Trevligt besök

Imorse vid elva kom Michel och Samm, dom hämtade upp mig och så körde vi till Mora för att möta upp Jonas, Marika, Jelle och Linda, satte oss för att fika, var helmysigt och jättetrevligt hade vi minsann! :)
Efteråt gick jag och grabbarna till tälten då dom ville gå runt lite på mässan.
Liiiite segt att vara där igen då man varit där så ofta ...

Åkte sedan hem till mig, jag började hacka kyckling då det blev helt tyst i vardagsrummet och då hade Michel somnat på luftmadrassen och Sam hade somnat i soffan.. så det var bara att återgå till maten..
Jag gick även ner till grannen under för att kolla läget. :)

Nu har vi varit på konsum en sväng då dom skulle köpa lite grejs, nu vallar dom sina skidor och snart blir det sovdax då vi ska köra 04.00 imonbitti.... segt.
Men ska minsann vara där i tid!

Så får la se när dom kommer in i mål då.. :P

Men nu snart ska vi spela uno!

Ciao

Drömmen!!

Fick reda på igår vid fyra tiden att jag har fått min drömpraktik!!
Det tyvärr bara två veckor, men dom två veckorna kommer vara det bästa!!
Jag ska spela in tv-program i Göteborg, dom har inspelning just nu och jag ska vara där 8.30 den 9mars! WOHO!
Helt jävla underbart!

Efter det ska jag ner till Helsingborg och ha 4 veckor där.. Sen har jag egentligen bara 3 veckor kvar men det skiter jag i.. ska ha mina 5 veckor i sommar ändå på ett annat roligt ställe i Helsingborg.
Fy fan vad jag är glad idag!!!

Och appropå idag så har jag varit enormt duktig.
Jag har svabbat toagolvet, dammsugit, det mesta har jag packat ner i flyttlådor, det som är kvar är det som jag änvänder just nu.
Sen har jag dammsugat vardagsrummet, packat ner det jag inte använder, dammsugat köket och satt in mitt köksbord och stolar, har plockat lite på mitt rum bara att det är svårare att plocka ner det mesta där.
Vill ju ändå att lite saker ska vara uppe nu när Michel och Sam kommer, är ju inte så roligt om dom kommer till helt tom lägenhet så resten kan jag ta sen efter att dom har åkt.

Och det ska bli såååå kul att dom kommer hit! HIHI
Var ju faktiskt ett helt år sedan jag träffade Michel så det ska bli jättekul!
Dom kommer hit på lördag förmiddag och då vill dom sova lite så under tiden dom sover så kommer Marika hit så vi ska dricka te och bara mysa, var ju längesen jag träffade henne också! :D

Alltså så kommer det bli en underbar helg känner jag på mig! Lovley!

Men imon, öh, då ska jag vara i tälten halv sex då det är nattjobb som gäller igen.. Både onsdag och torsdag, med Daniel och Anna.. Segt, men som sagt, två sista dagarna sen är det sluuut!

Men nu ska jag käka lite.

Ciao!

Skadad

Ska berätta lite om vad som hände under nätterna då jag och Linda jobbade med Anna...
I bredd är mässtältet 24m, och hon dammsugade fyra längder (96m) på 8 timmar.. Sen ytterligare fyra längder på 4 timmar.. det är 8 längder på 12 timmar.. Hon gnällde på att det var fel på dammsugaren, att hon fick ont i ryggen, att hon fick ont i händerna, att mattorna var svåra att dammsuga m.m
Dagen efter dammsugade jag samma sträcka, med samma dammsugare och det tog 2,5 timme och dammsugaren va fan så mycket bättre än den jag och Linda hade dagen innan..

Hon dammsugade restaurangtältet som är 40x40m på 8 timmar inkl. 1 timmes paus.
Under den tiden dammsugade jag mässtältet 40x24m inkl. vallatältet som är 10x11 inkl. området där alla startnummer är som är 10x30m.. Det dammsugade jag på 8 timmar inkl. 2.5 timmes paus..
Sååå... man kan ju undra hur fan hon dammsugar??
Hon klagade på att hon hade ont i ryggen och ont i händerna även denna dag.. kvinnan hade handskar hela tiden! Linda var så torr om händerna så hon blev vit efter att hålla så mycket i dammsugaren!!
Och hon ska inte komma och säga att hon har ont i ryggen om vi ska jämföra med mig!

