Hoppsan

Vilket glapp det blev nu mellan inläggen.. men jag har inte haft lusten att skriva men nu ska jag uppdatera så mycket jag kan och vill :P

Jag och Hanna hade en härlig dag bara hon och jag.. Vi satt ute på verandan och fikade, sen åkte vi en lång runda med bilen och babblade som bara den, sen fixade vi låtar till henne som jag ska lämna senare som hon vill ha på mobilen under den långa flygresan.

Vad har hänt sen? Det mesta jag har i huvudet är festfestfest.. Har ju varit helg haha.
I fredags var det att åka till mormor och morfar då morfars bror från jämtland var där inklusive hans fru.
Deras dotter har flyttat till Värnamo för några år sedan så hon och hennes två små barn var också där, vilket blev mammas kusin och mina nästkusiner. Alltid kul att träffa nya släktmedlemmar och jisses vad jag tyckte om mammas kusin! :D
Jag och mamma hade också köpt en ny outfit till Nicole som jag valde ut och blev riktigt nöjd med den!!


På kvällen var det Karsefors med Emma, Vewe, Sofia, Sandra då Joddla med Siv var där så hela laholms kommun skulle typ dit.. För det första tycker jag inte om Karsefors och för det andra tycker jag heller inte om Joddla med Siv så man kan ju undra vad jag gjorde där? Inte för att ha kul för det hade jag minsann då inte.. stället sög och sen lämnade Sofia mig helt ensam då Emma och Vewe var mitt inne i smeten där alla stod för att se Joddla med Siv och det var inte ens chans att hitta dom eller ringa dom då man inte har någon täckning på det stället..
Efter ett tag hittade jag Malin så jag åkte även med henne hem ..

I lördags åkte jag och Andreas till Eurostop på förmiddagen, gick inom systemet och sen även de andra butikerna och jag hittade ett par nya ballerina skor för 89.90:- lagom pris tycker jag! :D
Sen blev det att åka hem till Emma vid halv åtta då hon hade lagat mat till oss tre, härligt gott minsann! Sen gick vi på födelsedagsfest för en kille som inte bodde så långt ifrån Emma och sen drog vi in till stan.
Hujedamej sådan kväll vi hade! Jag och Emma var på värsta roliga humöret, tyckte verkligen att det kunde bli en toppen kväll och det blev det också minsann! Vi hade riktigt roligt medan Andreas bara skrattade åt oss..
Vi gick bort till Mårtensson senare men jag följde inte med in då CJ kom för att hämta mig.

Igår kom Fredrik hit en stund så han och jag larvade oss som vanligt, hade lite brottningsmatch i hallen som vi brukar ha, sen reta varandra som vanligt och sen ha hur kul som helt under fikatiden. 
Sen blev det en kväll med Malin och hennes mamma då Malin flyttar till Växjö idag, så det var hennes sista kväll hemma.. Så jag och mamma cyklade dit vid sju för att äta middag som var gudomligt gott men så fyllig så man blev enormt proppmätt och sen efter det blev det efterrätt som Malin hade gjort som också var väldigt fyllig.. så man rullade runt i huset haha.
Jag och Malin låste in oss på hennes rum och pratade om allt mellan himmel och jord medan mammorna satt i vardagsrummet och tjattrade. Helt underbart!
I love my Malin! Nu har det gått 13 år sedan första gången vi träffades.. Snacka om att tiden springer iväg och hur mycket vi har hittat på under den tiden, helt otroligt!





Fika fika fika fika!!!

Igår blev inte alls som jag förväntade mig..
Kräftskivan blev inställd och Frida var tvungen att följa med sin mamma till sin moster i Ängelholm så det blev att jag ringde Andreas i brist på uttråkighet och jag åkte dit.
Jag köpte lite chips och läsk innan jag far och väl framme så var Erik också där, trevligt trevligt.
Erik orkade inte följa med till Nam Nam och välja film så det blev mitt och Andreas jobb och efter mååååånga om och men och velande på vilken film vi skulle ta så blev det He's the girl.
Jag har sett den innan men det var längesen och den är ju riktigt rolig faktiskt, plus att killen i filmen är grymt snygg! :D

Erik stack hem efter filmen men inte jag.. Blev att jag och Andreas spelade lite kort, pratade om lördagens bravader då vi var på olika håll och sen kom vi in på att vi måste åka på skidsemester i vinter, samla ihop ett gäng och åka!
FETT LÄTT! Och jag fick sådan längtan så jag vill att det ska vara vinter nuuuuuuuu!!!!
Hade ju så roligt i sälen och så många roliga minnen därifrån då jag har bott väldigt nära! :P

Men nu är Hanna på väg hit, vi ska mysa och babbla ut allt vad vi har nu innan hon åker till Australien för ett år den 7sept.
Kommer bli tomt utan henne... :(
Men ska bli skoj nu idag med henne, ska fika det första vi gör ute på vår uteplats då jag precis har köpt en massa gott!!!! <3<3

Ett sånt kalas!

