Rumpnissar

Igår på jobbet så hade Nina sina zebra randiga stövlar stående på kontoret som hon inte ville ha, och Frida blev helt förtjust i dom så hon ville ha dom.
Hon testade dom och gick runt inne på kontoret med dom och sa hur snygga dom var och hur porriga dom var osv, tills hon sa:
- Dehär är väldigt bra när det regnar!
alla skrattade och sa att där sa hon något smart! haha så då skämdes hon lite. ;P

Idag skulle jag in till Halmstad för att köpa ett armband som mamma ville ha, så jag skulle ner till henne på jobbet för att få pengar av henne, och när jag väl kommer dit så är hon inte där?! De på jobbet sa att hon var ledig.. ÖÖÖHHHH
Så jag ringer hennes mobil men då är den på upptagen, ringer säkert i en kvart men upptaget hela tiden så jag kör hem, och när jag är hemma så ringer hon och frågade vad jag ville.
Då var hon hos Emelie ... MEN TÖNT!
Så jag blev irriterad och nu är det inte lönt att åka dit eftersom Anna kommer hit vid efter tre.

Ska bli kalaskul att träffa Anna, var ju ett år sen nu tror jag?! :S
Hon pluggar ju i New York men har det senaste året pluggat i Australien så nu ska hon vara hemma över sommaren sen tillbaka till New York.

Men nu in i duschen som kommer hon !!! :D

Adios amigos


sammansatta ord

jaa, det är så jag och Micca pratar via msn ibland. skriver meningarna utan mellanrum haha.

Idag var det planerat att jag och Florije skulle in till Halmstad och handla lite men hon orkade inte och sen kom det andra saker upp med plus att lillgrabben har ögoninflammation så han va inte så pigg heller..
Så jag körde ner till Emelie och vi åkte ner till Helsingborg och gick runt på Väla.
Tittade på folk, skrattade åt folk, jag köpte en dösnygg klockan på halva priset, så äntligen har jag en klocka!
Har ju inte alls gått 10 år sen jag sa att jag behövde en haha.

Sen gick vi in på Ikea med och gick runt, Emelie hittade en massa saker som hon köpte till sin lilla lägenhet medan jag höll Nicole i famnen då vi la hyller på vagnen.
Väl hemma så ville Emelie laga mat till mig och mamma och det blev supergott!!
Sen tramsade vi lite allihop och hade roligt och nu har mamma kört hem Emelie och Nicole och vi ska med snart sova.
Jag ska bara fjönta klart med Miccan först! ;)

En söt Nicole:


Här är jag, Rebecca och Lulu på Midsommar :D


Jag och Rebecca härmar Victoria Beckham :P

Nattsamtal for the win

Jaa, det var ju så att när jag kom hem från jobbet igår vid halv tio så var jag dödstrött..
Kollade om det hade hänt något på mobilen då jag hade glömt den hemma och då såg jag att Micca hade ringt så jag svarade henne med att hon kunde ringa.
Var ju faktiskt längesen jag pratade med henne, och nej jag kan inte räkna med det samtalet då hon ringde på midsommar för:
 1.- jag var inte nykter, 2.- Sebbe kom och kittla mig mitt i samtalet, 3.- jag kunde inte riktigt koncentrera mig på vad hon sa så jag kommer inte ihåg så mycket om vad vi sa, förlåt Micca men jag vet att du fattade eftersom vi sa att vi skulle höras senare i veckan hehe.

Vi pratade i lite mer än en timma, haha som de flesta gångerna :D
Mamma kom in och tramsade några gånger under tiden vi pratade med.
Men efter samtalet så skulle jag sova men skulle bara in till mamma först och busa lite vilket blev att jag var inne hos henne i nästan två timmar och tramsade och busade, och i slutet var jag så övertrött så jag skrattade så jag inte fick någon luft och kramp i magen,. så jag låg och hackade eftersom det inte kom ut något ljud när jag skrattade så då började mamma asgarva..

Sen somnade jag skönt och när jag precis hade börjat drömma så ringer Bala.
Walla wolla det va längesen jag pratade med honom, så vi pratade lite om vad vi gjort i midsommar och i helgen. Han hade varit på Öland, men tyckt att det var äckligt kallt och blåsigt hehe.
Och igårnatt så jobbade han, därför han ringde med.. som vanligt.

Idag vaknade jag inte försen vid halv tolv, sååå skönt!! :D
Har tagit en lång frukost och lång dusch.. ska snart ut på promenix med hunden och sen bara ta dagen som den kommer fram till då jag börjar kl.18.
Men jaja, som sagt. ska torka håret nu och sen ut med vovvsen.
Ha det bra!

En sexa mjölk?

Igår var en kanonbra dag!
Solen sken på och det var varmt och underbart väder!
Alla vaknade vi vid halv elva då vi började servera frukosten, var helt mysigt.
Jag, bröderna, rebecca och danskorna.
Vid tolvtiden körde jag bort Fredrik och Rebecca till fotbollsplanen där vi var i fredags då de skulle hjälpa till att städa och ta hem våra saker, plus att jag skulle byta till min bil, körde dit med deras bil.
Sen vid halv ett körde jag ner danskorna till tåget som kom kvart över.

