Leffes

Ikväll blir det Fiesta på Leffes i Tylösand med Emma och Andreas, great great!
Har redan varit på systemet och inhandlat det som skulle handlas så här kommer det bli full ös!
Efterlängtat ja!

Är ju ledig från jobbet imon så har precis inget så att vara duktig på imon förutom att mammas kusin och min nästkusin kommer hit imon då vi ska rida en tur på islandshästar, men det gör ju inget om man är lite bakis då haha.


Sneaky me and freaky Emma ;)

Ännu en dag

Igårkväll hade jag sådan värk i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen plus att jag gick på toa ungefär en gång var tredje minut.
Vi ringde sjukvårdsupplysningen och hon gav mig några råd för att sen be mig ringa vårdcentralen på morgonen.
Jag hade vattenflaska bredvid mig under natten vilken jag tömde tre gånger! Så det blev även en del toabesök under natten.
På morgonen ringde jag vårdcentralen men då hade det gått ner lite i värk så jag fick mest en massa råd och om det skulle bli samma igen så skulle jag komma in.
Sen ringde jag jobbet och berättade och hon sa att jag kunde stanna hemma om jag ville det.

Har fortfarande kramp i magen men inte lika mycket men det känns ju.. usch.
Vet inte riktigt hur jag ska göra med detta.. Men det löser vi!

Har suttit och pratat en stund med Frida nu med, tänkte att jag skulle köra hem till henne men hennes mamma hade klagat över att dom aldrig ses så hon skulle dit, så det var ju synd det..
Men vid åtta ska jag köra och hämta Emma, sen blir det långpromenad på det vilket behövs!! Har mycket att gå igenom ikväll känner jag!!

Men nu blir det käk igen!

Ciao

Min dag med VIP Models !!
  

Mår kasst men vad gör det?!

Vid sjutiden åkte jag hem till Andreas för middag med honom och Emma, gott som fanken var det minsann och dag och gissa om jag var hungrig!
Jag åt lite med mamma innan jag åkte dit och ändå krängde jag i mig hur mycket som helst av maten som Andreas hade lagat..
Planen var att åka till Måndagsklubben men jag mådde ju inte tipp topp, ont i magen och yr.. men vad gör det när man kan få en kväll med Emma, Michelle, Andreas och Coffe? Joo absolut ingenting!
Träffade på hur många som helst som man kände vilket jag blev chockad över för annars brukar vi inte träffa på någon då det är så mycket folk överallt..
Då jag var nykter så var det jag som körde.. jag mådde inte så bra dock men skitsamma, lika bra att få tankarna på annat för en kväll med att ha kul med sina vänner! :)

Magvärken vill då inte ge sig men jag är inte lika yr idag i alla fall.. bara hänt två gånger under dagen i alla fall så det var ju tur det.
Fredrik kom även hit idag så blev att vi tre syskon åkte in till stan och gick runt, Coffe shoppade lite och sen åkte vi hem för att käka med mamma och titta på filmen som hon filmat under sin semester.

Nu blir det nog lite käk till... fortfarande hungrig även om jag åt rätt ordentligt innan..
Sen blir det en film med mamsen!

Ciao

Inte mitt fel att du är så fin!

Yes! Det var så han sa till mig denna Carl Johan :)
I like it !!

En sån vecka!! Kan knappt tro att det stämmer ..
Emma har bott hos mig hela veckan och jisses vad vi har haft kul! Full rulle med ketchup på kan man säga!
Måndagsklubben i måndags, fullt med folk och galenskaper men tack och lov blev det inget inspringande i glasdörren för min del så det var bra det.. jävla dörr fan.. 

Sen onsdagsklubben i onsdags där vi träffade Emmas kusin och hans gäng på The Corner först, sicket ställe haha aldrig mer ska jag säga.. Sen kom Carl Johan som jag lurade in till stan från hans trygga hem hehe.
Planen på torsdag var att jag och Emma skulle sitta hemma och ha filmkväll men när vi fick reda på att det var så många som skulle ut så ångrade vi oss och drog till Leffe's.
Mycket mycket folk, träffade på en hel del man kände. Fick drink över sig då det var lite "bråk" mellan två killar bakom mig fast Emma fick det mesta över sig så där fortsatte kvällen med att vi luktade RedbullVodka.. mumma!
Sen hittade vi Emelie och Helena som var full igång med sina påhitt.