Självklart är hon schitzofren också, det kom en man och frågade efter Magnus, jag sa att han inte var där och direkt efter att jag sa det så sa hon det också. Linda frågade ifall Kalle var där, Anna sa att han inte hade kommit, jag sa att det hade han visst, han var i köket och då sa Anna att han kom för några timmar sedan och att han var i köket..
Va fan är hennes problem?!
Hon är tio år äldre än mig och började böla bara för att jag och Linda sa att vi hade gjort mer än henne under nattens timmar och att hon måste vara mer effektiv.. herregud..

Idag har jag och Sara jobbat som värdinnor, stod i entrén från 10-18 och hälsade folk välkomna och stoppade dom som försökte gå in med hundar eller skidor att det fick stanna utanför..
Men att stå så mycket, plus att ha jobbat natt innan tar på min rygg, och som ni flesta vet så har jag problem med ryggen, att den är sne, så detta har precis inte varit till så stor hjälp..
Jag har så jävla ont nu så jag knappt kan stå, ligga eller sitta.. vet inte vart jag ska ta vägen!

Men nu blev det sådan långt

Tält

Ja, som sagt så började jag, Linda och Anna jobba igår klockan sex och kom hem nio imorse..
Jag somnade direkt och vaknade vid två av att Malin ringde.. Var skönt att hon ringde så man kunde prata av sig..
Men sen var det bara att gå upp och äta, göra sig iordning och nu sitter jag här och ska köra om en halvtimme.. suck.

Igår, herregud.. Jag och Linda höll på att smälla av, vi blev heltokiga och höll på att bli paranoida eller psykiskt störda!
Människan är ju helt från vettet!
Jag orkar inte dra upp allting nu men kan säga lite i alla fall.. Men människan kan inte dammsuga!!
Hon fattade heller typ ingenting och sen var det en jävla massa bortförklaringar..
Och sen att vi skulle hjälpas åt mer.. aah släng dig i väggen, jag och Linda gjorde i princip allt!

Nu ska jag köra!

Önska mig lycka till för de behöver jag!!!

Pössen

Dagens rubrik

Hade provet idag i destinationsgeografi och det gick ju åt helvete kan jag säga..
Det var inte alls så som någon av oss hade tänkt, handlade mer om allmänbildning än om geografi och allt som vi gått igenom var typ inte med.
Kan ge några exempel; på lektion sa vi att där går en färja från Esbjerg till Storbritannien men vi sa aldrig vart i storbritannien så självklart blev frågan vart i storbritannien?!!
Nästa var; Vad heter domkyrkan i vad det nu var för stad... Ja vi sa att den staden hade en domkyrka men vi fick aldrig reda på vad den hette..
Den dummaste av allt vad: Vad ska man ha för kläder med sig till Åhus? EEEEEEEHHH varför inte bara skriva; Vad är Åhus mest känt för - svar: sommarstad, åhusglass.... men neeeh.. pucko!
Sen var det en massa andra sådana dumma frågor så alla blev mest irriterade, och vissa sa att dom inte hade klarat provet ifall dom inte hade rest så mycket som dom gjort.. Toppen...

Ikväll var vi ett gäng som gick hem till Daniel då det var vin och spelkväll dä.
Jättemys och trevligt var det! Roliga spel minsann!

Jag, Linda och Anna ska jobba natt imon så därför jag sitter vaken än, ska försöka vara vaken så länge jag kan så jag kan sova fram till halv fyra imon för att sen köra klockan fem så vi är där halv sex till maten, sen börjar vi jobba klockan sex och slutar nio på torsdag, sen är det samma visa på torsdag - fredag.. jippie..
Men känns i alla fall bra att det inte är -25 om nätterna längre, som ikväll är den -9 och jag såg på vädret igår att det ska vara -11 imon natt så det kommer vi väl klara av?
Bara att dra på en jävla massa kläder, ta med filtar, kuddar, madrasser finns där, datorn så vi kan glo film..
Den första tiden är ju bara att städa, sen när vi är klara med det så blir det film och gå runt typ 2-3ggr i timmen för att se så allt är som det ska vara.

Nu ska jag spela Sims!
pöss

Glömde ..