Väl hemma igen så blev det att bröderna stack till Tobbe och resten av det gänget, och jag var hemma med mamma, tog en dusch och slappade framför tvn med lite godis.
Sen vid halv fem kom bröderna hem och vi förberedde oss för utgång i Halmstad.
Förfestade i Josses lägenhet, hade hur kul som helst och vi var en massa folk :P
Grabbarna fick för sig att de skulle gå fram en och en med fem minuters mellanrum och fråga efter en sexa mjölk av samma bartender.
Efter att fyra hade gått fram så började hon tröttna, men efter den sjätte så började hon bli irriterad och efter den nionde så sa hon att de skulle sluta skicka fram folk eftersom de inte har mjölk?
WHAA? vad är det då som är i white russian? hahaha så roligt det var att se hennes min! :P

Väl inne i stan så spreds vi åt olika håll som vanligt, men först var vi på Café, sen mötte jag upp Hanna på Idas, sen gick jag tillbaka till grabbarna då vi gick runt på stan lite och in på de olika uteserveringarna och sen in på Moon där vi träffade på alla andra.
Så jävla roligt var det! Nu märker man att det har börjat bli sommar, uteserveringarna är igång, ännu mer folk och ännu mer glatt folk och kul som fanken har man! :D

Idag var det att gå hem till Linus och sitta där och häcka med karlstad folket och sen drog vi alla till donken där vi sedan skildes åt, de till karlstad och vi tillbaka hem med en inbjudan till Karlstad i bakfickan :P hehehehehe Me Likie! ;)

Men nu är jag trött som fan, vi kom hem vid fyra, somnade vid lite efter halv fem men sov dåligt.. och jag får INTE sova någon timme nu innan läggdags för då kan jag inte sova sen och jag ska jobba imon, börjar sju så jag ska gå upp klockan sex.. uh.
Men men, ska tillbaka in i vardagsrummet nu där mamma, emelie och nicole är. :)
Ciao på er

Midsommar

Ja det blev la bra ändå :P

Även om det inte var dukat eller fixat med borden när vi kom fram och vi fick vänta på tallrikarna då Henke hade glömt ta med dom, så vi fick sitta i två timmar för att vänta på att få äta så böev det bra ändå.
Senare kom det två tjejer och en kille från Kalmar då den ena tjejen va helt IQ-befriad.. suck.
Men det gick bra ändå så länge man höll sig borta från henne.

Sen blev det lekar på planen men alla var inte med och vi hann bara med två lekar då det började åska och blixtra så vi gick in igen.
Men regnet höll sig borta hela kvällen i alla fall så det var ju toppen!!
Efter ett tag blev de fullare och fullare.. Jag gick ut där Fredrik och Sebbe stod då de började putta mig emellan sig, ta lite griptag och sånt, jag hade ingen chans, och då kommer Kalle och säger att JAG måste lugna ner mig.. haha eh tack?!
Men jaja, han skojade ju bara för han kunde inte hålla sig för skratt sen.

Idag lämnade jag danskorna vid tåget runt ett tiden. Sen nu ska jag, fredrik, rebecca och mamma snart äta.
Kristoffer har jag kört bort till Linus och de som är där.
Men nu kom de med maten så hej hopp!
Ha en trevlig dag

Solens alla strålar

Wopido!
Solen skiner, det är varmt och det är midsommar!
Tji fick de som sa att det skulle regna idag! Hehehe, inte här inte! :D

Vaknarde vid fem över tio då mamma kom in och sa att klockan var halv elva?
Ja det var ju i närheten ...
Åt en lång frukost då mamma fick dampryck när radion spelade Entertaine med Robbie Williams, hon stod och diggade och sen dansade hon in i vardagsrummet och satte på radion där och hoppade runder och försökte få med Levis som låg på soffan och tyckte att hon va knäpp.

Efter frukosten körde vi ner till Laholm och där var det dans runt midsommarstången redan, in på Ica och handla allt vi ska handla, och lite blåklint, sen på vägen hem stannade vi längs vägkanten och plockade prästkragar.
Lämnade av mig och allt handlat och blommor hemma medan mamma körde in till Halmstad för att hämta Kristoffer.
Jag hoppar in i duschen och när mamma och Kristoffer kommer hem så sätter jag och mamma igång med att göra blomsterkrans, jag gjorde runt mitt diadem :P
Så fint så fint!

LALALAAaaa och klockan två kommer Fredrik och Rebecca, och sen klockan tre är danskorna, Jeanette och Lulu framme i Laholm så då ska jag hämta dom! :D
Woho! så kul det ska bli!!!!
Sen blir det att göra sig iordning och sen bege sig iväg.

Men nu ska jag klä mig lite nu innan broren och fjällan kommer :P hihii

Glad midsommar på er alla!!

Stöörrrr

Måste avreagera mig lite!

Mamma har varit på störhumör hela eftermiddagen idag!
När vi kom hem så var Emelie och Nicole också här, och så satt lillen i bilstolen i soffan, jag satt också på soffan medan mamma lagade mat och Emelie pratade i telefon (i köket), jag hörde att Emelie var på väg att avsluta samtalet så jag reste mig och började gå ut mot hallen, och när Emelie lägger på telefonen så vimsar Nicole så hon åker ur stolen och ner på golvet, och så skyller de på mig?! Jag va inte ens i rummet?!!!
För helvete, man ska alltid ha någon annan att skylla på så det var där mamma blev störobjekt, hon började sura.