Jisses vilken kväll det var igår!
Coffe kom hem hit vid sju-tiden efter att ha flängt runt i laholm färdigt, vi åt räkmackor och hade det trevligt.
Tog bussen vid kvart i tio in till stan och hem till Christian där en massa folk var inklusive Frida.
Gick bättre än förväntat faktiskt, trodde jag inte men jag hade riktigt roligt.
Jag och Coffe flummade på vårt sätt där ett tag för att sen ha roligt med Frida och Mathilda.
När klockan var lite över tolv begav vi oss in mot stan då Jenny tog mig i armen och vi gick lite i förväg vilket vi märkte då vi stod utanför Mårtensson, var är dom andra?? Var dom inte bakom oss??
Jaja, så var det med det, vi gick in och ner till toan och senare kom Catrin dit så hon gjorde oss sällskap tills vi hittade Frida på dansgolvet.
Senare gick jag och Jenny ut för hon skulle röka, då vi sitter på trappan till ingången till hotellet kommer tre män ut, runt 40års åldern och frågar om vi vill vara med på en svensexa?
Ehm, ursäkta?
Men vi sa att det kommer bara vara i fem minuter, så vi följde med dom upp till dörren, knackade på men ingen öppnade.. Vi knackade igen men inget svar så vi gick ner allihop för att få extranyckel då han i receptionen säger att det inte är någon på rummet, så jag och Jenny skrattar åt männen och går in på Mårtenssons dansgolv igen för att ha roligt!

Coffe körde vid tio imorse uppåt mot grannlandet.
Håkan och Simona har nyss varit här på fika, äppelkaka som mamma gjorde igår.
Inte för att jag är så glad i det men mysigt att ha lite sällskap i alla fall.
Nu är mamma iväg och hämtar Nicole och jag väntar på att Emma ska ringa så jag vet när vi ska iväg på kräftskivan så jag vet hur länge jag kan vara hos Frida då jag ska hem till henne om en timma typ..

Vettitusan om jag orkar med en kräftskiva idag.. fest i fredags, fetefest igår och fest idag? Herregud här går det vilt till, jag som precis hade återhämtat mig sen sommarens bravader med att vara ute varannan dag då.. jaja, man lever bara en gång har jag hört så då är det pang på röbetan som gäller!


Lördag med stort L

Wopido vilken kväll det var igår.
Blev helt rörig men ändå väldigt roligt. Stack in till stan med Emma, på förfest hemma hos Marcus och väl inne i stan mötte vi upp brorsan och hans två vänner.
Var på The Corner först för att sen jag och Emma skulle dra vidare till Mårtensson men icke, där var ju stängt.. såååå vad gör vi dåå???
Jooo, vi drog bort till Asian Palace för att ta lite fler billiga drinkar, vi tänkte inte sitta där så länge men blev att vi fastnade där ändå. Roliga puckar ändå! :)

Jag och Emma lämnade Marcus vid busshållplatsen för att sen gå för att käka lite där vi träffade på Marina och Caroline, hallao ja det va inte igår!! Mycket trevligt må jag säga!
Sen var det att bege sig hem igen!

Idag åkte jag och storebror in till stan för att dels hämta bilen, gå till systemet och även handla kräftor till mig som jag ska ha imon! Blev att vi gick till Espresso House för lite latte med, mumma!! (Beroendeframkallande på Wiky javisst!)



Så fort jag kom innanför dörren här hemma ringde Yasmine och frågade om jag hade lust att hämta Josse som satt fast på motorvägen pga motorstopp så blev att jag och Simona åkte för att plocka upp henne så nu är jag hemma igen och ska snart in i duschen för att göra mig iordning inför kvällen!
Partaj i stan vettni! WOHO och brorsan bjussar på inträdet, me like very much!