Fredag blev att efter jobbet köra Emmas grejer hem till henne och sen begav jag mig hem till Carl Johan.
Tittade på 'I love you man', rolig rolig!!
Sen ville jag se skräckisen han hade, jag kan ju inte låta bli när det är skräckisar, det är ju så roligt! :)
Fast den var ingen att hänga i granen dock.. Haunting in Conneticut hette den.. blärk, så tråkig.

Lördag var meningen att brorsan skulle komma från Göteborg men oj vad fel dom körde och hamnade i Amsterdam så jag drog hem till kusinen istället för att sen möta upp Emma och Andreas i stan för drinkar och sen hämta Carl Johan och dra hem..

Idag blev det kalas hos andra brorsan och hans sambo då hon fyllde år i tisdags..
Imon, måndag och gissa vad som händer.. Måndagsklubben here we come!
Coffe är även hemma då med så då blir det lajban!! :D


Åh vilken sommardag?

Jag kom till sjukhuset igår vid tjugo över fem och var beredd på att köra hem pappa men när jag kom upp på avdelning 72 och in i fikarummet så sitter han och ser på tv och har precis ätit.
-Hej hopp! Ska vi köra? säger jag med glad röst
-Hej, nej jag ska dra ut slangen i ryggen och det ska göras senare, närmare klockan sju, så hoppas du inte har bråttom säger pappa med ironi i rösten..
-Nejnej klart jag inte har...
SJU!!! det var över 1,5 timmes väntan.. så det var bara att slänga ner sig på soffan och efter en halvtimme så somnade jag.
Vaknade precis innan sköterskan kom för att be oss följa med då slangen skulle dras ut..
Sen var det att bege sig hem och väl hemma så hade Emma och Vewe lagat middag till mig, köpt en varm&kall och satt på bra låtar på spotify, glad jag blev!
Dom var pigga på utgång men jisses vad trött jag var, en kvart efter att jag hade ätit höll jag på att somna men Emma sa att jag måste följa med ut så jag hade inget val.. Det var ju inte så att jag tveka pga pengabrist, nejnej Emma skulle betala men jag var trööööötttt...
Men vi drog in i alla fall, gick till The Corner först för att hälsa på Emmas kusin och hans gäng, då kom även Cj som jag drog med bort till Mårtensson.
Men han ville inte följa med in och jag hade verkligen ingen lust så vi stod bredvid kön istället och pratade tills Emma och resten var framme och dom drog in mig i kön igen för att det var dags att gå in, så Cj gick hem..

Inte för att det var kul där inne, mycket folk men har varit mycket fler andra gånger så efter 45 min gick vi ut för att bara göra nåt annat och där träffa vi på Martin där ute så vi pratade med honom i en halvtimme för att sen gå in igen och vara där inne i tio minuter för att sen åka hem.
Marcus var snäll och körde oss hem och till skillnad från puckot i måndags så körde han väldigt safe! :D

Ikväll är det fiesta på Leffes i Tylösand och Mix Megapol ska ha någon sångtävling där och Fame ska ha uppträde, många ska dit men gaah, jag pallar inte. Jag vill väldigt gärna, Cj ska dit och ville att jag också skulle dit men jag är dödstrött så blir hemmakväll ikväll på hög nivå med sängdags klockan halv tio!! :P
Han blev besviken, sa att man bara är ung en gång.. har han delvis rätt i men jag är ung imon med, och till helgen också då det blir partaj med brorsan :D hihi!!

Och det jag menar med sommardag.. haha ta det baklänges, det ÖSER ner regn och har gjort i snart två timmar.. härlig sommar!
Nu - back to work!

Flumma upp till bergstoppen!