Sen körde jag hem Emelie och lilla fisen, och sen hem igen då mamma var hos Håkan.
Jag började packa upp min väska som har legat där sen jag kom hem, och jag rensade i garderoben lite.
Mamma kommer hem och frågar om jag har börjat packa upp.. EEHH va ser det ut som!?!
Sen sa hon att hon tar lite av de produkterna som jag fick av frisören. men neeeeeeeejjjj!!!! Hon anpassade det exakt efter mitt hår! Hon hade sån liten låda där man la ner ett hårstrå så kom man fram till vilken produkt som passade bäst! Helvete då att hon inte kan låta bli MINA SAKER!
Hon ska alltid "låna" saker av mig och sen lägger hon dom i SITT rum!!

Sen har jag försökt få tag på Jeanette och Lulu för att se när dom kommer med tåget från danmark.
Men svarar dom? Neeeejjjj, klart dom inte gör.
Så jag tänkte jag skulle fråga Kristoffer om han vet vilken tid, svarar han? NEEEEEJ!
Jävla rövbajsar då!
Men Jeanette svarade nu för lite sen så nu vet jag att dom är framme runt fyra tiden.
Baah!
Nu ska vi bara luska ut hur alla ska sova..

Men nu ska jag gå och slänga mig framför tvn!
Ciao

Närmar sig..

.. midsommar! :)
Jag ska hämta danskorna som kommer med tåget imon, kul att träffa dom igen faktiskt!
Var på systemet med idag och kläderna är tvättade, även om jag ännu inte vet vad jag ska ha på mig.

Var sjukt jobbigt att gå upp imorse. Jag var hemma vid lite innan tolv igårnatt och jag skulle upp 06.00 då jag börja jobba klockan 7.
Men jag kom upp i alla fall, även om det blev tjugo över sex, och jag var på jobbet redan tio i sju.
Sen slutade jag vid ett, gick till mamma och pratade lite med henne och sen gick vi till hårfrisörskan för att få produkter till mitt hår.
Nu sitter jag här hemma med lilla Nicole i knäet, då mamma och Emelie är inne i hamstad då Emelie ska köpa barstolar.
Så nu måste jag sluta innen hon biter sönder allt hon ser. :)


Här är mamma med Nicole i alla fall, så söta så


Livet i en villa

Jaa, jag vet. Nu när jag är hemma så suger jag på att skriva i bloggen.
Men det är så mycket som händer men ändå inte haha.
Va ju på min kusins student, hur kul som helst och sen på kvällen skulle vi ut och festa i Kristianstad och vem hämtar vi inte upp om inte Micca <3<3
Woho va fin hon va i det fina håret och nya naglar :D Och sen kan ju inte jag hjälpa att hon strålar lite mer när jag är bredvid henne ;) haha
Var underbart att träffa henne igen i alla fall!!

Började första dagen på jobbet igår, gick bra faktiskt. Är ledig idag så jag ska snart köra ner till Helsingborg till broren min för att se på sverige matchen.
Flaggan på bilen är redan påsatt! :D haha
Sen blir det jobb imorgon med.

Men här kommer lite bilder från i lördags :

Underbara kusinen <3

Kossorna :D

Brorsan, Håkan, Mamma, Micela

Söta mamma :)

Kusinerna förutom två då som inte kunde vara med

Sötaste i sin fina balklänning

Morfar och mormor

Mina änglar <3

Höhö, den schnyggaste i schtan

Kärlek

Kärlek även här :D

När jag och kusin hade lämnat mamma och Håkan vid husvagnen så skulle vi hämta Micca, men innan det så körde vi imon McDonald, och sorry kussen men jag bara måste lägga upp denna charmiga bilden ;) hahaha

HAHA SÖÖÖTAST!!!

Lovley Home

Då har man kommit hem och redan hunnit med en massa hehe.
I torsdags så hände det inte så jättemycket mer än att jag va framme vid nio, tog bagaget och sen körde vi hem Emelie och lilla flickan, sen körde jag och mamma till shell, träffade på Hyrije och Shkurte där! :D
Sen hyrde jag och mamma en film som vi tittade på sen när vi kom hem, Gludkompassen hette den och fan va tråkig den vaaaaaarrrrrr.. Vi tittade inte ens klart på den..

Igår så vaknade jag klockan åtta, inte så jättekul men gick inte att somna om igen, så jag åt frukost med mamma sen när hon åkte till jobbet så gick jag en runda med hunden, sen in i duschen och sen ner till Laholm.
Körde först till Björn till hans verkstad för att det gick inte att få upp motorhuven då högersidan hade fastnat så¨han drog upp den med kofongaren. :P
Sen bytade vi ut min ena lampa med, sen körde jag för att äta lunch med mamma och då kom Håkan med och Emelie va redan där och lillen såklart.