Ringde moster Marie innan, Nadja som svarade men hon hörde minsann inte att det var jag, hörde det med men jag bara fnissade åt henne istället för att hjälpa henne på traven att lista ut vem jag var haha.
Men Marie pratade i telefon så hon skulle ringa tillbaka, och när hon gjorde det så kom Najda på att det var jaaag ju.. haha söt!

Så, Grattis på födelsedagen mostis! :)

Motivation? Nej, har jag inte..

Jag vet inte varför men det bara är så.
Är sista terminen nu och den kommer inte ens vara jobbig. Vi har denna veckan kvar, sen ska vi på praktik i nio veckor.
Efter det är vi här i fyra veckor sen ska vi till Kina och sen slutar vi där.
Så varför ger jag då inte nu detta sista en chans?
Istället så skiter jag i allt som har med skolan att göra, ligger i mitt rum och orkar inte med ett skit.. Orkar knappt ge mig in i köket och äta middag..
Sen vi kom hit efter jullovet så har vi haft Destinationsgeografi.
Vi har gått igenom alla län i Sverige och städer som är rätt viktiga att kunna för turismens synvinkel, vi har gått igenom norden, europa, asien, oceanien, nordamerika och sydamerika..
Jag har antecknat och hängt med på lektionerna, men så fort vi kommer hem så skiter jag i att se på det.
Vi ska ha prov imorgon på det, det kommer vara minst 100 frågor sa han, kommer handla om städer, länder, tidszoner och världsarv, nu är det måndag och jag har tittat igenom mina anteckningar en gång..
Jag har ett program på datorn som är rätt bra, man gissar vart länderna ligger och vilken som är huvudstaden, men har jag gjort det? Nja, jag gjorde det tills jag fick fullpott på Sveriges alla län och sen några gånger på asien och Europa, men sen har jag skitit i det..

Vi ska ha praktik nu om två veckor, börjar den 9mars, har jag fixat plats? hah eh nej.
Jag har skickat runt till en massa olika, tror jag skickat till över tiotal men har bara fått en massa svar som att dom har ej plats, har redan praktik eller att dom har rätt stressigt just nu så dom inte har tid med en praktikant.
Jag fick svar från ett ställe i Helsingborg som är lite osäkra men om jag tjatar lite så kan jag nog få platsen.. men jag orkar inte.. Jag har fått boende av Michel i Norge, snäll som han är, men ger jag mig in med att leta praktik i Oslo? Nope.. Jag ringde ett ställe idag men hon var upptagen så okej..
Har egentligen fått en plats i Göteborg men jag känner att jag verkligen inte vill vara där.. Är inte vad jag trodde det var och är inte nåt jag vill hålla på med..

Och jag har ingen aning alls om varför jag inte har motivationen med att klara av denna sista termin nu, är ju fan inte ens en termin, har fyra veckor kvar.. men ändå.. nejnej.
Detta året börja fan inte bra.. =/
För mycket som har hänt redan känns det som.. usch.. orkar inte mer.
Vill bara hem och inte bry mig om ett skit mer!

Positiva Wiky idag ... som vanligt.. fan vilka sackiga dagar jag har haft på senaste.. Jag som alltid brukar vara den glada positiva som aldrig håller truten för hon är så glad så hon måste babbla om allt hela tiden.. men nu? neeh hon låser in sig på rummet och bara ligger där och orkar inte bry sig om ett skit mer..

Nothing special

Har man inte mycket mer att göra så kan man alltid sitta och redigera lite bilder.
Så detta inlägget kommer vara otroligt egoistiskt, men det är fina bilder i alla fall.. Det är vad jag tycker, så ni får väl säga vad ni tycker då. :)


Quotes

Pratade med Malin idag i telefon då hon ringde haha, hon var lite munter idag  :P

I bakgrunden hade jag låten Rihanna ft T.I - Live your life
Malin -  Jag gillar inte den låten.. det som är i början.. det där..
jag - Ja men det är ju bara i början, sen är resten bra.
Malin - Nä. jag gillar inte henne.. Hon kan ju fan göra egna låtar istället för att ta andras, jävla bitch. Har du hört att hon blivit misshandlad av Chis Brown?
jag - Mmm har gjort det, men vet inte hur mycket jag ska ta det på allvar, tidningar är ju bra på att överreagera bara för att folk ska köpa deras tidningar
Malin - Nä men det är sant, hon har anklagat honom och folk såg henne komma ut springande helt slagen och så... men.. haha tycker det är rätt åt henne.. jävla bitch