Jobbet gick bra igår, körde och käkade på Rolles hos Emma för att senare köra och hämta Nicole som skulle sova hos mig under natten.
Vid nio körde vi och hämtade Emma och Nicole fick sova så fort vi kom hem igen och då sattes det igång.
Runt tio tiden kom övertröttheten ikapp oss och vi hade otroligt roligt åt ingenting.
Vet inte vart det kom ifrån men jag skrev bokstav för bokstav utan att tänka och sen skulle Emma läsa vad det blev, och vad blev ordet om inte: a gay påg
hahaha som vi skrattade, fick ont i magen, kinderna, tårarna rann och vi höll på att trilla av där vi satt!
Sen kom vi på att ordet Jopp, det är otroligt fult, är som en stor fet rund fisk som gör luftbubblor såå det blev att vi hängde upp oss på ordet ... jopp jopp jopp jopp..
sen avancerade jag det hela till att det blev jopp jopp jopp jupp jupp jepp.
Emma var inte beredd på det så hon skratta så hon kiknade hehe.
Klockan ett sa vi att nu får det vara nog för vi ska jobba dagen efter.. men inte kom vi i säng för det.. nejnej, det blev inte försen kvart i två vi kom in i sängen haha.
Men somnade gott gjorde vi i alla fall!

Från förfesten i måndags :)
 

Ja vad kan man säga? Vi är störda men jag tycker om min Emma!! :D

Idag blev det att jag och Nicole gick upp halv åtta, åt frukost och hade roligt vid bordet för att sen packa in oss i bilen och säga hej då till Emma som fortfarande låg och sov.
Körde Nicole till Emelie och sen in mot jobbet..
Ammi ringde precis så fick besked om att jag ska hämta pappa på sjukhuset när jag har slutat jobba och det är ju inga problems :)
Men nu ska jag jobba vidare lite!

Ciao ciao ciao

I'm the VIP !!

I lördags åkte jag och Malin till Madison för att vara med på avslutningen för tennisveckan och gissa om vi hade kul?!!
Vi lyckades planka in oss på VIP avdelningen på nedreplan och skaka loss, sen sprang vi ut en stund och då kom jag på att om vi lyckades komma in på VIPavdelningen på nedreplan så måste vi ju kunna komma in i tornet.
Men Malin sa att det skulle vara omöjligt då det är ännu högre VIP där och man måste boka bord i förväg och det är nästan som "privatfest" där uppe.
Men gissa vad som hände, vi gick till ingången och jag såg ingen vakt så jag knallade in men utan Malin.. Hon stod utanför så jag kallade in henne och då kom jag på att den killen jag puttade lite på för att komma in var en vakt..
Han kollade efter stämplar på alla men som tur var tittade han inte på Malin så tadaaa vi kom in där också!! :D
Snacka om att vi var VIPgäster till tusen.. i smyg haha.
Så där var vi uppe och partajade och skrattade så vi fick ont i käkarna och drack deras drinkar som egentligen inte tillhörde oss då vi inte var VIPgäster enligt lag haha.

Igår kom Emma hit, vi tittade på Ronny och Ragge innan vi gick och la oss.. haha som vi skrattade, det har jag inte tittat på sen jag var 12 eller liknande så det var mycket man hade glömt men deras klockrena kommentarer lägger ju sig på minnet.
-Var en tråkig happening med the wheelchair säger Ronny när Ragge åkte ner för trappan då han hade Fordis Depritionis för att han hade blivit av med forden.
När Ronny halkade på snön och slog näsan i marken så den fick ha bandage så sa han:
- Väldigt slippery sulers, jävla shriiit.
Helt enkelt, bra program!

Nu blir det Måndagsklubben för hela slanten för att fira Andreas på hans 23års dag!
Jag och Emma är redan redo!!

HERE WE GO!!

Länssjukhuset Halmstad

Var hos pappa nyss på sjukhuset.. tog en längre lunch för att besöka honom..



Han var lite groggy och han gick ostadigt men annars mådde han bra.. Han hade inte ont i magen så det var ju bra det.
Han hade slangar på sig överallt.. Var en som satt i vänster armveck där han fick morfin, sen hade han på uppe på höger hand, några in i njuren och en som dom hade satt in i ryggen under ryggraden och som hängde över axeln.. fy fan som det såg ut.. Om jag inte var hungrig innan så lär jag inte bli det på ett tag..
Men vi gick sakta ut till caféterian och satte oss, tog kaffe och saft och pratade om lite allt möjligt.
Sen var det dags för mig att köra.

