The Studio

Var på The Studio idag med kusin Micela och hennes kompis Sofie.
Riktigt rolig dag faktiskt, jag tycker att det är värt det även om bilderna är lite dyra då man är student men hur ofta blir man ompysslad till att bli så fin och sen få riktiga bilder?? Jag blir inte det så ofta i alla fall.. aldrig hänt!
Även om alla babblar om att alla gör sådana bilder och blabla, whatever, det blir ju snygga bilder!!

När vi kom dit så började vi med att registrera oss på en dator, sedan var det att sitta och vänta på att sminkösen skulle komma och börja sminka en,
Tyvärr fick jag en tjej som tydligen vaknat på fel sida, hon var sur och sa ingenting och var precis som att hon blev sur när jag sa att jag inte hade några speciella sminkönskemål.
Jag bad henne markera mina ögon så mycket som möjligt, men jämfört med kusinens sminkning så var min inte alls så som jag ville att hon skulle göra ...
Sen när hon skulle göra håret så gjorde hon inte alls så som jag sa, jag ville att hon skulle fixa till mina lockar men hon rufsade mest till det och sen när hon väl förstod hur jag ville ha det så blev det bra på ena sidan medan den andra sidan såg ut som att där växte ut en fotboll?!
Så det slutade med att jag tjatade som fasen ang, min frisyr tills jag nästan fick det som jag ville.. är fortfarande lite besviken men ahja, och sminkningen orkade jag inte tjafsa om..

Hon som fotograferade oss var i alla fall både rolig och trevlig så där blev man på gott humör igen!
Gav oss olika sätt att stå på osv. var riktigt roligt faktiskt!
När vi skulle välja ut bilderna så var det minsann inte lätt, men där var några favoriter i alla fall som sparades.
Jag och kusinen hade roligt som fanken med killen som satt med oss då man skulle solla ut hehe. Han fick sig några goda skratt minsann!! :)

Dagens sammanfattning :  Underbar dag med kusinen, kan tänkas göra om det då bilderna blev bra fast då vill jag ha en annan smikös!

Kusinen och jag:

Klant-dagen

Ställde väckarklockan på halv nio, vet inte varför jag ställde den så tidigt för när den ringde satte jag om den till halv tio, det skulle räcka gott och väl.
Den ringde halv tio men då min mobil är ny så har jag inte hunnit förstå mig på den än så jag 'trodde' jag satte den på snooze men icke.
Tack och lov ringde hemtelefonen tjugo över tio som jag vaknade av. Efter det hoppade jag in i duschen och snabbade mig allt vad jag kunde.
Klämde fingrarna i duschdörrarna, aj!, såg en jävla massa blåmärken på mina ben efter vår tur på Arosfortet, tappade dusch-stycket i huvudet innan jag kom ut ur duschen.
Ska snart ner och stryka den ena tröjan jag ska ha på mig idag, hoppas jag inte bränner den eftersom detta inte verkar vara som en bra dag för mig..
Ska sen äta frukost, tänkte vänta med att äta den så jag kan slänga i mig lite mer än nödvändigt så slipper jag vara hungrig senare.

Om ni inte hänger med varför denna dagen är speciell, så är det så att jag ska köra till min kusin Micela vid halv tolv, (om en halvtimme, hinner jag det???) och sen vid tolv ska vi åka ner till malmö med en kompis till henne och så ska vi göra den där, 'Modell för en dag'.
Micela ville ha med mig för hon ville ha sådana bilder på oss två.

Får se hur dagen blir, har ju redan försovit mig, klämt fingrarna, insett att jag har för många blåmärke på benen så funderar på hur fan det kommer se ut i min klänning??, tappade dusch-stycket i huvudet ... vad kommer mer hända??

Men nu kan jag inte sitta här mer, måste skynda mig.
Plus att jag kommer se hemsk ut då vi inte får varken föna eller fixa håret innan vi kommer dit, så hur rolig kommer inte jag se ut då i mitt affro??

Ahja, puss på er, önska mig lycka till!


Hon for till himeln ..