Haha muntert.. Sen pratade vi vidare och sen fråga hon vad jag ska göra på alla hjärtans dag....
Jag - Inte mycket.. Jag ska ringa gammel mormor och gratta henne på födelsedagen och det kommer förmodligen ta hela dagen då jag först måste komma på hur jag kan ringa upp till henne där hon är i himlen..
Malin - haha! jaa tror jag nog.. jag ska heller inte göra nåt.. Medan alla tjejkompisarna ska på dejt med sina pojkvänner.. jävla bitchar.,
Jag - haha.. jaa fy fan..
Malin - JA och killarna är också jävla bitchar..
Jag - Mm är dom säkert..

Humöret blir bara bättre och bättre :D

Malin - Det är så jobbigt nu och vara med vännerna då det ända dom snackar är om vad dom ska göra när dom ska till sälen.. synd om oss få som inte ska med, vi bara sitter där.. jävla bitchar
Jag - hahaha jaa och lika roligt kommer det vara sen när dom kommer hem efter sälen!
Malin - Jaaaaa snacka om vad dom gjort i sälen och ha sådana där interna skämt, och så sitter vi där som inte var med och bara mmmm .... jävla bitchar
Jag - Alltså, om vi ska sammanfatta ditt muntra humör så är alla bitchar idag då?!
Malin - hahahaha jaaaa även du och jag, vi är några jävla bitchar!

Haha.. ja man kan väl säga att vårat samtal var väldigt givande! :D Men roligt hade vi!

Ska sova nu!
Pöss

Litet men räcker gott och väl

Ledig idag ..
Ingen skola och inget jobb i Mora..
Vi är lediga imorgon med..
Vad ska man göra??

Cicci vaknade precis då hon har jobbat natt.. hon började 18 igårkväll och slutade 8 imorse så hon har sovit och jag har försökt vara så tyst som möjligt idag. :)

Jaja, ska göra nåt nu.
Kram på er

AAARRHH

Pratade med Micca hur länge som helst igår.. ibland kom vi fram till vettiga saker, men sen kunde det även spåra ut totalt för att sen vända och prata om riktigt allvarliga saker.. haha jaa jag vet inte, tokigt blev det i alla fall :)
Jag somnade snabbt efter det men hur svårt ska det vara, tro fan jag vaknade efter en timme igen och kunde inte somna om på hela natten!

Så på morgonen var jag ju precis inte Miss Sunshine...
Jag gick runt i min lilla värld och sa inte ett ljud på hela morgonen, nog första gången på länge som jag och Cicci sitter och inte säger ett ljud till varandra vid frukosten tills hon frågar vad det är jag tänker på..
Det jag tänkte på just då var ifall jag skulle flytta på min kaktus som står i köksfönstret för den kan inte må bra där då det drar kallt från fönstret..
Cicci var kanske inte nöjd med det svaret då hon såg väl att det var nåt annat men hon lät det vara..

Tänkte att jag skulle köra till skolan då jag ändå skulle till Mora och jobba med tälten sen vid ett då vi sluta 12 idag i skolan, och självklart så kommer dom tre som bor i samma byggnad och bara hoppar in i bilen, tar för givet att dom får åka med. Visst det är inte det att dom inte får, det är klart att dom får men hallao, man kan ju fråga ändå!
Och sen när vi väl är framme så tar dom sina saker, hoppar ut ur bilen och går.. Inte ens ett jävla tack får man, så står man där och kämpar med att få ut sina egna saker som dom har flyttat runt bara för att själva få plats... för jävligt!

Sen i skolan blev det inte bättre då Micke hoppade från en destination till en annan och sen pratade han om länder som inte var med osv, så det bara förvirrade en ifall man skulle ha med det eller inte om det nu skulle komma på provet eller inte.. Stör!
Sen har vi den äldre i vår klass som sitter och ska "stila" med att hon "kan" allt om alla städer, bara att hon hade ju rätt mycket fel på många stället, jävla kärring bara håll käft istället!