Men nu! Äta nyplockade plommon!!!
Ciao

Fredag fredag fredag!

Hade det toppen i Växjö med Malin och hennes mamma.
Var en väldigt gullig etta hon hade fått och vi inredde den riktigt bra tyckte jag!
Jag hjälpte till med alla de "starka manliga grejerna" som att skruva in skruvar i väggen för att sätta upp rullgardinen, montera ihop några lådor osv.
Väldigt bra blev det!
Sen körde vi runt i Växjö, körde runt universitetet som var hur stort som helst och väldigt fint, Malin kommer få det hur bra som helst där och det som är så bra är att det bara tar 1,5 timme dit! :)

Idag har det inte hänt så mycket.. sökte lite jobb idag.. se om jag får något svar, hoppas hoppas.
Sen fick jag sms av Sofia idag med om att hon har fått tag i en lägenhet i Oslo genom en som hon känner, dom bor 2st där nu men behöver 2 till.. så då är det väl bara att hitta ett jobb där?
Jag vet inte ännu om jag verkligen vill dit.. Min plan är ju ändå att bosätta mig i Halmstad.. ??
Så jag är väääldigt kluven, jag vill så gärna dit så jag kan jobba och betala av det jävla csn, men jag vill ändå bo och jobba i Halmstad.. lite svårt att göra det samtidigt..
Så vi får se hur det blir..

Nu väntar jag på att Emma ska sluta jobba nu vid nio så jag vet vad vi ska göra ikväll.
Coffe kommer ikväll och han ska in till stan och festa och jag vill ju gärna möta upp honom där då han kör direkt till förfesten.. Så får se vad Emma säger om det..

Ciao

Mys

Jag och Nicole har haft mys-stund i soffan en stund.
 Nu ska hon snart åka hem och jag ska till Malin.. Växjö imon för första gången!


Växjö

Ikväll ska jag till Malin, ska dit vid åtta tiden så ska vi ha myskväll och sen ska jag sova där då Malin ville att jag skulle följa med till Växjö imon och titta på hennes nya lägenhet, hjälpa till att fixa iordning, titta hur staden ser ut och hennes nya skola. Ska bli riktigt roligt tycker jag!
Massor med tid med Malin!

Pratade med Hanna innan idag med.. Jag har funderat nu ett par dagar på varför hon inte har hört av sig så vi kan träffas då hon åker till Australien i ett år om ca tre veckor.. Så sa hon att eftersom mitt vanliga mobilnummer inte funka och hon inte har det andra så har det varit lite svårt... doh!
Plus att varför har inte jag hört av mig själv? Jaaaa.... hm.. det kan man ju grubbla på?! Så långt tänkte jag haha. Dummer! Men nu ska vi i alla fall träffas antingen söndag eller måndag! Härligt!

Men shit pomm fritt nu måste jag kolla vad Nicole gör, låter som hon monterar ner mammas motionscykel i vardagsrummet.. :O

Ciao

Gubbe i fönstret

Hämtade Nicole igår samma tid som jag hämtade mamma.
Vi körde hit, mamma satte in hönan i ungnen och jag började göra negerbollar under tiden Nicole sprang runt och "städa", välte ut sin leksakslåda samt jaga hunden.


Imorse vaknade jag över att hon var och ryckte i dörrhandtaget och sa nej, mommo nej..

Lillen fick ju inte upp handtaget så mamma kom och öppnade åt henne sen hoppade hon upp i sängen och kittlade mina fötter tills jag vaknade. Sen ställde hon sig i hallfönstret och tittade rakt på mannen som stod utanför som målade våra fönster, sa hej till honom och knackade på fönsterrutan.. Stackars man kan inte arbeta utan att ha ett barnansikte stirrande på sig..



Nu är hon dock väldigt gnällig men ska snart gå ut då hunden behöver göra sina behov.


Over 'n out for now


Out of work

Praktiken tog slut i fredags så vad händer nu? Inte ett jota!
Igår blev det att jag körde för att hämta Emma, vi drog ner till Laholm för att jag skulle kunna skriva in mig på arbetsförmedlingen, sen körde vi den lilla biten hem till Emelie och Nicole.
In med alla i bilen, lämnade av Emelie hos mamma och så körde jag, Emma och Nicole vidare in till Halmstad.