Fredrik ringde vid ett och sa att jag skulle hämta honom vid två i Hasslöv... blööh. så jag fick göra det och sen körde vi direkt till Halmstad för att hämta Kristoffer, sen var vi hemma vid tre men då hade inte mamma kommit hem ännu så vi satt och tramsade oss i soffan tills mamma kom halv fyra, men då hade hon glömt att både hämta Emelie och jordgubbar, så jag fick köra ner till Laholm och fixa det. :P
Sen hade Rebecca med kommit när vi anlände, så började vi fika med tårta och kakor, småfirade Kristoffer då han fyller år imon och Fredrik och Rebecca kan inte vara med.
Sen firade vi att jag hade kommit hem och att Fredrik och Rebecca hade kommit hem efter en lyckad semester.
Gott var det i alla fall haha

Sen när jag kört in Kristoffer körde jag till Hanna, så underbart kul att se henne igen!!
Sen åkte vi till Karsefort haha, skulle hämta lillsyrran men vi åkte dit lite i förtid, och lalala så kom Ola in på scen och började sjunga?! :O haha trodde jag inte men jaja då har jag sett honom på äckligt nära håll då med eftersom vi var nästan framme vid scenen. haha
Inte för att det var så jättemycket folk ändå, men jaja. haha
Sen när vi väl skulle köra hem så fick lillsyrran för sig att hon inte alls skulle åka med oss hem utan ta cykeln, aahhrrr.
Så vi körde hem, jag lämnade av Hanna och sen körde jag hem och la mig gott i sängen.

Men nu har jag bråttom, kan inte sitta här för länge då vi ska till kusinens student!
Hon tog den i och för sig igår men hon har mottagningen idag och det ska bli så kuuuuul!!!!
Blir kanske även utgång i Kristianstad ikväll då, får se om Micca darling kan komma och säga haj! :P
Men! Nu in i duschen!
Puss och adjö

Folkvimmel på flygplatsen

Sitter på flygplatsen just nu och väntar på mitt plan hem till Halmstad.
Skulle med planet som gick 17.55 men det gick då inte för när jag skulle köpa biljett sååå tar dom inte kort, och då sa han (med mycket sannolikhet till bög) att jag inte skulle hinna med det planet då.
Neeh men då och stoppa en pinne i röven då!
Så jag och Pia gick sakta bort till automaten och tog ut pengar, hon gick och fyllde i mynt i parkeringsautomaten sen checkade vi in mig till nästa plan som går 20.10, sen gick vi och tog en glass som satt väldigt bra i magen hehe.
Sen vid halv sju åkte hon hem igen, och jag gick in mot gaten.
Så att sitta och glo ut på startbanorna från halv sju tills planet ska gå verkade inget roligt så jag slog upp datorn.

Ringde till mamma för att säga att jag är framme vid nio istället, så det var bara för henne att köra hem då hon och Emelie redan var inne i halmstad, på Siba, så då var det ingen idé att vänta utan bara att köra hem så länge.

Vet inte vad jag ska göra ikväll men troligen ingenting faktiskt.
Ska packa upp och slänga en del i tvätten sen äta lite. Blir väl en tidig sömn med kan jag tro.
Skönt att få åka hem idag i alla fall, skönt att komma hem över huvud taget! Längtat hem så mycket ju!
Men jaja, nu ska jag kolla vidare på nätet. :P
Ha det bra folket
Adjöken

Förstelnad

Kom ju från sjukhuset klockan fem igår morse.
Vi kom på det första tåget som går på morgonen, 05.03 haha woho!
Var typ vi och tre till som var med på tåget, och väl framme på centralen så såg vi bara en handfull med människor, helt folktomt och ingen stress, var som att gå i en otäck mardröm där bara vi var kvar haha.
Kom hem till Cicci vid kvart i sex, gick och la oss direkt och sov fram till halv ett, sen gick vi upp och åkte till Ikea och vandrade runder.
Var rädd att någon skulle smälla till mig i ryggen vilken sekund som helst så jag gick sakta fram och jag hade ju svårt att sitta ner med.
Men vi åkte därifrån vid halv fem och klockan sex vad jag hemma hos Ingemas föräldrar för att fira hans pappa.
Pia hjälpte mig dra bort tejpen runt mina nålhål i armveck och handled, helt sprängröd vad jag så det såg ut som jag hängt på plattan under dagen haha.
Vi bytade även ut plåstret i ryggen då det hade blödit igenom.
Åkte hem vid åtta tiden och jag var helt slut.. Så vid tio gick jag och la mig och somnade nästan direkt,. hade bara svårt att hitta rätt läge att ligga på sidan först då jag varken kan ligga på rygg eller mage.