Satt helt tyst idag under hela dagen i skolan för så pass känner jag mig själv att om jag nu skulle ha sagt nåt så skulle jag bara ha fått ångra mig sen, nåt fult skulle säkert ha flugit ut ...

Jag var en av dom som skulle in till Mora och bygga tält då vi skulle vara 6st idag men jag kände absolut inte för det.. Jag såg framför mig hur jag bara gick runt och sparka på allt och störde mig på alla och var allmänt dryg, så jag sa att jag hoppar idag...
Det blev ett jäkla kackel på en viss person men hon är ju även bra på att överreagera allt och Jonas var på min sida då han vet lite också vad som står på.. Så han skyddade mig lite och hoppade in idag för min skull..

Så jag tackade Jonas och tog mitt pick och pack, gick ut i bilen och körde hem utan att fråga om dom som bor i samma byggnad som jag vill åka med..
Väl på parkeringen här utanför så möter jag två från klassen som hade gått tidigare och dom säger; Nämen, körde du? Då kunde vi ju ha åkt med dig så slapp vi frysa..
Det svara jag inte på för jag hade ändå bara sagt NEEEEEEEEEEEEJ TA INGET FÖR GIVET ERA IDIOTER!
Visst det är -20 idag och har varit hela veckan men det skiiiiiter jag i !!
Att det ska vara så svårt??!!

Usch vad jag är irriterad på detta liv här uppe nu.. Har stängt in mig i rummet, lika bra.. Vill inte möta någon!

Men jaja, lite bättre har det blivit nu när jag fick mat i magen med.. men i alla fall.. jag är ändå fortfarande sur på folket här..

Lovley

Skola idag mellan 8.15-15.30.. helt okej.. Vi håller fortfarande på med destinationsgeografi, men vi fick göra ett litet arbete idag. Vi fick en varsin delstat i USA som vi skulle "sälja" för varandra och gissa vilket jag fick om inte Kalifornien! WOHO! Precis det jag ville ha för exakt dit vill jag så det var lättare att göra då!
Jag gjorde en enormt snygg power point presentation (även om vi inte skulle vara så seriösa, skulle räckt med fakta och sen visa lite bilder efteråt om vi ville)
Men jag satsa hårt haha och läraren gilla det i alla fall! :D

Skulle ha jobbat i Mora idag med att fortsätta på tälten men det behövdes inte sa dom så vi var glada att få gå hem efter skolan!
Jag åkte till Maxi för att handla lite mat tänkte jag och så skulle jag se om dom hade en stor tavla som jag kunde sätta in mina bilder i men nej! Dom hade bara sådana småå jävla ramar... Och sen ville jag ha sådana ringar som man sätter över stearinljusen i min stake, men hade dom det? neeeej...
Jag skulle se vad en dvd-spelare kostade för jag hade sett en billig på Maxi hemma i Mellbystrand men hade Mora Maxi någon dvd-spelare? neeeeeeeeeeeejjjj...
Jaaag bliiir såå trööött!! Detta är mig då det sämsta Maxi jag har varit på!!! Så Micca, du behöver inte ens fundera på att åka hit, för bara själva upplägget om hur det ser ut gör en tokig!

Men i alla fall..
Nu när jag har lugnat ner mig lite så ska jag slänga mig framför tvn och äta upp mina maltesers! Mumma!!


Ha det bra!!
Ciao

xoxo gossip girl

Denna läckra mobil skulle jag absolut inte tacka nej till!! :)



 Tävla om mobilen här: http://blogg.norrlandsflickan.se/#home

Har jobbat idag igen med att fixa till tälten, vi reste sista delen idag, asjobbigt då det var en massa massa snö överallt och det var minus 20 på morgonen och när solen gick ner så blev det bara kallare... usch.
Men nu ser det i alla fall snyggt ut hihi.

Tv nu!

Adios amigos

Fröken Duktig

Inatt har jag sovit otroligt såligt.
Första gången vaknade jag vid tre-tiden, men sen vaknade jag varannan timme fram till tio, sen gav jag upp och gick upp för att äta frukost.. lagom sur.
Vid elva kom Ciccis föräldrar för att hämta allt det som hon hittills har packat ner, hon flyttar ut ur lägenheten sista februari, sen bor jag själv här efter praktiken.