Hela vägen in till stan regnade det men så fort vi hade parkerat och hoppat ut ur bilen så poff, regnet var borta, var ju bra det!
Vi gick runt en stund, tittade i lite affärer för att sedan gå runt och leta efter bra fikaställe, men då det var fullt med folk överallt så drog vi vidare till Eurostop istället och fikade där på donken.
Jag tog en McFlurry och en muffins, Nicole fick en Sundae, Emma tog kaffe, cheeseburgare, pommes, sundae och en muffins. Men tro inte att vi fick ha våra muffins ifred, nej nej.
Efter att Nicole hade ätit en stund på sin glass så skulle hon smaka min muffins och efter att ha ätit upp överlaget på den så skulle hon äta från den andra muffisen också.
Sen snyltade hon en massa pommes från Emma också, en liten storätare är hon allt.

Sen var det att köra hem Emma och sen vidare hem där jag och Nicole lekte med lego, vi byggde ett stort fint hus med plattan som hade en sjö vid sidan om!
Väldigt fint blev det!

Vid åtta tiden körde mamma hem dom då jag var alldeles för trött för att köra någonstans, sen hände det inte så mycket mer under kvällen.

Men nu ska jag in i duschen!

Ciao

Helgen som varit

Oh yes jag och mamma körde ner till Kristianstad så fort Kristoffer, Micke och Linus hade kommit iväg.
Vi började med att köra till Yllan mässcenter för att gå på kattutställning och jag har hittat den som jag tycker mest om, en bengal katt! Ser ut som en leopard, lättlärd, tycker om sällskap men inte att bli buren så det är great, vill gärna hjälpa till och har även lite "frihetsbus" i sig, som om den var en vild leopard haha. me like!



Efter det körde mamma mig till Micca vid fem-tiden.
Underbart att träffa henne igen, var ju sjukt längesen och Lion tyckte minsann det var roligt då han sa mitt namn minst en gång varje halv minut haha.
Vi käkade kebab-rulle, lekte en massa med Lion, jag hoppade studsmatta med honom och sen kom Filippa och en stund efter det fick grabben gå och lägga sig så vi kunde ta kvällen på mer vuxenallvar :)
Vid tio-tiden tror jag det var så tog vi bussen till stan för att hem till Filippas pappas lägenhet där vi mötte upp Selda och partaja vidare med mycket skratt och bra musik.
Men herregud varjag kände att min skånska har försvunnit när jag hörde de tre babbla.. :O Jag får knappt till mina R längre.. :S
Men roligt hade vi och sen drog vi vidare till T-baren då Micca fick ont i fötterna på vägen dit så vi bytade skor, Filippa var redlöst full men började fulla sig med vatten så hon kom tillbaka senare, Selda var nykter så hon frös en massa, Micca tyckte musiken sög och jag hade ont i mina sår så det blev väl inte kalas men jag är nöjd.
Jag och Micca sov i hennes lägenhet i stan för att sen på söndag morgon gå hemmåt hennes pärons ställe där Lion mötte oss med glädje.

Wiky, Micca, Filippa och Selda:



Efter frukost lekte vi lite till med Lion, eller snarare tittade på när han cyklade och tiggde godis från grannen haha.
Mamma kom senare då hon och jag körde hem till mormor och morfar där även kusin Jacob var. Mycket trevligt må jag säga! Vi beställde vitnamesisk mat som var riktigt god och vid tre tiden körde jag och mamma till Ängelholm för att träffa brorsan och hans tjej. Vi körde ner till havet och höll på att blåsa iväg så vi gick upp igen, köpte en glass och gick runt bland de fina små husen.
Vi körde hem vid sju tiden och gissa om jag var trött, jag bänkade mig i soffan och låg där tills jag gick och la mig..

Nu ska jag fixa frissan, klä mig lite mer anständigt och bege mig till Emma!
Ciao


Nej så var det ju ej

För de flesta som redan vet så är mitt telefonkort lite cp för tillfället så jag har fått ta ett sådant extranummer som brukar ligga i skrivbordslådan, så jag har ett annat nummer nu då ni inte kan få tag i mig på mitt vanliga.
Det ska inte vara så länge, men en månad eller så haha.
Så vill ni ha det numret jag har nu ifall ni har missat det så säg bara till så får ni det :)

Annars.. Jag, Emma och Andreas lekte lite igår.
Jag och Emma tog bussen ner till Laholm vid sex-tiden, gick till pizzerian då hon tog en pizza och jag en kycklingsallad, vi gick bort till lagan och satt där och åt.. inte så pjåkigt kan jag säga! :)