Imorse var det jobbigt att gå upp, fortfarande ont i ryggen, nästan mer idag? :S
Så jag tog det väldigt lugnt och kom till jobbet vid tio.
Pratade med chefen och vi kom fram till att jag slutar vid två idag, sen åker jag med planet hem ikväll.
Ska bli skönt att komma hem till hemmaplanen, vila ut ordentligt, fast mamma kommer ta mig till sjukhuset hemma med för att se vad dom säger där,
Men får jobba lite nu under sista tiden jag är här, sen är det slut.
Ciao på er


12timmar sjukhus

Som några av er vet så åkte jag till Danderyds akutmottagning igår.
Jag kom dit vid halv fem och tjugo i fem kom en sköterska och frågade om vad hon kunde hjälpa till med så jag berättade min historia om min 4veckors huvudvärk.
Började med att ta blodtryck och en mätare i fingret, sen skulle jag ligga på britsen och andas in en syrgas.
Efter ett tag blev jag lite snurrig och fick mer ont i huvudet av den och 40 minuter senare kom hon och sa att jag skulle få träffa en medicindoktor men att det skulle ta ett tag så jag skulle få gå upp till pressbyrån och köpa mig en fika.
När jag gjort det gick jag ut och ringde upp mamma för att informera om vad som hänt hittills, även till Pia och Cicci.
Sen gick jag ner till väntrummet och satt där och väntade, och väntade och väntade och väntade..
Såg första halvleken på fotbollen, sen vid tio blev jag inkallad till ett rum och satt där i en halvtimme tills doktorn kom.
Han ställde en massa frågor, sen gjorde han lite test på mig och sen sa han att han ville göra en röntgen för att se om där fanns någon liten blödning, och visade sig inget på röntgen så ville han göra ryggmärgsprov.
Sen ställde han några frågor till och förvarnade om att det kunde ta timmar det här.
Så jag ringde och storböla till mamma och var livrädd och ville inte vara själv.. så mamma ringde till Pia och frågade ifall hon kunde tänka sig komma och under tiden jag väntade på henne så ringde Cicci för att fråga hur det gick, sen bestämde hon sig för att komma.
Under tiden jag satt och väntade på dom så kom en sköterska in för att ta blodprov i armvecket, men jag har ju aldrig haft ytliga kärl så det tog ett tag, sen när hon fick tag i ett så kunde hon bara fylla 1 av sina 3 rör så hon hämtade en annan sköterska som skulle göra ett nytt.
Sen kom Pia och Cicci, vi satt först länge i rummet och väntade, sen satte vi oss ute i väntrummet och höll på att somna.. men vid halv ett kom dom och hämtade mig för röntgen.
Kom en sköterska sen för att sätta in en kapryl eller va dom nu heter i armvecket och det rann blod ner för armen när hon stack till.. och ont gjorde det.
La mig på britsen och huvudet där det skulle va sen åkte jag in i en snurrtunna typ med bara huvudet ett par gånger.
Efter det var det bara att sitta i väntrummet igen för att invänta svar.
Sen vid halv tre kom dom och sa att testen hade kommit men de hade inte hittat något på det så dom ville göra ryggmärgsprov.
La mig på sidan på bristen, upp med knäna till hakan och ut med ryggen. Först petade han hårt som fan för att känna hur ryggraden låg, sen ritade han lite på mig, sen på med en väldigt kall salva och sen skulle han in med den förbaskade bedövningen. Han sa att det skulle kännas som ett myggbett men fy fan, en jävligt stor mygga och sen sträckte det i hela ryggen efter det, och röra mig fick jag då inte göra och ont gjorde det så jag låg där och halvskrek lite.
Sen skulle han känna lite till och sen in med en ny spruta eller nått för att få ut vätska och jag kände inte när han stack in den men när han drog efter vätska, fy för i helvete så ont det gjorde, det stramade i hela ryggraden fram till framsidan av bäckenbenet så det kändes som att benet skulle hoppa av.
Och tror ni inte att det inte vill rinna ut något då och att han är rädd för att göra mig illa eftersom jag fick så ont så han fick dra ut den och hämta en som var mer kunnig.
Så en kvinna kom in, drog några skämt för att lätta upp min stämning, sen in med bedövningssprutan igen, (AAJ) och sen dra efter vätska och kvinnofanskapet drog efter mer och mer och mer så det stramade mer och mer och mer och gjorde så förbaskat ont så jag skrek till flera gånger.
Sen fick jag ligga där och invänta att det droppade ut 5ml och man kände hur det droppades inne i ryggraden och ner.
Så enormt obehagligt.
Efter det så skulle de naturligtvis ta ett nytt blodprov, men jag kunde knappt röra på mig.
Hon stack in i armen men då sprack blodkärlet så hon fick ta på sidan av handleden, AJ!!
Sen slutade de plåga mig, Pia åkte hem för att sova, Cicci kom in och sov hos mig fram till klockan fem då doktorn kom in och sa att de inte visade något fel på provet heller så det var inget farligt, behövde åka hem och vila massor och äta Ipren.. men jippie då.
Så jag och Cicci åkte hem med femtåget, inte en människa på tåget nästan haha.
Sen sov vi fram till ett och jag har fortfarande förbaskat ont i ryggen, har svårt att sätta mig ner och resa mig.
Kan inte sitta förlänge heller då det gör ont i ryggen, kan inte ligga på rygg eller mage utan måste ligga på sida med benen lite upp.. aj aj aj .. aldrig med sprutor i ryggen säger jag bara!
Så imon har jag bestämt att jag bara jobbar till 1-2tiden, sen hem för att packa det sista och sen med planet hem på kvällen!!
Men nu är jag dödstrött och ont i huvud och rygg så nu ska jag sova.
Tack Micca för stödet! <3 Aj lav jo !!