Det var i alla fall bra att han är på bättringsväg nu!

Snart dags att hämta Nicole för min del!!

Ciao

Grillmat i regn

Har verkligen kunnat sova ut idag, stannade hemma från jobbet då jag inte mådde bra.
Vet inte vad det är som har flygit på mig, varit jättetjock i halsen och kännt mig helkonstig.. men det är bättre nu i alla fall!

Jag och mamma cyklade till Håkan innan då hans syster Lotta med maken Ronny var där.
Vi satte igång grillen, jag satt ute i hammocken och gjorde salladen medan Håkan passade vårat kött.
Maten blev underbart god och vi satt ute på altanen och njöt av solsken, god mat och sommar då det plötsligt började åska ordentligt och det slutade heller aldrig.
Men inte stoppade det oss, vi satt kvar och åt samtidigt som vi såg att molnen blev mycket mörkare, det blev kallare och vi gissade på att det skulle regna när som helst.
Men flyttade vi på oss? Nej nej nej, vi satt lugnt kvar och åt våran mat tills vi kände en droppe lite då och då, sen sprack det. Det öste ner och vi skyndade oss att bära in allt förutom Ronny som skyndade sig att äta upp sin mat innan han skulle resa på sig.

Men god mat var det i alla fall!


Oturen börjar verka

Ett hopp i bloggandet jag vet, men jag har inte haft lusten någonstans till att skriva här.
Hela helgen har varit knas så jag har inte varit humör på någonting egentligen.

Var ute med Emma, Vewe och Andreas i fredags, jag körde så jag tog det lugnt men vi började med att vara hemma hos Andreas där vi hade riktigt roligt.. kanske skulle ha stannat kvar där..
Åker in till stan och det vräker ner regn så vi kastar oss in på bulls uteservering.
Där satt vi en stund och hade kul, flummade och fjantade.
Gick vidare till nästa ställe och sen åkte vi hem men innan vi lämnade stan så mötte vi på en liten fjant..

Lördag sov jag länge, kände inte alls för att gå upp och möta någon, var inte på humör.
På kvällen drog jag ner till Andreas där det satt massa folk, inte för jag hade humöret inne men är ju bara Laholms Stadsfest 1gång per år..
Gick dit, tittade på banden som spelade och tittade på allt folk men som sagt, jag var inte på humör.. det gick upp och ner så jag åkte hem senare med Michelle och André..

Var ute och gick en sväng med Emma igår som vi brukar.. var skönt att bara kunna vara själv hela dagen och sen möta upp Emma..

Idag är jag på jobbet.. håller på med en bröllopsresa just nu, några som vill gifta sig utomlands.
Har lagt fram förslag på Mauritius, Dominikanska.. se vad dom tar :P

Ikväll = Måndagsklubben!

Rix FM + skadad fågel?

Är enormt besviken på att Rix FM inte ska vara i Halmstad detta året, det är ju där det är som bäst!
Men men .. inget att göra åt saken så jag och Michelle drog till Båstad igår istället då för att se på det.
Vi kom dit vid halv åtta då förbandet var i full gång vilket inte var så bra så det gjorde inte så mycket att vi missade när dom började..
Sen kommer artisterna igång, en del dåliga en del bra men jag och Michelle har förmågan att göra situationen rolig oavsett så vi hade otroligt roligt där vi stod ca. 100m från scenen :)
Efter att allt var slut gick vi runt och tittade på folk och hälsade på de som vi kände.
Till slut hamnade vi i öltältet där några vi kände var, sen tog vi oss till båten och satt där fram till efter tvåslaget, roligt roligt!


