Tjockt nice

Vilka dagar!!
Har haft en massa att göra och sen har jag inte haft internet på min dator här i nya lägenheten utan det kom igårkväll.
Ammi har varit här på besök, sen körde vi till Eurostop och handlade lite mat till mig.
I fredags var mamma här och vi gjorde en massa ärenden fram till fem på kvällen, sen åkte hon och jag hoppade in i duschen. Vid sju kom Emma och Andreas hit sen körde vi och mötte upp de andra och käkade på Wild West, sen gick vi på bio och såg Snabba Cash.

Igår kom mamma och Nadja hit på besök och de hade dundergott te med sig!
Sen på eftermiddagen kom Jenny och Emma hit. Gjorde oss iordning och sen drog vi iväg till förfesten.
Helt tjockt kallt ute och galet på förfesten. Han hade köpt två vinflaskor till oss tjejer (vilket bara var jag, jenny och emma och någons flickvän).
Ett riktigt gott vin hade han faktiskt.. så det var inte bra för min del..

Idag kommer det inte hända ett skit!
Sitter i soffan, har tvn på, och bara slöar.. Emma åkte för en kvart sedan då hon hade lovat Andreas att följa med honom till väla.. Och det var hon inte så pigg på idag :-)

Men nu ska jag nog käka något.
Ciao

Ms Upptagen

Det kan man säga att jag har varit idag. Jisses vad jag har hunnit med en massa idag!!
Började dagen med att vid tio-tiden ta emot några bilder från Hanna som jag skulle göra en bloggdesign på, skulle välja ut en och göra en enkel och stilren design och det blev riktigt bra!
Ni kan se resultatet här: http://enlitensmakavhanna.blogg.se/

Blev klar med det klockan tolv och då hade jag även hunnit äta en lång frukost emellan.
Sen blev det att packa in alla lådor som stod i hallen in i pappas skåpbil och hämta upp Michelle då vi skulle vara inne i Halmstad klockar ett för att hämta nycklarna till lägenheten.
Vid hämtningen fick man även en inflyttningspresent och man fick välja mellan ett badlakan (där det står HFAB på) eller en termometer som visar både inomhus och utomhus temp (en snygg termometer)..
Ni kan ju gissa vilken present jag valde...

Sen var det att öppna min lägenhet och packa in lådorna från bilen.
Vi var klara kvart i två och då tog vi en tio-minuters paus i soffan och sen körde vi hem för att byta till hennes bil då vi skulle lämna av henne på Ängelholms flygplats.
På vägen dit så blev det stopp på hallandsåsen då lastbilarna inte kom upp för backen så mitt i backen stod vi stilla i 5-7 minuter och sen rullade vi uppåt i 25km i timmen.
Planet var försenat i 20 minuter men det var lungan, då hann vi äta emellan och sen var det för mig att köra hem igen.
Kvart över fem var jag hemma, då var det att kladda med en extra header till Hanna igen sen var det att byta tillbaka till pappas bil igen kvart i sex tiden och hyta ett släp.

Jag och pappa började packa in alla grejer från vinden, och det är mycket grejer kan jag lova, och sen köra in till lägenheten och bära upp dom.. Kan tillägga här att det är tre våningar i huset och jag bor självklart på tredje våningen ;)
Men allt gick tipp topp!
Nu är jag hemma hos pappa, vi ska käka och sen åker jag med mamma in till lägenheten och så blir det första övernattningen där inatt!

WOHO vilken kämpardag!

Nu händer det!

Hade en riktigt trevlig dag med kusselussen idag! :)
Ringde till HFAB innan jag körde mot kusinen för att fråga ifall jag kunde hömta nyckeln till lägenheten tidigare..
Och vad blev svaret? Jo svaret blev: -Självklart kan du det!
SÅÅ jag ska hämta nyckeln imorrn!! WOOHO!!
Har packat som en tok här nu i två timmar, har ju inte ens påbörjat packningen och nu är den typ klar här hemma.. Ser ut som fan här nu med tusentalslådor haha.
Men sen har jag ju fullt med alla mina grejer från Dalarna uppe på vinden hos pappa.. och bara tanken på att ta ner det blir jag trött av.. hujedamej.

 


Iväg igen!