Blärk

Vaknade av att Jocke skickade ett sms och frågade ifall jag var vaken, svarade att jag var det och några minuter senare ringde han upp..
Hade ringt honom i söndags men han svarade inte och igår skickade han sms om att han hade varit upptagen både söndag och måndag, just därför han hörde av sig imorse annars skulle han inte ha gjort det om jag inte hade ringt innan..
Men det var i alla fall kul att han hade tid i tio minuter och prata med mig.. sen kom tåget och det avbröts, bad honom ringa upp sen när han satt på bussen men jag fick ett sms senare om att han träffade på en arbetskollega och satt och pratade med honom och att jag skulle ha en bra dag.
Baah! jaja, whatever!
Saknar att prata med honom.. :(
Kunde ju prata om allt med honom, har så mycket som jag vill säga men har ingen att säga det till för han har aldrig tid..

Sitter på jobbet nu och mår inte alls bra..
Huvudet värker som vanligt, känner mig illamående och foten värker, har ont i magen och sitter som i dvala, vet inte riktigt vad jag gör och jag vill bara spy känner jag det som..
Skickade mail till Pia och frågade ifall det finns en vårdcentral i närheten där vi bor, så jag kan gå dit och se vad det är, för är det bihålsinflammation så måste jag ha pencillin och det tar tre dagar innan det börjar verka och jag vill ju vara lite mer kry när jag åker till älsklingskusinen på lördag..
Väntar på hennes svar och finns det så ska jag be om att få sluta tidigare för jag orkar inte med detta längre, vill bara hem nu!!!
Men i alla fall, Micca här har du en bild på mig och mitt nyfärgade och nyklippta hår, dagen då vi drack tequila med lime! ;) hehe Limepuss på dig!

Annorlunda helg

Har inte haft tid att skriva på hela helgen eftersom jag har haft fullt upp.
Marika och Magnus kom till Jonas i torsdagskväll så på fredagen träffade jag alla tre vid ett tiden i stan, gick på "Smaka på Stockholm" och åt lite och vimlade runt på stan och tittade på när alla firade nationaldagen,
sen vid sextiden kom Sanna så jag lämnade min vänner för att möta upp henne. Vi vimsade runt ett tag tills vi kom fram till centralen och mötte upp hennes föräldrar. Sen gick vi alla och åt och tittade på allt roligt folk, men sen blev klockan mycket och vi skildes åt.
Lördagen åkte jag in till stan för att möta upp Jonas och Magnus vid tre tiden, vi åkte vidare till söder och mötte upp Marika och hennes mamma, satte oss vid vattnet och fikade och hade mys.
Sen sa vi hej då till Marikas mamma och åkte hem för att grilla bananskit, (bananer i folie med chokladbitar i) Kanongott som vanligt hehe och sen tittade vi på fotbollen och gick å la oss runt ett halv två tiden.
Vid tiotiden åkte vi alla in till stan, magnus skulle träffa en kompis så jag följde med Jonas och Marika då Jonas skulle tatuera sig och det blev jäkligt snyggt.
Sen skulle de till Jonas föräldrar och jag mötte upp Magnus för vi skulle möta upp Cicci som skulle komma vid tre.
Vi stack ut till skärgården dör vi blev attackerade av en sorts fågel som fanns på hela ön och alla hade de ungar med, och sen anföll fiskmåsarna med så man fick ducka när de kom om man inte ville bli klöst i huvudet.
Men vi hittade ett ställe att ligga på till slut bland stenarna, riktigt mysigt och där låg vi i 1,5 timme med vår picknick.
Sen fick jag för mig att jag skulle ner och känna på vattnet och hoppade runt bland stenarna längs vattnet för att hitta ett bra ställe då jag halkade och landade med högra sidan av revbenen på stenen och skrapade upp högra knät medan min vänsterfot hade fastnat under en sten.
Jag försökte dra upp foten men det gick inte, och jag kunde inte lyfta på stenen själv så jag vände mig mot Magnus och Cicci och sa att jag hade fastnat medan dom bara viftade på händerna, jag försökte dra i foten igen men inget hände så jag skrek åt dom nästa gång att jag hade fastnat och Magnus kom sakta gående och när han kom fram sa han; Men Wiky! Du sitter ju fast!
Eh ja? Så han fick försöka lyfta stenen så gott han kunde, vilket inte var så lätt men han lyckades efter ett tag och foten kom fram men den såg inte ut som en fot längre.
Ådran såg ut att sprängas vilken sekund som helst och jag hade ett hack in i foten, kunde lägga en golfboll där typ och jag hade lite svårt att röra på tårna.
Men tillbaka till filten kom jag då Magnus och Cicci sa att nästa gång nåt sånt allvarligt händer så kan jag väl i alla fall låta allvarligt när jag ropar att jag sitter fast och inte helt lugnt eftersom de inte trodde att det var så allvarligt. Haha jaja okej då. Sen gick vi tillbaka till båten och alla åkte hem.
Idag är jag väldigt mör. Förskyld som fan och ont i kroppen och i foten och i huvudet också naturligtvis. Men tack och lov så är det bara fram till på fredag sen åker jag HEEEM !!! :D
Men nu kommer lite bilder från skärgården:

Dark side

Jag tröttnade på att vara blond, va inte min grej, men nu har jag testat på det och vet hur det är och nej, not my style. Så nu har jag färgat tillbaka det till min mörka hårfärt igen, även om det inte blev som jag förväntat, blev även lite ljusare och ljusa slingor, men bättre än helblond i alla fall.