Sen hem till Andreas för att inse att vinet var ju hemma hos mig så vi körde hit och satt här fram till halv tio då vi körde in till stan, gick in på Mårtensson och satte oss med en cider/öl för att sen "råka" vara kvar då nattklubben började så vi betalade aldrig inträde.. Love it!
Men herregud sånt folk det var igår där.. he rre gud .. patetiskt nummer ett!
Vi skrattade och skämdes samtidigt så till slut fick Emma damp i benen och var tvungen att dansa så hon och jag flummade som fan på dansgolvet.. vad skada det när det ändå var fullt med folk som inte kunde dansa??

Kristoffer och Micke var här hemma vid tre tiden inatt, mysigt att äta frukost med fullsatt bord igen!
Nu är dom och väcker Linus och fyller släpet sen kommer dom hit för att hämta soffor och fixa min bärbara data lite :P
Sen antagligen ska jag och mamma ner mot Kristianstad idag fram till söndag/måndag?

Ciao

sjukhus

Kanyl i armvecket, mår illa och inväntar på att något ska hända..


På morgonen efter operation, naveln var fylld med blod..


På efterniddagen bytade dom plåster så nu ser det ut såhär.. även idag just nu..


Har även 15 stick efter alla nålar i armar och handleder.. roligt värre.. not.

Nyopererad och hemma

Ja som nu flesta vet så satt jag på akuten med Emma och Andreas i måndags mellan 21-03 och sen på tisdagen åkte jag och mamma in så vi var där halv tolv.
Vid tre tiden sa dom att jag skulle bli inlagd då dom inte med säkerhet visste vad det var för fel på min mage.
Dom gissade på urinvägsinfektion som hade gått upp i njuren eller att det var blindtarmen.
Men dom ville inte släppa hem mig då jag dels hade ont och dom inte visste vad det var.
Då det var platsbrist på sjukhuset så fick jag ligga inne på AVA (akutvårdsavdelningen).
Där fick jag några snälla och roliga sjuksköterskor minsann!

Blev en hel del blodprov och då mina blodkärl inte är så synliga så var det jobbigt för dom att ta då dom fick leta länge och när dom väl stack nålen i mig så spack blodkärlet så jag har en hel del små blåmärke efter alla nålar.
Äta var inget snack om, jag hade min dropp och för att roa mig så hade jag tvn, men även alla sjuksköterskor som kom med jämna mellanrum för att se hur jag hade det.
Mamma körde hem vid halv tio och jag somnade rätt snabbt efter det.

Onsdagsmorgon kom dom och sa att det blir ingen mat idag heller, utan dropp med sockerupplösning, gottgott.
Sen blev det en hel del nya blodprov och mamma kom in igen.
Framåt eftermiddagen kom beskedet fram att dom skulle göra en titthålsoperation genom naveln på mig för att se om dom ser något fel på blindtarmen där eftersom det inte visades något på mina röntgen bilder.
Vid femtiden kom en sköterska med nya kläder och handduk till mig och bad mig hoppa in i duschen och skrubba mig med deras superstaka tvål och så skulle dom bädda rent under tiden jag duschade.
Sen halv sju var det dags att åka upp till operation.
Dom berättade igen att dom skulle göra titthål men att det antagligen skulle sluta med att blindarmen åkte ut i vilket fall som helst.

Vaknade på uppvakan vid tio och hade förjävla ont!! Vilken smärta!!
Tittade på min mage och jag hade TRE hål!
Ett i naveln och två små under som dom hade gjort till sina verktyg för att dra ut blindtarmen genom naveln så jag slapp det stora ärret tack och lov.
Vid 00 åkte jag upp till kirurgavdelningen och sov fram till sex på morgonen då dom kom in för att se hur jag hade det.
MER MORFIN!!
Halv elva kom mamma och sen kom farmor, Ammi och pappa vid halv tolv tiden då jag även fick gå och äta min mat.
Klockan fem kom Michelle och vid sex bestämde jag mig för att nu räcker det, nu vill jag hem.
Så kvart i sju var jag och Michelle ute vid bilen och nu är jag hemma.

Ska ta en dusch nu hade jag tänkt och sen sova en stund..
Har fortfarande lite ont i magen men det får va.. Dom sa att om det gör riktigt ont i magen igen så skulle jag komma in på direkten, samma sak gällde om ärren började blöda eller spricka.