Jag hade sådan träningsvärk från allt det roliga vi gjorde på Arosfortet, armarna värkte, låren värkte, axlarna värkte, ryggen värkte, och så vaknar Nicole och vill att jag ska bära henne.. armarna höll på att trilla av.
Vi körde in till Halmstad vid två tiden för att möta upp Emilia och Jocke, satt och fikade och sen sprang Nicole runt vid fontänen och hade time of her life hehe.

Halv sju var det tjejmiddag hemma hos Michelle, riktigt roligt med massa god mat och roliga spel.
Vi spelade Twister i slutet och gissa om det drog i lederna då man redan hade ont i dom, men kul hade vi minsann!

Bilder från dagen kommer in snart, orkar inte ladda in dom i datorn just nu.

Men ska lägga upp två bilder på Anne-Sofie, även kallad Anso.
Hon jobbade i Phuket som reseledare, träffade henne på Phi Phi då hon och hennes kompis hade lärt känna brorsan.
Vi festade hela kvällarna och hade riktigt roligt, vi satt 10pers runt ett bord och hade toppen, jag småretades lite med brorsan och slutade med att jag stänkte öl på honom för att få honom att sluta, men han skulle ge igen.
Han köpte en hink till mig, en av de starkaste och försökte tvinga i mig det, men Anso hjälpte mig att komma undan på lite olika sätt hehe.
Hon var en riktigt glad och rolig tjej som satte kakel spektakel på kvällen!

Men nu i veckan var hon i Phuket, skulle gå över vägen då en bil kommer i full fart och stannar inte och kör på henne och hon dog direkt .. :(
Vila i frid kära du!


kidnapper

Igår var pappa här vid halv tio för att byta mina framdäck på bilen då någon har släppt ut luften i de jag hade ... suck.
Men det gick fort och smärtfritt, efter det gick jag in och tog en dusch för att sedan köra ner till Emelie.
När jag kom dit så låg dom båda och sov men vaknade snabbt då dom hörde mig stå och fnissa :)

Efter att ha tryckt in barnvagnen i bilen, Nicole i sin stol och sagt hej då till Emelie som skulle åka till Jönköping över helgen så körde jag ner till Micela.
Nicole lekte med några ljusglas som Micela hade och när jag sa åt henne att lägga tillbaka dom då vi skulle sätta oss i bilen så reste hon sig upp, höll alla fyra i händerna och sen släppte rakt ner så självklart gick ett sönder.
Micela bara skratta men jag blev lite arg på Nicole .. Inte för att hon tog åt sig något?!
Vi körde bort till Väla och skulle leta skor till Micela och sen lite roliga kläder till oss båda som vi ska ha på måndag.
Vi hittade en t-shirt som vi köpte likadana fast jag en gul och hon en vit :) Vi är ju trots kusiner så vi får se likadana ut!
När vi blev trötta på shoppandet så gick vi till restaurangen och satt där och lagrade upp våra magar med god mat.

Klockan fem var jag hemma då Michelle skulle komma hit, jag hade ringt henne och sagt att hon skulle vara här klockan fem. Jag stressade i henne lite mat och sen sa jag att vi skulle tanka mammas bil så hon hoppade in i bilen, bara att jag körde inte till bensinmacken utan till Halmstad, rättare sagt till Slottsmöllan där Emilia stod med sin pojkvän och hans tre vänner, så jag kidnappade Michelle!
Vi hade köpt timmar på Arosfortet åt Michelle.
Hon fyllde år förra månaden men då var varken jag eller Emilia hemma, och sen har jag inte varit hemma alls så därför vi inte har kunnat ge henne detta försen nu, plus att Michelle ska ha tjejmiddag ikväll som en försenad födelsedagsmiddag.
Men det var i alla fall skiiiiiiitkul på arosfortet, för er som inte vet vad det är så är det näst intill som fånfarna på fortet, bara att man får gå in alla i lagen samtidigt och hjälpas åt då det är ledtrådar lite här och där på väggar som man ska hitta.
Så vi spelade tjejerna mot killarna, och aaarhh sån träningsvärk jag har idag!!!!

Nu sover lillan men hon vaknar väl snart, ska då ringa Emilia och se när vi ska komma in till henne, ska ju ändå hämta henne då hon också ska hem till Michelle ikväll.
Roligt roligt!!