Nu ska jag köra och hämta upp min kusin Micela, har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli skoj!
Hon ska få sin försenade födelsedagspresent då hon aldrig hade tid över till att jag kunde komma och lämna den och sen ska vi till Ikea så jag kan handla lite till åt min lägenhet!
:D
UNDERBART!


Sådärja!

Utgången i lördags var väl inte riktigt som planerat.
Planen var att jag, Jenny och John enbart skulle vara på förfesten hemma hos Ika och HuttJohn var förkyld och trött, Jenny var på väg att bli förkyld och hade inget humör för att gå ut och jag var trött och inget humör på att gå ut efter förfesten.
Meeeen ....
På väg hem mot stan så blev det ändring, vi gick alla till Gastons.
Jag träffade på några gamla högskolekamrater som jag började prata om och när jag vände mig och för att sedan joina John och Jenny så var dom borta.
Jag gick bort och kollade i kön in till Morfars då dom nämnde att gå dit innan men där var dom inte, dom svarade inte i mobilerna och jag hittade inte dom någonstans och jag frös.
Efter en stund fick jag tag på Frida, Klas och Freddan så jag hängde med dom under tiden jag ring-terrade Jenny som inte svarade.
Men den ville Frida och Freddan hem, men Klas och Dan som vi sedan hade mött upp skulle fortsätta festa.
Under tiden dom fyra diskuterade om vart dom skulle göra av mig så mötte jag på Emma så det slutade med att jag sov hemma hos henne.
Jag fortsatte att försöka få tag på Jenny men ingen lycka och sen dog mobilen.
På morgonen när jag hade fått i pyttelite batteri så fick jag ett antal många sms och sen blev det att ta bussen in till stan för att hämta mina grejer hos Jenny och även bilen. Väl framme så dog min mobil igen..
Men sen hade jag alla saker, jag fick förklaring från Jenny och allt är helt okej nu!

Idag var jag, mamma och EmmaUllared. Började med att Emma skulle köpa skidkläder men slutade med att jag köpte en massa tvål, shampoo, balsam, tvättmedel, och lite annat smått och gott till lägenheten.
UNDERBART! :)
Så nu sitter jag här hemma, ser hur upprört det är inne på mitt rum men har ingen ork till att börja packa, vet inte vart jag ska börja ... usch. Blir trött bara av att tänka på det så det kommer nog få dröja några dagar till..


Vallåsen

Idag var det underbart väder!
Bara -3 ute och solen lös starkt så vi bestämde oss för att åka till Vallåsen och titta på alla som åkte skidor och alla konstiga danskar som kom :)
Emelie och Kim skulle måla i sitt sovrum så vi var och hämtade Nicole och hennes pulka.
Vi hade riktigt roligt idag!




Nu inväntas maten, sen blir det att åka in till Halmstad och hämta upp Jenny, John, Sebbe och Paulina.
Fick låna pappas bil ikväll så det funkar, fast det är skåpbilen jag fick låna så några får sitta där bak i skåpet enligt Jenny.. tycker redan synd om dom som får sitta där bak haha.

Ciao

Bilskit

Jag och mamma körde ner till Laholm idag för att handla till middagen ikväll.
På väg hem så hoppade bilen och jag frågade mamma varför hon pumpade på gasen, men det gjorde hon icke.
Bilen hoppade fram så det gjorde ont och sen stannade den när vi hade lyckats komma in på en stor parkering i tre kilometer i timmen..
Efter fem minuter sittande där så testade vi igen och då funkade bilen hur bra som helt i 400 meter och sen började den hacka igen..
Vi körde i fem kilometer i timmen under 2 kilometer sen mitt på källarbacken så stannade bilen. Mitt i backen precis innan svängen, kanonläge verkligen.
Jag fick hoppa ut och börja putta och fy fan va tungt det är och halt var det, jag gled med fötterna som fasen så svårt var det att putta fram bilen.
Mina ben vek sig så fort jag hade puttat klart bilen och jag hade haft armarna så raka så det gjorde ont att böja tillbaka dom och ont i lungorna hade jag då jag hade skrattat så mycket under tiden jag puttade.
Men jag lyckades putta bak den så mamma kunde placera den i en vägficka som fanns 400meter bakom oss.