Så idag har jag hjälp henne att packa lite mer, sen har vi varit åtskilda, hon har varit ute med Anna och sen suttit i sitt rum medan jag har städat upp på golvet i mitt rum och sen har jag suttit i några timmar med att plugga..

Imon är det 12-timmars pass med att bygga färdigt Vasaloppstälten.. Inget jag ser fram emot men det ger bra pengar till klass-kassan.  Fast vi ligger före i schemat då vi har jobbat på för mycket så vet inte riktigt hur mycket vi ska jobba imon.. kanske inte blir en heldag.. Vi får se..

Nu ska jag fortsätta titta på tv.

Ha de!
Adios


Lördag

Inte för att det händer mycket idag..

Igår jobbade vi till fyra med att bygga tält.. har börjat att lägga mattorna och det va väääldigt petnoga med att dom ligger exakt.. Var tvungen att börja med att spika upp två spikar vardera kortsida för att dra ett snöre längs tältet för att exakt vid den linjen ska den första raden med mattor ligga och det var väldigt viktigt att det var exakt, för blir det en centimeter fel så blir det en decimeter fel på sista raden mattor sen...
Men vi lyckades få det exakt i alla fall! :D


Så med det tältet klart så har vi bara två stora tält kvar! Känns bra ... not.

Idag sov jag länge då jag var helt slut i kroppen efter allt jobb, har fixat klart med min dator idag med som tog en massa tid, jag fick den igår så jag lämnade den hos Leif (dataläraren i skolan) i en timma då han fixade det första sen fick jag ta över.
Har gått bra för den funkar prima!
Efter det har dagen gått åt med lite pluggande.. Desitnationsgeografi är inte alltid så lätt ska jag säga.
Så idag har jag varit Plugg-Wiky


ikväll blir det film!

Tältbygg ..

Känns som att det jävla tältet aldrig blir klart... för det första är det skiiiitstort och för det andra så är det så jävla mycket att göra för att få det att bli klart!
Idag har vi i alla fall lagt klart golvet och vi har rest bjälkarna till garderobstältet och satt upp taket på det och så har vi städat ur hela alltet.
Vi började åtta imorse och jobbade fram till fyra.. rätt skönt att inte jobba till åtta ikväll faktiskt.. så efter att vi blev avbytta så skulle de fortsätta med garderobstältet och sen resa tältet där visningsbilar ska stå..
Imon ska vi också jobba, ska vara där mellan 08-13. Då ska vi lägga mattor i hela tältet och det är 1x1m mattor som måste ligga exakt och på rätt håll för dom är sträva eller vad man kan säga så det måste ligga på rätt håll och det är ett jävla jobb.. blir typ att klappa mattor hela dagen imon bara för att se till så att dom ligger rätt...... suck.

Men sen fasen är det helg och jag ska absolut inte göra ett skit!!
Ciccis föräldrar kommer imon kväll och ska vara i Mora hela helgen då hennes pappa ska träna på längdskid då han ska vara med och köra kortvasan...

Men nu ska jag sova.. är helt slut i kroppen efter dagens slit.

Natti natti

Mora - Sveriges kallaste stad just nu

Känns skitbra... eller inte!
Vi började klockan åtta imorse med att åka till Mora för att påbörja att bygga upp grunden till Vasaloppstältet.
Jag hade mitt underställ, leggins, mjukbyxor och termobyxor, ett par strumpor och raggisar, ett linne, två tunna tröjor och en tjocktröja och jacka, två mössor, ett par tunna vantar och ett pack tjocka och en halsduk..
De första 6 timmarna höll man sig varm för man jobbade på som fan... Men sen stod man stilla lite mera efter det och då började man kallsvettas och bli kall.. Mina tår försvann lite då och då och fingrarna frös till...

Började med att lägga grunden till golvet, och sen trägolvet över...


Sen slutade jag att hjälpa till att lägga golv då ena killen ville att jag, Ivo och Camilla skulle bygga vägg.. så den väggen i bakgrunden har vi gjort, kan säga att den glasväggen vad ASJOBBIG och tung !!


Sen var det bara att fortsätta bygga vägg på andra sidan också..


Såhär mycket har vi gjort hittills..


Och har ungefär lika mycket kvar.... jippie.