Här har ni några bilder från när jag, Michelle och Nicole var i Halmstad i tisdags!

I bilen på väg in till stan


Hon nöjde sig inte med att vi sa att muffisen var slut, utan det skulle slickas rent!


Ville bära Michelles shoppingpåse


Sprang som en tok på bron så mössan höll på att flyga av

Moster Wiky

Ronia har absolut rätt i det hon skrev till mitt förra inlägg.. i vår släkt ser alla misann lite lustiga ut på sitt egna vis! ;)
Det är det som gör vår släkt så speciale!!!! :D

Jag är så glad idag, Nicole sov här inatt med och jämfört med förra natten som var en plåga så sov hon som en prinsessa inatt, hon vaknade bara en gång inatt och ville ligga hos mig, sen vaknade hon halv sex för att hon skulle ha välling och somnade om snabbt igen.. sen vaknade hon halv nio. skönt skönt skönt skönt!!
Förra natten vaknade hon halv två och skrek som fan och slutade inte försen vid kvart över tre ... !!!
Jag och mamma gjorde allt för att försöka lugna ner henne .. till slut så .


Idag har lillfisen och jag kört mamma till jobbet, sen körde vi till Maxi för att sätta upp lappar om valparna åt mamma, men jag kan ju inte vara på maxi utan att köpa något?! :O
Jag köpte ett par solglasögon till Nicole, för att få stopp på skriket då hon får sol i ögonen..
Sen köpte jag en klänning och en söt t-shirt till henne som var sånt extra pris på, 2 för 99:-
Men där fick det sluta, drog mig ut från Maxi så snabbt jag kunde hehe,

Vi lunchade med mamma på kina restaurangen men sen fick vi köra hem då lillen höll på att somna mitt i maten.
Körde hem henne vid tre tiden och hämtade mamma, sen  har jag inte gjort mycket mer än tvätta, torka, tvätta, torka, tvätta, torka ... än är jag inte klar..


Imon ska bilen fixas och så fort den är klar så ska jag hämta Nicole igen för vi ska ha henne över helgen då Emelie ska till Jönköping..
Haha, blev en vecka med massor av Nicole! :D


Han är 25

I lördags var det sista ute kvällen i Göteborg och visst hade jag och Malin en intressant kväll !!!!

Åkte hem i söndags, var hemma halv två och gästerna kom klockan två.
Brorsan var finklädd som tusan och inväntade att fira sin stora dag!
Vi blev upp till 15 personer, den ända som saknades var den äldsta broren som fortfarande är i Thailand, men vi ringde upp honom och satte honom på högtalaren så han var med under fikan!
Fredrik fick en massa roliga presenter och dagen var lyckad!

I måndags hämtade jag Nicole och hon har varit här sen dess.. hon ska hem till mamsen sin imon eftermiddag men sen på fredag förmiddag ska jag hämta henne igen då Emelie ska till Jönköping med Alexandra.
På lördag kväll ska jag hem till Michelle då hon ska ha tjejkväll, ska fira sin födelsedag som var för typ en månad sen.. men bättre sent än aldrig är vad man brukar säga ju!

Jag, Michelle och Nicole var i Halmstad idag, jag köpte en jacka till mig, haklapp och vantar till Nicole medan Michelle handlade lite smycken och en tröja till sig.
Nicole hade otroligt roligt i stan, hon fick gå själv lite då och då och herregud vad hon skrattade och sprang runder, hon är ju inte så ofta i storstaden :)
Så nu sover hon djupt och gott!

Bilder på Fredriks 25års dag!


Han fick en röd cap som han hade väääldigt ofta när han var liten! :)



Hans favorit tårta minsann!



Alla ser lite lustiga ut på ett eller annat sett :)



Mamma rockar ... ??



Fredrik fick de här fina glasögonen av mig men Rebeccas brorsbarn Samuel tyckte dom var roligare än vad Fredrik tyckte .. konstigt ?!!