Här har vi parkerat oss i vägfickan och sen var det bara att invänta Håkan som kom med bogseringslinan så vi kom där ifrån.


Håkan kunde knyta fast linan i hans bil ganska snabbt men sen var det att leta upp vart det var på mammas bil och så hittade dom det bakom gallret, så sen blev det att fundera på hur dom fick bort gallret. Tack och lov för instruktionsboken som fanns i handsfacket.


Och när mamma står med boken och letar fram hur man skulle göra, ja vad händer då?
Jo den vita bilen som står en bit bakom oss har stannat intill vägkanten med varningslamporna på för då hade han också fått fel på sin bil och stannat. HAA HAAA!!!

Efter vi satt fast linan så körde vi hemåt, jag påbörjade maten medan Håkan bogserade mamma och bilen till verkstaden..
Nu kommer Håkan snart och mamma plockar fram vinet och jag har gjort underbart god middag.. Ljuvlig fredag!

Roberts

Igår körde jag Emelie och Kim till CityGross och under tiden så gick jag runt på Eurostop och Chili lite, kollade läget!
Sen blev det att åka hem för Nicole var hemma hos oss och då blev det lek till 100%.
Ringde även hem till Micca för att säga grattis till Lion som fyllde tre år igår men han hade inte tid att prata i telefon utan skrev tack samtidigt som han sprang iväg.. Tack för deeeen liksom!
På kvällen blev det att jag och Jenny åkte och tog en fika på det nya caféet Roberts, jättemysigt är det där och vi satt där i över 2,5 timme!!

Imorse väckte Nicole mig med att säga att hon har väckt Lale (Nalle).
Sen nu står hon och diskar sin nappflaska och sina två muggar, vilket hon har gjort i en timme nu men är inte klar.. Tar tid det där med att diska tydligen. :)
Klockan ett ska vi in till Halmstad igen för att möta upp Jenny, ska gå på stan lite hade vi tänkt.
Sen får vi se vad kvällen erbjuder.. kanske blir att åka till Hanna? Who knowes..

Men nu ska jag se så Nicole inte blötar ner hela köket!

Ciao

Heavenly



Det är min drog!

Och sen, var på sjukhuset idag med mamma då svaret om tumören kom idag.
POSITIVT!! WOho!! Blir återkontroll om ett halvår sen blir det en gång om året i fem år framåt, så nu kan vi andas ut igen! Skönt skönt skönt.
Så det firades med Chai Latte på Espresso House! ;)


Äventyr!

Jag och mamma hämtade Nicole igår, och hon blev så glad över att få sova och vara med oss så hon hade inte tid att säga hej då till Emelie.
Idag följde Hanna med mig och Nicole in till Halmstad för att åka till äventyrslandet och som vanligt hade Nicole fullt upp med allt man kan göra.
Efter ett tag blev det att åka de stora rutchkanorna och det var ju roooooooligt för henne!

Senare blev det att följa med Hanna till stallet och Nicole hade ju väldigt roligt där också med alla stora hästarna och titta på när några red. Spännande..

Imon blir det att åka till Maxi och sen på kvällen blir det partaj hos Jenny!!

Och så vill jag säga grattis till Jonas och Marika som äntligen har fått sin efterlängtade lilla söta Max!


Äggbert

Åkte till Hanna igår vid tre, tittade på en film som precis hade börjat på tvn.. den där musikalen med Johnny Depp.. Såg den första gången med Cicci på bio i Stockholm, helt störd film.
Och gissa om det var äckligt att åka hem i mörkret mitt i stockholm.. usch. :)
Sen käkade vi middag och tittade sedan på Ice Age 3, underbar film!!
Efter det blev det att åka hem till mig för att jag skulle hämta lite med snötäckta kläder då vi åkte senare till backen och åkte pulka, så jäkla roligt det var!!
Ibland saknar man att vara barn ...
Sen åkte vi hem till henne och det blev att jag sov hos henne..

Idag började vi med att käka fruskost och sen spela lite Skip-Bo, skitkul!
Sen åkte vi till stallet för att ta hand om hennes sköthäst, Bengan.
Jag fick även rida och hoppa med honom och gissa om det var kul! Var längesen jag både red och hoppade så det blev extra roligt idag! Efter det åkte vi hem till Hanna och slappade lite, sen blev det hemfärd för mig.