Kan säga att jag är helt slut, vi jobbade i tolv timmar idag.
Har träningsvärk i armarna som fasen. Imorgon är det från 16-20 som gäller men jag ska inte jobba då jag ska besikta bilen.. sköööönt :)
Men sen tyvärr så blir det 12timmars jobb på torsdag istället.. ser inte fram emot det.
Men det blir fina pengar i klasskassan i alla fall hihi.

Nu ska jag sova i alla fall.. Skolarbetet till imon är redan fixat, prima!
Natti natti

What to do .. ?!

Lite ledsen i ögat kan man ju bli ibland.. men det här var jag inte beredd på alls...
Jonas och Daniel har varit ett otroligt stöd.. så jag måste säga att jag ångrar ingenting att jag har berättat för dom, vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte hade sagt något till någon..
Mamma vet ju och hon har ju också verkligen varit där.


Men det är någon annan som varit där till 100% och jag är så otroligt tacksam för det! Jag vet inte hur jag skulle ha klarat det annars.. Ringer, skickar sms, frågar hur jag mår, om jag har sovit ordentligt om natten, och säger att om det är någonting så är det bara att höra av mig.. Denna människa är helt fantastisk! Vad ska jag göra när det är över? När denna underbara människa fortsätter med sitt liv och gått ut ur kapitlet från mitt liv? Vill inte ens tänka på det.. Har aldrig varit med om detta stöd, har aldrig fått detta från någon annan än mamma.. Så ibland vet jag inte hur jag ska handskas med det men behöver inte fundera länge till personen gör det lätt för mig..
Tack att det finns sådana här underara människor! Man behöver dom ibland, även om man skulle vilja stoppa ner dom i fickan och behålla dom för alltid..

Önskar dock att människan varit här idag.. Jag vet inte varför men vid 10-tiden idag så ringde jag mamma, men vi pratade inte så länge, bara i någon minut för jag skulle se om min msn funkade för jag fick inte hennes medelande innan.. Men så fort vi lagt på så bara rullade tårarna, och det kom mååånga.. Antagligen är det tryket och att jag varit så spänd på sista veckan nu.. Och allt kom på en gång, tack för att Jonas satt bredvid mig och visste exakt vad det handlade om.. och tack för att det inte var någon annan i klassrummet just då heller..
Efter ett tag torkade jag bort tårarna, sa till mig själv att det hjälper inte att gå hem och det sa Jonas också precis när jag tänkt det. Så jag ryckte upp mig och fortsatte sitta kvar skoltiden ut..
Nu ska jag gå och sova en stund då jag somnade vid fyra-tiden inatt..

Ciao

be thankful for your life

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!


Även om hon kan driva en till vansinne ibland så är hon ändå bäst, hon ställer alltid upp för minska lilla!
När de flesta mammor säger nej till sina barn så har mamma gått med på det, hon lånar ut pengar även om hon inte har råd, men hon vill att vi ska få uppleva livet i alla fall, hon har ju haft sin ungdom och hon vill att vi ska ha våran och varför förbjuda och inte hjälpa en när man är i nöd då?
När man har något som tynger en, något som man inte vågar berätta för att man tror att hon ska bli förbannad så blir man både chockad och lättad när man väl sagt det då hon reagerar på det sättet som man önskar att hon ska göra. Hon ställer upp till 10000%
Kan bara säga, Jag Älskar Min Mamma, vill absolut inte byta! :D
Och det bästa av allt, min mamma har humor som heter duga! haha, roligare kan vi inte ha det!!! :D
__________________________________________________________________

I fredags kom Ciccis pojkvän Martin hit, och igår bjöd vi hit Malin också så hade vi middag och sen spelade vi spel. Hade riktigt roligt faktiskt. Sen vid halv tolv tiden gick vi bort till en kille i skolan som fyllde år, han hade fest hemma.
Vi var där till två tiden sen höll jag på att somna, även Cicci så vi gick hem.

Idag har det inte hänt så mycket, jag gick hem till Jonas och Daniel vid fyra tiden och babblade en stund med dom.

Imorgon börjas det med att jobba inför klasskassan, vi ska bygga upp de jävla vasaloppstälten, och dom är fan inte små. Minst 50meter var.. usch, ska inte bli kul, särkskilt inte nu när det är så kaaaallllltt!!! -20 är det här! Usch!

Ahja, nu blir det TV !
Ciao

RSS 2.0