Sofia Rågenklint

Det var min sista dag igår och det var även Sofia Rågenklints sista dag för 50-50, sen ska hon inte jobba mer med tv har hon sagt, hon vill nöja sig med sitt radio program på P4.
Hon hade något program där som handlade om sömnproblem, så hon nämnde några av tipsen i torsdags.

Sofias råd ang. sömnproblem:

  • Bara sova och ha sex i sängen
  • Läsa eller fundera görs inte i sängen utan får då gå till något annat rum
  • Uppgifter man har kommit på får man skriva upp i annat rum och hitta lösningar till nästa dag
  • Ingen dator eller tv tittande när man ligger i sängen
  • Inget socker, tex godis m.m, innan sovandet
  • Ingen motion innan du ska sova

Det var några av de bra tipsen, låter väldigt rimligt faktiskt!

Det var sorgligt att lämna alla igår men jag har ju haft enormt roligt i alla fall och trivts verkligen bra!!
Vid tre åkte jag därifrån för att åka till centralstation då Malin skulle komma tjugo över tre.
Åkte hem och lämnade hennes väska sen gick vi på stan fram till sju-tiden,
Vi åkte hem och började göra oss iordning för kvällen, åt lite mat och sen åkte vi till Johanna och Maria.
Det var minsann inte lätt att hitta först men efter en tid så kom vi fram!
Vi tog taxi ner till avenyn sen var vi inne på Valand hela natten, men vid två tiden hade Malin otroligt ont i sina fötter och jag hade ont i mina tår så vi åkte hem, är ju en kväll ikväll också! ;)

Nu ska vi till systemet och efter när vi lämnat det hemma så åker vi till TUR-mässan!

Adios


Manana

Idag kom rektor Micke och även Heléne som sitter i repan i skolan på besök hos mig på Eyeworks.
Dom är ju i Göteborg nu med hela Rese 3 som ska jobba på TUR-mässan.
Jag visade runt dom överallt och dom fick träffa en del som jag jobbar med.

Vi hade 4 inspelningar av 50-50 idag också och det gick bra.
Efter inspelningarna så kom ölen och vinet fram, sen vid fem kom det taxibussar som kom och hämtade upp alla oss 28 som skulle följa med till Manana restaurangen och äta tapaz..
Gott gott gott men plockmaten!
Jag drog mig hem vid nio-tiden, hade riktigt roligt men kände att ögonen började hänga så jag drog mig hemmåt med ett gäng som också skulle hem då.
Jag satt länge och pratade med Sofia Rågenklint, vi pratade om min utbildning, min praktik, hennes efterenheter och massor mer, Riktigt roligt att höra hennes små historier och hon gav mig några riktigt bra tips minsann!
Sen är hon ju så himla söt och gullig med så man kan ju inte låta bli att prata med henne.
Så nu jävlar ska jag försöka satsa på showbiz! :)



Tack så mycket Sofia!



Imon är det min sista dag.. snyft snyft.
Men klockan 15.17 ska jag möta upp Malin på centralen!!!
Gå på stan och kika lite och sen på lördag ska vi checka lite på TUR-mässan och sen blir det ju självklart fest både fredag och lördag med Johanna och Maria från rese3!!

Adios!

Hola

Igår var det en annan dag med inspelningen Jag vet vad du gjorde förra lördagen.
Det var en kille denna gången, runt 25 års åldern, han var inte lika rolig som tjejen i måndags plus att han var fortfarande i trans under hela programmet då han såg väldigt trött ut och var lit eseg, men babbla kunde han.
Slutade vid halv tio så var hemma vid tio tiden, var enormt trött och la mig direkt men kunde inte somna försen vid te fyra tiden.. segt

Idag var det inspelning av 50-50.
Gjorde fyra program idag, tog på krafterna kan jag säga, var helt slut vid fem tiden då vi slutade.
Hade tre högstadieklasser som publik idag, och fy fan vad jag hatar högstadiebarn!!!
Jävla trassel man ska ha med dom då!

Vid sju tiden var jag på plats på Hotel Europa för att möta upp rektor Micke, Helén i receptionen, hela Rese3 klassen, Anna och Anna från min klass och Simon som gick i Rese1.
Vi åt middag allihop på en indisk restaurang, riktigt mysigt.
Efter det kom jag, Johanna och Maria överrens om att träffas på fredag och lördag för partaj!
Malin är ju här med då eftersom hon kommer på fredag!!!!!

