Blev charader också, som jag tycker om såå otroligt mycket.. not.
Så jag satt och tog tiden istället för det var Emilias päron enormt kassa på.. dom bara lät tiden rinna tills laget kunde svaret, och så går det ju inte till!!
Men Emilia och mitt lag vann, självklart ;)
Sen blev det The Corner efter det, var mycket mycket folk där och var över förväntan riktigt roligt, så det blev lyckat minsann!

Idag var jag hemma hos Andreas, vi hade inte så mycket och göra så vi körde och våldgästade Sandra och Hampe i deras nyköpta hus och där var Emma också för dom höll på att göra iordning med ved osv. Kommer bli riktigt fint där när dom väl är klara med helrenovering! :)

Men nu!
Åter till vad jag påbörjade för någon dag sedan, 'How i met your mother'

Ciao

Hej å ivej !

Var hemma hos Hanna idag, skulle lämna över musik till henne som hon har hottat på min dator som hon vill föra över på hennes mobil som hon ska ha på planet.
Sen blev det att jag satt kvar och pratade om allt möjligt med henne och Tony, gav även lite tips om flygresan, packning osv.
Kommer kännas tomt utan henne här.. Stor saknad kommer det bli verkligen!
Hon har ju alltid varit min lilla pumpa! :D
KÄRLEK!



Ikväll ska jag till Emilia då hon fyller år idag, partaj partaj!
Så nu måste jag in i duschen!

CIAO

 


Relaxing

Michelle och Simona kom och hämtade mig halv ett idag, vi körde upp till Malin och Dagmars hus då jag var hundvakt åt dom idag, jag rastade hunden lite för sen åkte vi till Våxtorps marknad.
Gick runt och hade roligt, tittade på en hel del skräp och sen slutade det med att vi köpte en massa marknadsgodis.

Efter det gick vi runt i Laholm lite, sen hem för att lämna Simona hemma, jag och Michelle gick ut med hunden och sen åkte vi ner till Laholm igen för Michelle skulle klippa sig.
Åkte hem till mig efteråt då Fredrik och Rebecca kom en liten sväng, sen ringde vi Annabelle och bokade bort på uteserveringen då det är deras sista kväll med uteserveringen.
Så ner igen till Laholm vid åtta och då hade dom buffé med all möjlig god mat!!

Vid elva åkte vi hem då Michelle ska jobba imon så vi körde och hämtade hunden som ska sova här inatt.
Så nu sitter jag här hemma och ska snart sova.

Kom dock på ett roligt skämt när jag och Michelle satt på uteserveringen.
Michelle: Fan va kallt det är..
Jag: Mm, luften har nog svininfluensan
Michelle: Varför då?
Jag: För det är svinkallt


Michelle skrattade så hon knappt fick någon luft, så antog att det var roligt :D

Så vi har verkligen haft en skön fredagkväll!
Ciao

GOOOD MORNING!!

Japp god morgon god morgon!
Vaknade enormt tidigt idag för att bara vara hemma om dagarna, halv åtta tror jag bestämt klockan var när jag vaknade och var hur pigg som helst?? :S
Så jag drog upp datorn i sängen och satt i över en timme på youtube för att titta på mina favoriter;
Johan Glans, Jeff Dunham, Pablo Fransisco

love it love it love it!

Nu ska jag bort till Emma, vi ska vandra runt lite i en timma eller så nu innan hon börjar jobbet klockan ett.

Och vad som gäller mina val angående helgen så får det bli något här hemma då jag kom på att jag lovat Dagmar att passa deras hund fredag natt..
Så blir att jag deltar i födelsedagsfirandet hos Emilia, men om Jocke och hans vänner kommer vet jag inte ännu, får jag ta itu med idag.. :)

See ya!
Ciao

För många val .. ?

Helgen närmar sig och jag kan inte bestämma mig.. har ångest, vad ska jag göra?

1. Emilia fyller 21 på lördag och har bjudit in mig dit, skulle gärna dit men tyvärr så är det på en lördag vilket då innebär att det är 23 på alla de ställen i stan som jag tycker om och då kommer enbart jag in där..
-Du kan väl offra dig en kväll? skulle säkert en del säga, visst det hade jag kunnat ifall det nu inte var så att jag verkligen inte orkar med dom andra ställena där det är 18 på.. usch!
Men funderar på ifall jag ska vara med hemma hos Emilia och sen möta upp Emma ute på stan och gå in på Mårtensson...

2. Sen skämtade jag med Jocke om att han kunde komma så då funderar han på att faktiskt göra det, med sin tjej och två till.. vilket då innebär att jag får ta med dom till Emilia men sen ändå dra till Mårtensson med dom..

3. Men sen skulle jag sjukt gärna vilja åka ner till skåne denna helg, träffa farmor, Micca, Marie och mina nästkusiner, åka till trillingarna.. Så det sitter jag och funderar på..

4. Men sen skulle jag också vilja åka till brorsan i Oslo denna helg, bara festa gärnet och ha askul med brorsan, Libba och Micke plus de två andra grabbarna som också bor tillsammans med dom.. Det hade varit askul verkligen..

5. Kanske åka till Lund??

Gaah! att man inte kan bestämma sig.. =/

Tankarna rullar som i ett kugghjul och försöker komma på det rätta alternativet, men det är ju ändå bara onsdag idag så har imorgon också på mig.. men om jag ska till skåne eller oslo så vill jag ju egentligen ha bestämt det idag så jag kan bege mig imon eller fredag morgon..
Ja detta är inte lätt!


Utflykt?

Jag somnade rätt sent igår märkte jag, tiden bara sprang iväg..
Mamma kom in imorse och sa att jag var tvungen att gå upp för hon ville att vi skulle på utflykt då det är så fint väder. Hon kom in två gånger och sa att hon ville på utflykt, antingen till Ängelholm eller Halmstad, bara vi gjorde nåt. Så när jag väl masade mig upp, gick och åt frukost och fixade iordning mig och borstat tänderna, vad höll hon på med då? Jo hon betalade räkningar som tog en jävla tid, sen när hon precis blev klar med det så ska hon ringa mormor då hon hade ringt vilket tar hur lång tid som helst, och sen ska hon hålla på med annat, nu är klockan snart halv fyra, lite för sent för utflykt kanske????

SUCK!

RSS 2.0