Bilskit

Jag och mamma körde ner till Laholm idag för att handla till middagen ikväll.
På väg hem så hoppade bilen och jag frågade mamma varför hon pumpade på gasen, men det gjorde hon icke.
Bilen hoppade fram så det gjorde ont och sen stannade den när vi hade lyckats komma in på en stor parkering i tre kilometer i timmen..
Efter fem minuter sittande där så testade vi igen och då funkade bilen hur bra som helt i 400 meter och sen började den hacka igen..
Vi körde i fem kilometer i timmen under 2 kilometer sen mitt på källarbacken så stannade bilen. Mitt i backen precis innan svängen, kanonläge verkligen.
Jag fick hoppa ut och börja putta och fy fan va tungt det är och halt var det, jag gled med fötterna som fasen så svårt var det att putta fram bilen.
Mina ben vek sig så fort jag hade puttat klart bilen och jag hade haft armarna så raka så det gjorde ont att böja tillbaka dom och ont i lungorna hade jag då jag hade skrattat så mycket under tiden jag puttade.
Men jag lyckades putta bak den så mamma kunde placera den i en vägficka som fanns 400meter bakom oss.

Här har vi parkerat oss i vägfickan och sen var det bara att invänta Håkan som kom med bogseringslinan så vi kom där ifrån.


Håkan kunde knyta fast linan i hans bil ganska snabbt men sen var det att leta upp vart det var på mammas bil och så hittade dom det bakom gallret, så sen blev det att fundera på hur dom fick bort gallret. Tack och lov för instruktionsboken som fanns i handsfacket.


Och när mamma står med boken och letar fram hur man skulle göra, ja vad händer då?
Jo den vita bilen som står en bit bakom oss har stannat intill vägkanten med varningslamporna på för då hade han också fått fel på sin bil och stannat. HAA HAAA!!!

Efter vi satt fast linan så körde vi hemåt, jag påbörjade maten medan Håkan bogserade mamma och bilen till verkstaden..
Nu kommer Håkan snart och mamma plockar fram vinet och jag har gjort underbart god middag.. Ljuvlig fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0