Jag följde med Simon till centralen för Jonas skulle komma då han ska jobba på TUR-mässan.
Kul att se honom igen men tråkigt att jag  inte har tid att gå på TUR-mässan alls.. :(

Men nu är jag sjukt trött.. får hoppas på att det blir mer sömn inatt!

Ciao ciao ciao

Random ..

I fredags var jag helt ledig från praktiken, så jag träffade Paulina vid halv ett för att gå på Ung Företagare mässan, efter det gick vi till Espresso House med Kikki och tog en fika!
Följde med Paulina hem för att vi sedan kom överrens om att åka till Kungsbacka till Kikki på fest, lovley!

Sov över hos Paulina och på lördagen så segade vi mest men hade otroligt roligt ändå!
Vid fyra tiden skulle vi köra hennes mamma till någon fest och efter det körde vi gör att köpa goooodis!!
Fem tiden kom Pontus dit och dom körde hem mig vid sju, då min kväll bestod av att titta på en film.



I söndags var det direkt inspelning av Bingolotto.
Spännande att vara med på direkt inspelning, de andra programmen har ju inte varit det.
Satt först i publiken och var med och spelade, jag var en dutt ifrån att vinna bilen.. sur jag blev på det!
Sen i slutet fick jag gå in med blommor till vinnaren och Felicia gick in med champagne, men tyvärr så kom vi inte med i bild.. :(



Idag började jag klockan tre, skönt!
Så jag gick på stan i två timmar innan, hittade en fiiiin fin tröja som jag hade på mig idag till inspelningen av Jag vet vad du gjorde förra lördagen.
Ett skitroligt program som måste ses!
Har för mig att det som spelades in idag sänds på lördag! Och denna gången är jag säker på att jag kommer med i tv för jag satt längst fram och bakom de anhöriga!

Niklas kom dit idag för att vara publik, han kom dit med 7 vänner, och även Paulina kom dit med sina två vänner.
Var underbart då vi trängde ihop oss alla 12 vid ett litet bord och drack vin och åt chips den timmen innan insläppet var. :)

Och med det säger jag tack för idag kära ni och gonatt!

Ciao ciao

Oh ...


Snööö!!!

Igår slutade jag vid ett tiden men kom inte från jobbet försen två och då var det sånt fint vårväder, solen sken och det var lite varmt.

Imorse när jag vaknade var det inte lika kallt som det hade varit tidigare i veckan så hoppet på att våren var på väg blev större.
Men, vid tolv tiden idag så kom den.. Den där snön!
Det snöa som fanken, en jävla massa snö trillade ner och la sig som ett tjockt täcke på vägen.. fan med, jag som ville ha vår som så många andra..
Nu har det i alla fall slutat snöa, men det ligger kvar.. hoppas att det är borta till imon. Vill inte ha snö nu, den lämnade jag i dalarna!

Idag på praktiken har jag suttit på kontoret och har haft enormt roligt med Anna, Cicci, Maria och Christine.
Har fått listor på folk som bokat upp sig som publik, ringt dom och ville få bekräftat att dom kommer osv.
Sen blev jag tvingad till att ringa de vänner jag känner här i Göteborg och fråga om dom ville vara publik till 'Jag vet vad du gjorde förra lördagen'
Det är ett hypnosprogram där dom hypnotiserar en person som dom sen filmar allt den gör och är ett jätteroligt program, och publiken blir bjuden på vin och chips under programmets gång.
Ringde Paulina och hon blev intresserad och skulle fråga sina vänner, varken Kalle eller Feliz svarade så jag fick ringa Niklas och han nappade direkt, han fixade fem personer inkl sig själv.
Sen tog det två timmar så skrev han att han kanske hade fixat fem till.. Han skulle höra av sig om det imon!
Men i alla fall.. det var en rolig dag på jobbet som vanligt! :)
Imon är jag ledig så ska träffa Paulina vid tolv, ska bli roooligt!

Nu ska jag mysa i sängen och se en film hade jag tänkt!

Hej svej!