Fick ett sms av Mattias precis:
Grattis till studenten! Hoppas du får en fin dag!
Jag svarade då tillbaka:
Haha tack men du är tre år sen med att gratta mig till studenten.
hahaha har inte fått svar tillbaka, skäms väl haha.

Idag slutar jag vid ett, skönt som fasen och sen ledig imon! Göttan!
Nu ska jag jobba lite och sen sluta :D

SCoTT

Rektor Micke kom och hälsade på idag för att se ifall allting var okej och om det funkade bra, vad jag har lärt mig och vad chefen hade att säga osv.
Gick tipptopp och chefen var nöjd med mig sa han, bara att det fanns ju dock inte så mycket att göra just nu..
Sen frågade jag Micke lite ang, anmälningar till skolan nu till hösten.
Han sa att det var lite klent till vår utbildning tyvärr, var 15 ansökningar just nu och han hade sett att han fått 3 extra idag, men sen får vi räkna med att några kommer ändå tacka nej.
SÅ, jag tänkte göra lite reklam för skolan, för även om den ligger i Orsa så är det en jävligt bra skola!
Kanon lärare, bra skola, tre toppen-utbildningar som skiljer sig från alla andra.
Vet att den jag går, reseproducent, finns liknande i Båstad men jag har pratat med några från den skolan och de tyckte att vi hade det lite bättre då deras utbildning var väldigt mycket fokuserad på att bli guider medan vi har lite mer brett plus att vi hade mer kontakter och lättare att få jobb då vi praktiserar och skapar nya kontakter till skolan.
Vi har även en studieresa till Kina på 10-14 dagar, väldigt spännande, den utbildningen jag går åker även till Göteborgsmässan och så är vi med där i varsit stånd och jobbar, skitkul var det faktiskt!, kan praktisera både i sverige och utomlands vilket gäller alla tre utbildningarna.
De andra utbildningar är inriktade på spa&hälsa, och en inom skidområdet då de gör utbildningsresa till Italien.

Sen tänker man att hallao, va ska man göra i Orsa? Mitt ute i ingemansland?
Joo, vi har faktiskt en hel del. Vi har Campus, det gröna huset där de flesta bor, där har vi ett vattenhopp för de som vill glida ner med skidorna ner i vattnet, har en klättervägg vid sidan av hoppet, har en badtunna, vi har sand volleyboll plan, grillplats, kanon bra hoppmatta.
Sen borta vid sturegatan, även kallad stureplan så finns det plats för grill där också och sen nära till stranden och till bowlinghallen.
Vi har en lokal i gröna huset där det finns biljard, där vi har våra fester med discokulan och där finns även en liten härlig biosalong som vi använder.
Vi har nära till sälen, brukar åka dit om helger eller lediga dagar och glida i backen eller bara dit under kvällen för att festa på HC. Har nära till Borlänge då man kan gå och roa sig inne på kupolen, vi har Rättvik med långbryggan och alla dessa marknader och classic car week och alla andra möjliga roliga tillställningar de har, Björnparken i Orsa är värt ett besök, vi gjorde studiebesök med skolan där, har grönklitt som ligger vid sidan om björnparken där det finns tillgång till skidåkning och längdspår.
Mora ligger bara 1,6km från Orsa, har även nära till vasaloppet då det är, har man inte sett det så är det värt att se faktiskt, och sen finns där en underbar glassbar med italiensk glass och sen Wasastugan och Lilla Krogen såklart, och sen nu när sommaren kommer in på året så finns det ju alla dessa raggarbilar som kommer fram haha.

image43
Volleyboll planen

image44
Stranden (i september)

image45
Vattenhoppet + klätterväggen

image46
Hoppmattan

image47
Nära till Sälen

Så gå in på skolans hemsida, www.orsa.se/scott och läs om utbildningarna, gärna om den jag går, Reseproducent.
Och om du skriver att jag rekryterat dig så vinner man en hemlig resa! ;)
Visst låter det lockande?! :D

Men nu ska jag jobba vidare, sen ska jag försöka komma ihåg vad frisören hette som jag såg i tidningen idag. Ska nämligen färga tillbaka till min vanliga hårfärg, trött på att vara blond nu hehe.
Tjingelingan

Avslutningsfesten

Jag lovade ju bilder från avslutningsfesten från i lördags och här kommer lite smått och gott på lite roliga filurer som även befann sig där! :)

560782-30
Anna, Marika, Jag är redo för att åka till festen


560782-42
Jag är redo!!


560782-31
Jag och Sanna


560782-33
Rektor Micke kör Limbo


560782-34
Camilla och Sanna


560782-35
Jag och Annica


560782-36
Magnus, Annica, Lina och Totte


560782-36
Jag i Tottes solbrillor


560782-38
Sanna sjunger kareoke


560782-37
En liten kör :)


560782-39
Jag höll mig till Loka då det var jag som körde.


560782-40
Jag och Totte


560782-41
Marica, Magnus och jag.

tramsigt!!