Mår lite illamående nu så måste röra på mig lite känner jag!
Så mot duschen, får bara hoppas att jag inte trillar ihop då mina ben inte är att lita på till 100%.. men det märker vi! :)

Ciao

Akutmottagningen

Som sagt så hade jag ont i magen redan på jobbet och inte blev det bättre heller.
Jag var hemma lite innan sex då mamma och Nicole höll på med att göra pannkakor, men jag orkade bara 1,5 .. ???
Jag som alltid brukar kränga i mig en sådär 6-8 stycken för det är så gott men icke!
Sen gick jag in och la mig på sängen lite för det krampade så värst, satte på min bärbara dator och lå där men hade problem med att ligga på rätt sätt då det gjorde ont som fan hur jag än låg.
Vid halv åtta fick jag panik, det gjorde så extremt ont så jag visste inte var jag skulle ta vägen och mamma kunde inte köra in mig då Nicole sov här så det blev att ringa Emma för jag visste att Andreas var där.
Dom kom vid kvart över åtta och hämtade mig, jag hade så ont så jag knappt orkade gå ut till bilen.

In på akuten, inte i väntrummet och hallao, där sitter ju Eddie.
Så det blev att prata lite med honom under tiden vi väntade.
Det blev många sjuksköterskor jag träffade, två läkare, en gynokolog och en kirurg..
Under tiden jag väntade på alla dom så satt jag, Emma och Andreas mest i väntrummet och fick sittsår, spelade tv-spel, gick till chokladmaskinen antal gånger, tittade på tvn, drog extremt dåliga skämt osv.
Sen när jag träffa kirurgen så kände hon på magen och sen sa hon att dom inte vet med säkerhet att det kan vara blindtarmen då ena urinprovet inte hade några tecken på det men det hade blivit fördröjning på mitt andra så hon sa att jag kunde åka hem emellan..

Såååå.. vi kom dit kvart i nio och åkte hem klockan tre.. och nu ska jag bara borsta tänderna och åka in igen.
Jippie!

Håll tummarna på att dom hittar vad det är för skit!

Ciao


Pain!

Gjorde en timmes sovmorgon idag till jobbet då jag hade extremt ont i magen.
Har inte gått över ännu men just nu bryr jag mig inte, orkar inte bry mig längre och ville komma hit och jobba lite, träffa Martina och komma på andra tankar.

Var hemma hos Emelie igårkväll, var där väldigt länge och vi hade otroligt roligt minsann!
Tittade på roliga klipp från Youtube om vårat favoritcitat.

Men nä, nu fanken ska jag ha lunch!
MAT MAT MAT! :)

Ciao

Bildsaga

I torsdags kom Michelle hit en kort sväng innan hon skulle vidare, sen kom Emma och Andreas vid tio tiden och vid elva drog vi ut till Leffes för Fiesta.
Massvis med folk var där och då menar jag riktigt mycket folk!
I kön hamnade vi bredvid Christian och hans vän som fuskställde sig vid oss dom busarna, sen när vi precis kom innanför dörren så stod Frida där med ett glatt humör!
Magen var inte riktigt okej då heller, efter att pratat med Frida så blev det att springa till toan även om jag precis hade gått innan vi ställde oss i kön och sen när Emma köpte en cider till mig så räckte det med en klunk så fick jag megaont i magen, men det botade jag med mer cider! :)



Igår blev det att gå upp tidigt då jag och mamma skulle vara uppe på hallandsåsen vid tio för att träffa mammas kusin Maria då vi skulle rida en 3timmars tur på islandshästar.
Det var otroligt roligt, hon som ägde stället hade satt mig på the racer horse, herregud vilken fart, i galoppen så kändes det som hon skenade så snabb hon var, fick lite hjärtattack men bara lite :)


Mammas kusin Maria, mamma, jag, nästkusinen Annie

Idag var jag och mamma på en islandshäst auktion, tänkte att om vi får napp på ett biligt sto så köper vi henne men herregud den där domaren var varken rättvis eller snäll så det gick åt helvete och det var många som var irriterade på honom, så vi blev utan häst men dom fick nya hem allihop i alla fall då deras senaste hem var piss och dom hade blivit vanskötta, så nu får vi hoppas på att dom får det bättre!!



Nu ska jag köra in mamma till stan!
Ciao

RSS 2.0