La Terassa

Idag på praktiken har jag varit med Sofia och hjälpt till med publiken.

Den var full av högstadie och gymnasieungdomar idag så hon behövde all hjälp hon kunde få med att få dom att hålla tyst då hon pratade och att dom lyssnade på henne.

Men dom var rätt lätta ändå, men det var ju ändå dom som var extrema fall :P


Jag fick även ta hand om praktikanten Felicia idag, hon går i åttan, är en trevlig person med typisk praktikant som är en hack i häl.

Då det inte var fullsatt publik idag så fick jag och Felicia hoppa in där det var lite glest.

Vi hade bara två inspelningar nu på förmiddagen så vi var klara redan klockan ett.

Var kvar en stund för att städa undan och plocka undan från studio B där allt har spelats in för att sen bära in vissa grejer tiill studio A där bingolotto ska spelas in live på söndag.


Jag kom hem vid halv tre tiden, pratade med Micca en stund, hoppade sedan in i duschen.

Efter det tänkte jag sova en timme för att sen dra mig ner på stan och bara gå runt då det var fint väder och vänta tills Feliz hörde av sig.

Men så blev det inte, jag sov som en stock fram till att pappa ringde vid halv sex och frågade om vi skulle äta middag då han var i Göteborg.

Han kom och hämtade mig vid något över sex, åkte runt för en parkeringsplats hur länge som helst då det var fullt överallt pga hockeymatch.

Men till slut hittade vi och begav oss till den italienska restaurangen La Terassa som hade good mat!

Medan vi satt i bilen så kom E.M.D upp i radion med sin låt som dom sjöng på melodifestivalen, och då Michelle hade missat den varje gång och har väntat länge på att få höra den så skickade jag iväg ett sms till henne, vet inte om hon hann lyssna på den? Men hon skickade tillbaka en stund senare i alla fall om att jag va go.
Så det var ju kul att jag smakar bra ;) hihi

Fick sms av Feliz som skrev att hon var helt slutkörd då hon gått i skolan till halv sju så vi skulle träffas en annan dag.

Helt okej med mig, slapp jag stressäta med pappa då :)


Imon ska jag vara på praktiken vid nio tiden, då det inte är inspelning imon så ska jag sitta nere på kontoret och se vad dom håller på med där.

Alltså ännu en spännande dag framför mig :D


Adios


Fantastico!

Andra dagen på praktiken idag och det kom två nya små praktikanter idag som går i åttonde klass.
Sofia tyckte inte det var så uppskattat, hon tycker det ger mer nytta med mig som är 22bast och kan göra egna initiativ, plus att hon är redan väldigt nöjd med mig ;)
Likadant säger dom andra som var med i samtalet, så alla sa till mig att jag skulle känna mig speciell för dom var nöjda med mig och dom tyckte det var roligare med en lite äldre än en liten fjortis som sprang efter som en svans mest.

Dagen började som igår, tog fram kaffe dit det skulle, fixade till Richard Sjöbergs loge, väntade tills publiken kom, såg till så att dom tog rätt trappa upp till studion, plocka undan mattorna som vi lagt på glasgolvet som skyddar mot mindre skador.
Sen hann jag inte göra mer då högsta chefen Lusse, hon som varit i Laholm under inspelning av postkodsmiljonören då mamma hjälpte henne.
Lusse kom och tog tag i mig och frågade om jag hade varit och sett hur det fungerade i kontrollrummet vilket jag inte hade.
Hon tog upp mig dit, sa till dom som var där inne att jag skulle vara där idag, att jag skulle se hur allt fungerade för hon stod i stor skuld till min mamma som hade hjälpt henne så mycket.
Så jag ska väl säga tack till mamma för hon hjälpte till så mycket för Lusse är noga med att jag får se hur allt fungerar!

Väldigt intressant att vara i kontrollrummet faktiskt, höra allt baksnack, det som man annars aldrig hör hehe.
Här är kontrollrummet:


Sen efter jobbet idag som gick oerhört fort, slutade tidigt idag så gick alla som ville på bio.
Vi var 20pers som gick och tittade på Slumdog Millionare.
Riktigt bra film, och den handla ju om en kille som är med i programmet; Vem vill bli miljonär ;)
Så efter bion så sa jag till Richard att han fick ju en del tips där om hur han ska vara som programledare hehe.
Ni som inte sett den...   Se den!