Började bra idag på jobbet.
Efter att varit där i en timma så säger Martina att vi hade fått en bekräftelse från den resan jag gjorde igår och hon ville ha den, vilket innebär att jag sålde första resan idag!!
14 nätter i Aruba för 2vuxna och 2barn för 65.900:-
TJOHO vad glad jag blev, och hon gick inte efter det billiga hotellet eller rummet heller så det var ju tipp topp!!
Sen vid tolv slaget kom det en kvinna in på kontoret med en skokartong i handen och det visade sig att det var en fågel där i som var skadad. Hon frågade om vi kunde ha den hos oss tills kommunen kom och skulle ta hand om den då hon hade bråttom iväg.
Vi ville inte ha den inne på kontoret så vi satte den i trappen i skuggan, men efter en timme så tyckte jag och Martina att det var för varmt där för fågeln och när hon skulle göra hål i kartongen så rörde den på sig väldigt mycket så vi tänkte att den kanske hade repat sig?
Så vi går bort till parken för att öppna lådan, flyger den iväg så är det ju okej men den bara låg kvar i lådan och tittade på oss när jag öppnade locket.
Jag lutade på lådan för att få ut fågeln och då såg vi vad som var felet, ena benet var helt åt helvete, det bara dinglade och var som en spaghettibit... usch och fy!
Så det var att putta tillbaka fågeln i lådan och invänta kommunmänniskan som kom och hämtade fågeln vid halv fyra..

Nu sitter jag här hemma, ska påbörja tvätten nu lite tänkte jag.

Ciao


Katastrofkväll!

Bussen var självklart försenad då jag stod och väntade på den igår när jag skulle hem från jobbet.
Då den skulle vara där 17.40 så kom den 17.54(!!!) vilket innebar att jag var hemma vid tjugo över sex.. tröttsamt.
Mamma var i Ängelholm, men Emma ringde och bad mig följa med till Måndagsklubben som jag glatt sa ja till.
Andreas, Emma, Vewe, Sofia och Camilla var och hämtade mig vid halv tio då jag kom på att jag inte hunnit laga någon middag men hunnit hutta i mig en bacardi black-cola och sen tog jag med det goda vinet.

Förfest hos en tjej som heter Emelie inne i stan sen drog vi ut mot Tylösand.
Började med att precis innan jag gick in i kön så hoppade min lins ut ur ögat ner i handen, så jag höll i den och bad om spegeln som Vewe hade i väskan då hon kom på att hon inte hittade sitt leg.. Jag hade redan visat mitt och stod i kön med Emma och Andreas..
Emma fick gå ut igen för att följa Vewe till bilen medan jag och Andreas gick in.
Christian stod framför mig i kön vilket jag märkte precis innan det var dags att betala, han sa hej men sen inte mycket mer.
Jag sprang mot toaletterna när vi hade betalat för att sätta in linsen men inte fan såg jag att där var en glasdörr så den sprang jag rakt in i och med det blev det att jag tappade linsen....
Smärta i både panna och knä gick jag tillbaka till Andreas då vi bestämde oss för att gå mot dansgolvet då jag hann bli trampad på samma ställe på samma fot tre gånger!
Vi gick runt tills Emma skrev att dom snart var inne så vi gick tillbaka mot ingången, träffade några andra vi kände då jag fick en tänd cigarette på fingret, aj!
Sen gick kvällen rätt bra ändå, dansade och hade skoj fram till ettslaget då jag höll på att ramla ner för en trappa, då tappade jag humöret och ville hem och det höll Andreas med om så vi begav oss mot bilen.
Han låste upp bilen på knappen från håll då han skulle in i buskarna en snabb liten sväng då jag står och rycker i en annan bildörr och ber honom öppna bilen..
-Andra sidan parkeringen Wiky...
säger Andreas med en lättsam suck och retsamt leende och jag ser hur Emma och Vewe skrattar åt mig med glimten i ögat..
jaha hoppsan, men dom var ju likadana!
Väl hemma då jag ska hoppa ut ur bilen, knäpper upp bältet, öppnar dörren och tar ut ena benet då dörren åker tillbaka igen och ger mig en smäll på benet, aj!
Jag blir irriterad och nästan hoppar ut ur bilen och går in i huset med bestämda steg, tvättar av sminket, kastar linsen som var kvar i andra ögat och går för att sova!

Idag har det varit en betydligt bättre dag, var bara imorse då jag satte stolen på foten men annars inget annat tragistk.
Rix FM i Båstad ikväll med Michelle, hoppas denna kväll blir bättre!

Hoppas ni hade en mindre smärtfri kväll igår!
CIAO!