Jag vet att jag sa att bilder från avslutningsfesten skulle komma upp igår, men då jag och Cicci var på Kista galleria längre än jag trodde så kom jag inte hem försen vid tio över elva.. så jag somnade direkt så trött som jag var.
Men jag ska inte göra något speciellt ikväll, så det blir att bilderna kommer upp ikväll. :)
Ska också försöka få tag på Sanna och få bilderna från maskeraden, har ju inte fått dom ännu..

Men nu är jag så jävla trött på sthlm så jag spyr snart, satt och läste i tidningen City Stockholm på pendeln imorse när jag var påväg till jobbet då det var en hel sida med bilder på valpar i en varsin "mugg" och deras namn på..Rekordkullen kallar de kullen, har aldrig hört talas om en så stor kull, helt otroligt osv osv.
MEN HERREGUD! Det va elva valpar, ELVA, för helvete, om det ska vara rekordkull så får det väl för fan vara upp till 15-20 valpar..
Vi har fanken haft elva valpar på våra hundar innan ett antal gånger men vi ringer fan inte tidningen för det..
Pinsamma jävla stockholmare som inte kan något vettigt så fort det är utanför "stadslivet".
BAAH nu vill jag bara hem till normalt folk!! Bara att se det i tidningen idag så blev jag på dåligt humör, bara förbannad och irriterad, TAACK.. då var denna dagen förstörd. Förbaskade idioter!

Underbart

Mamma kom i fredags vid fem-tiden. Så glad jag blev av att se henne!! :)
Hon ville såklart gå på stan lite så vi gjorde det, i vimlet bland folk och studenter hehe.
Gick in på H&M då hon köpte en klänning, jättefin!
Sen åkte vi hem till Pia och Ingemar då maten var klar och det var sååå gott!! Något indiskt var det.
Babblade på och Pia och mamma drack vin så dom hade ju roligt efter ett tag hehe.
Fick ta på mig klänningen och skorna då de ville se hur det såg ut och dom tyckte jag var jääättefin!

På lördagen åkte jag ifrån dom vid ett tiden då tåget gick vid två.
Väl framme vid halv sex var Magnus där och hämtade upp mig, körde hem som en tok och var framme två minuter innan han skulle vara med på skolfotograferingen haha.
Jag gick lugnt och sansat upp i min lägenhet och började gör mig iordning, hämtade Marika vid halv åtta och åkte hem till henne.
Gjorde frisyren på henne och sen kom Anna och vi begav oss till Grönklitt där alla var.
Väl framme så såg jag Sanna stå och bläddra i kareoke pärmen, gick fram bakom henne och pekade på en låt då hon vände sig om för att säga nej men blev så chockad av att se mig så hon bara skrek och kramade om mig hahaha. Sen gick hon och slog på magnus hela kvällen då han visste att jag skulle komma och inte hon haha och Camilla blev lika överraskad då hon av ren reflex gav mig en smäll i skallen haha. Men jaja, va har man inte kompisar till om man inte får sig en däng då och då haha.
Var fler som blev glada över att se mig där och chockade över att jag hade klänning och tyckte jag var JÄTTEFIN!  :) haha va ju bra det.
Blev kareoke och limbo och massa dans och skratt kvällen ut.

Söndag blev att jag gick till Marika vid elva, Annica kom också när vi låg i gräset och solade och göttade oss, sen kom Magnus och Simon och vi begav oss hem mot mig för att spela beachvolleyboll och glassa i solen ännu mer.
Men tiden kom då jag skulle med tåget, men fy helvete vilken resa.
Efter tredje stationen började tåget krångla så vi stod stilla i 30min då vi missade tåget vi skulle byta till i Borlänge, sen 2min innan vi var inne på borlänge station så fick tåget krångel igen så där stod vi stilla i 30min så vi missade nästa tåg, väl framme i borlänge så skulle nästa gå om en timme men de visste inte om vi skulle få plats eller inte, och de skulle se efter buss. total kaos var det, men när tåget kom så hoppade jag in i 1a klass vagnen, och där satt jag fram till sthlm, bara att AC fanns inte så man höll på att dööööö.
På centralen så missade jag pendeltåget precis så fick vänta i 40minuter på nästa, ringde upp mamma för att se hur långt hon hade kommit, sen ringde jag och pratade med Michel..
Väl på pendeltåget så säger de att det hänt en olycka på spåret mellan rotebro och märsta så alla var tvugna att hoppa av på rotebro station och ta buss till väsby station.
Fullt med folk i bussen och varmt som fan, och väl framme på väsby station så missade jag bussen med 2minuter och nästa gick efter en TIMME!!
Så jag ringde upp Pia men dom hade druckit till maten men Ingemars syster kom och hämtade mig.

Idag så var jag i tid, var till och med tidig, men så hände det, väl på centralen så var vi tvugna att byta tåg då det hade hänt något IGEN!!!
Så där stod vi, alla irriterade.. Men nytt tåg kom ganska snabbt så jag blev bara 10 minuter sen idag.

Fy fasen va jag hatar tåg just nu!!!
Ska med Cicci till Kista galleria för att leta efter studentpresent efter jobbet med.. får se hur långt vi kommer. suck..

Jaja, nu ska jag jobba vidare, sen ikväll så kommer det upp bilder från avslutningsfesten igår! :)

Puss och kram

RSS 2.0