Ciao!

Göteborg!

Kom hit till Göteborg i lördags efter att ha packat och lämnat Nicole till Emelie.
Mamma och Michelle följde med och det gick förvånatsvärt bra att hitta hit men dessvärre svårare att hitta till Ikea men dit kom vi efter en stund då jag behövde både täcke, lakan och kuddar.
Då vi inte tittade på storleken på täcket så fick jag ett täcke för en dubbelsäng.... och där jag bor är det en 90säng. HAH!
Så jag har täcke så det blir över!

Mamma körde hem igen efter att ha varit på Ikea medan jag och Michelle utforskade staden på kvällen.
Vi stod en stund vid spårvagns stoppet här och filurade på vilken spårvagn vi skulle hoppa på men kom på det efter ett tag och jajjemen så var det rätt!
Vi gick runt och det kändes som om alla tittade på oss.. Ja, vi hade ju då inte kortkort, strumpbyxor och högklackat på oss som de flesta..

Jag fick tips från Feliz om ett ställe att gå till, så precis när vi tänkte fråga någon om vart det låg så såg vi det andra sidan vägen.. Tur att vi inte frågade då, hade varit lite pinsamt.

Väl inne så var det en kille som hade sjukt dålig raggningsreplik, han puttade på Michelle för att sen säga förlåt och att det inte var meningen sen babbla han på som fan.
Presentera oss för sina bögkompisar, två killar som stod och dansade tätt inpå varandra, höll om varandra och skakade rumpan som en brud och snacka om att jag blev chockad när dom drog mig emellan dom och dansade inpå mig?!
Jag kom snabbt därifrån kan jag säga. :P

Efteråt gick vi och letade upp våran spårvagns hållplats och när vi satt där och pratade om alla konstigheter under kvällen så kom det en brud springandes mot oss och frågade om hon fick sitta hos oss för det var en kille som hon aldrig sett som aldrig slutade prata med henne och som följde efter henne.
Hon fick sitta mellan oss och det tog inte lång tid försen den killen kom fram till oss och började gnälla om att alla är människor och att han bara ville prata och att hon inte skulle räcka fuck you till honom hela kvällen.
Hon sa att hon aldrig hade gjort det eftersom hon aldrig hade sett honom.
Michelle blev sur och röt åt honom om att dra, samma sak som tjejen gjorde medan jag satt och försökte hålla mig från att skratta.
Efter ett tag sa han att vi skulle fan få för att vi inte ville prata med honom så han vände sig om i profil och sa att han skulle fisa på oss???
Så han började trycka så han blev röd i ansiktet, det kom ingen och så sa han under tiden han tryckte att vi skulle bara vänta för det skulle komma snart..
Efter en liten stund hörde man en liiten fis komma och han viftade den åt oss och sa att den var till oss.
Vi kom i gapskratt alla tre och han blev förbannad och gick.
Konstiga människor här i göteborg minsann.

Idag var första dagen på praktiken och det gick underbart!!
Jag fick följa en tjej som jobbar med att ta hand om publiken och lite sånt, se till att fikan alltid är fylld osv.
Så jag fixade med fikat, fick sitta som publik första inspelningen bara för att känna på hur det känns och det är postkodsmiljonären som spelades in idag, så jag kommer finnas i publiken den fredagen den 27mars.
Sitter bakom Richard Sjöberg längst upp i högra hörnet i blå tröja och ser helt facinerad ut ;P

Under en paus kom Richard in i köket där jag och två till var och åt lunch, han pratade lite sen tittade han på mig och ville veta vem jag var, vart jag kom ifrån, hur länge jag skulle vara där blablabla och jisses vilka blå ögon han har! Man blev helt fast i dom!

Sen pratade han om sin hund, frågade om jag gillade hundar och sen om jag ville gå ut med hans hund en liten sväng så den bara får kissa av sig..
Jag svarade varken ja eller nej då eftersom jag visste inte hur mycket jobb jag hade med Sofia.
Men vid fyra tiden gick jag in till honom i hans loge och sa att jag kunde ut med Uffe the dog!