Go liming

Första dagen på Lime Travel idag och det gick kanon!
Kom dit vid tio över nio och vi började med en fika och prata om hur jag hade det i Kina.
Sen fick jag sitta bredvid Martina då hon gick igenom hur programmen funkade osv, tiden bara sprang iväg så när det var lunch så kändes det som att jag bara precis hade kommit dit.

Efter lunchen blev det att jag satt lite bredvid Marlene och hon visade lite annat om hur man börjar från grunden med ny kund. Blev en himla massa info på en gång så huvudet är proppat nu.
Martina gav mig en uppgift som jag satt och höll på med ett tag tills Martina sa att hon skulle åka hem, är klockan redan fem???
Dagen har verkligen sprungit fram och det är ju ett gott tecken tycker jag :)
Så då var det bara att åka hem men gissa om jag är trött i huvudet nu efter all info jag har fått idag haha.

Ringde Emma och guess what, måndagsklubben ikväll, men vi får se om jag orkar det.. blev ju mycket på en gång idag på Lime så jag är ju rätt trött faktiskt, plus att det är jobbedag imon med ju ;)



Go Liming!!!
betyder i Västindien att koppla av med sina vänner - en perfekt semester med andra ord!

Rödtott

Hej jag heter Wiky och jag tycker om mitt ljusa röda hår! :)
Nu ska vi till maxi och handla!! :D



Jävla pissväder idag!
Man blir ju hur trött som helst i detta väderomslag!
Vi åkte till Nadja och Siffe idag på en liten fika, sen till Göstorp till Anette och Klas för att titta på alla hästarna och väl hemma igen så var man ju dundertrött så vi somnade allihop här hemma tills mamma började laga middag.

Imon är det första dagen på Lime Travel!
Ser fram emot!!!! :)

Otroligt

Stranden igår med Emilia, tylösand blev det men hallao, hur kan det vara så smockat med folk och där är mest ungar i 17-19års åldern.. vart är mitt folk?
Så det blev att vi började fundera på det men kom inte fram till något annat mer än att vårt folk är dom som jobbar och inte har semester försen nästa vecka eller nästa igen..

Har ju blivit äldre med åren, kan inte låta bli men det blir ju så..
Fyra år sedan studenten, två år sedan jag började reseproducentutbildningen, en månad sen jag tog examen..
tiden rinner iväg.. men fy fan va kul jag har under tiden!! :D



Och appropå ingenting, jag ska döpa om mig.
Ska ringa prästen och fråga om han kan fixa detta nu för jag har tröttnat totalt nu, nu vill jag inte skjuta upp det mer vilket jag har gjort i säkert tre år nu, minst.
Härmed försvinner namnet Veronika, jag känner mig inte som en Veronika, jag tycker inte jag passar i namnet Veronika, jag är ingen Veronika och det var inte ens meningen att jag skulle heta Veronika.
Mamma ville döpa mig till Wiky men fick inte så det blev Veronika i sista utvägen och sedan min första dag här på jorden har jag alltid blivit kallad Wiky, bara min farmor som säger Veronika ibland, annars är det ingen annan.
Så från och med nu blev det namnbyte åt mig, jag ska döpas på nytt eller vad jag nu blir men mitt namn är Wiky och kommer alltid vara Wiky!
och snälla folket, tänk på stavningen, inte Vicky, inte Wicky utan WIKY!!

Tack för mig!
Adios

Playan!

Hanna kom hit och bara några minuter senare kom Vewe så vi drog oss till stranden, helt underbart och det var inte kallt i vattnet då jag och Vewe låg där och göttade oss i säkert en halvtimme, medan Hannas anledning till varför hon inte ville bara var: - Jag är inte i Thailand längre så det är kallt!
Hon är ju bara för rolig den.

Väl hemma igen går jag och Michelle en lång runda och pratar om vad jag har hittat på under kina och efter kina och hennes 2 veckor i cypern, som sagt så hade vi väldigt mycket att prata om!

Underbar dag!

Why why why?!

Varför ska det vara så komplicerat?
Jag orkar inte med det, vill bara hoppa över den skiten och sätta fart direkt, vill inte spela.
Varför ska det vara så svårt? Varför vara så jobbigt och göra ont??

Me dont like ..

;l

RSS 2.0