Senare så var det inspelning på nytt, vi spelade in tre program idag nämligen.

Så när det var sån där fem minuters paus så delade vi ut lite lotter till publiken där dom kunde vinna en kokbok, en dvd eller en chockladask. Och när jag stod i mitten, där stolarna är där dom sitter för att svara på miljonfrågorna så kom Richard fram och la sin hand på min axel och frågade om det hade gått bra med Uffe..
HAAHA, stolt!

Men som sagt, en riktigt bra dag idag!
Längtar redan till imon, vi ska även på bio imon efter jobb med alla som vill.. treeevligt!!
Och på onsdag blir det fika med Feliz

Uffe


Postkodsmiljonären, studion. Mycket mindre än vad man tror,

Ciao på er!


sick sick sick

Okej, här kommer en liten update.

Jag hann bara komma hem så blev jag dunderförkyld, klimatförändring? skulle inte tvivla. :P
Näsan rinner, ögonen rinner, nyser som in i helvete och ont i halsen som fan.. inte kul alls.

Malin var ju här i tisdagskväll. var dundermysigt att träffa henne igen, saknat henne ju.
Sen igår sov jag så mycket jag kunde på förmiddagen för att försöka bli lite piggare då Nicole skulle hämtas vid tre-tiden.
Jag kände mig inte superpigg men det fick gå an ändå..
Hon var ju såklart jätteglad och hade överskottsenergi, hon klättrade upp på toastolen, satte på vattnet i kranen och tryckte ner ploppen i handfatet och så fort det blev mycket vatten i fatet så slaska hon ut det så hon blev dyngblöt, jag blev dyngblöt och badrummet var plaskblött och hon asgarvade..
Hur kan man säga till henne att sluta när hon har så otroligt roligt? :)

Hon somnade snabbt vid sjutiden, och jag la mig i tv-soffan men somnade snabbt jag med redan innan nio-tiden.
Nicole har sängen inne i mitt rum så jag fick smyga in där men vid halv sex imorse vaknade hon och skulle ligga bredvid mig i sängen.. Jag kunde verkligen inte somna om då hon snarkade eftersom hon var täppt i näsan plus att hon både snurrade runder och sparkades och skulle ligga upp på mig...
Halv nio körde mamma henne på dagis medan hon skulle till jobbet och jag gick och la mig igen,

Gick upp igen vid halv elva, packade in allt som jag hade i bilen som jag hade duktigt skjutit upp, sen gjorde jag mig iordning och körde till Helsingborg för att träffa de som jag ska ha praktik på.
Kände mig inte så motiverad eftersom jag inte mådde tipptopp.
Hade lite svårt att hitta de båda ställena först men sen gick det prima, och mötena gick bra dom också.
Efteråt ringde jag min kusin, körde dit och satt där 1,5 timme när jag ändå var i närheten och sen hem till Emilia och tjabba lite med henne.

Nu sitter jag här och snörvlar och är aptrött.. ska snart sova tänkte jag.
Imon ska jag boka tågbiljett och packa då jag åker till Göteborg på lördag för att förbereda mig för mina 2 veckor där. :)

Ciao!

I'm Back

I måndags åkte Michel och Sam tillbaka till Oslo, dom körde vid tolv tiden och vid två tiden körde jag själv hem!
Kom fram vid halv elva tiden då jag stannade vid en mack och sov i 45 minuter för jag var otroligt trött..

Igår var jag och mamma i Halmstad en sväng och sen kom Malin hit och var här hela kvällen, underbart mysigt.
Idag har jag varit barnvakt åt Nicole och är fortfarande då hon ska sova över här.

Imon ska jag till Helsingborg, ska på de ställena som jag ska ha praktik på.. bara besöka och prata å sånt.

Så ja, nu är jag hemma och vad betyder det?
Jo, väldigt dålig på att blogga..
Jag ska försöka göra mitt bästa men blir alltid att jag är dålig på det så fort jag kommer hem då jag alltid gör en massa saker

Men nu ska vi äta!

Adios

RSS 2.0