Imon blir det att åka in till Halmstad då vi ska in i lägenheten för att mäta och lite sånt.
Och på onsdag ska jag med Hanna till stallet igen :-)

Isprinsessa

Igår körde jag och mamma till sjön för att se på när brorsan och hans kompisar spelade ishockey och sen provade även jag att köra på mina gamla skridskor, kan säga att det kändes att det var väldigt längesen jag stod på dom, så någon isprinsessa var jag då inte.


När vi hade varit på isen en stund och våra fötter frusit till is så satte vi oss för att dricka varm chocklad som mamma hade gjort, men det var inte länge vi kunde sitta där vi satt för fy fasiken så kallt det var!
Varenda liten kroppsdel frös till is, så jag och mamma körde hem.

Fredrik kom igen vid fem-tiden, vi käkade middag och sen körde jag hem honom.
Vi satt och spelade hans nya super mario spel fram tills Rebecca kom hem, så blev det lite småsnack sen körde jag hem för att titta på niofilmen med mamma.
Vid elva körde jag inte till Halmstad för att sitta på Roberts Café med Martina, Florije, Shkurte, Veronica och Valentina. Var både roligt och trevligt, vi satt kvar där till två sen blev det att köra hem.

Nu väntar jag på att Hanna ska ringa sen blir det att leka med henne resten av dagen! :)


Inte idag heller

Som ni vet så skrev jag innan att jag skulle till badhuset idag... men icke.
Jag frågade mamma ifall hon ville med och dit för att basta och bubbla under tiden och precis när vi hade klätt på oss, packat och stod i hallen så ringde hennes barndomsvän som hon inte har pratat med på länge så jag väntade ut det samtalet.. som varade länge..
Så jag hann tappa lusten och gick å la mig i soffan istället.. tråkigt nog.
Men får se ifall jag kanske kommer dit imon om dom har öppet..

Funderingar

Jag har nu funderat ett tag på ifall jag ska göra som de flesta, skriva en summering om år 2009..
Men det känns bara motsträvande att göra det för det är en hel del som hänt som jag inte vill påminnas om och börja skriva upp, för då känns det mer att det verkligen har hänt..
SÅÅÅåååå jag skiter i det :D
Jag kan bara säga att: Jag hoppas 2010 bli 10 gånger bättre haha

Idag vill jag åka till simhallen, så sitter och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan låna bilen.
Jag har fått dille på simhall nu tror jag.. Började med att jag sa det till Malin att jag ville åka och simma, sen tog det två dagar och sen var vi och simmade, igår ville jag men då hade Laholm stängt så det blev äventyrsbadet i Halmstad med Nicole istället då hon hade sagt till Emelie hela morgonen att hon ville vara med mig. Söt!
Men idag, idag ska det faniemj bli simmning, det är inte stängt idag så det är toppen!
Men som sagt.. mamma ska bara komma hem först..

CIAO

NÖJD

Har gjort en ny design då jag inte kunde sova..



Oh I just love it!


Färdigt!

Skrivit på kontraktet idag så nu är den min!
1 februari blir en stor dag detta året!! :)




4 Januari

Dagarna bara flyger förbi tycker jag.
Idag ska jag och Malin in till stan nu mellan 15-16 tiden, sen ska vi käka och senare på bio och se Sherlock Holmes.
Imon blir det middag med eliten då vi ska säga adjö till Catrin som lämnar oss då hon ska plugga i Östersund och åker upp snart.
Och så blir det självklart utgång imon också då det är trettondagsafton!
Och på torsdag ska jag skriva kontrakt för lägenheten sen är den min min min!

Veckan kommer springa iväg här! :)

Nyår

Underbar kväll måste jag erkänna att det var!!
Hade riktigt roligt och alla var på glatt humör så det var kanon!!


Mathilda, Frida, Wiky


Jenny och Wiky


Erik, Pille och Wiky


Grabbarna


Jenny, John och Catrin


Magda, Mathilda, John, Jenny och Freddan


En raket

Lista om 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Ja men den saken är hemlig
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner/släktingar föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Kina
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Nej
 7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 5 september
8. Vad var din största framgång 2009? Examen i Kina
9. Största misstaget? den saken som är hemlig
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, opererat bort blindtarmen och jag va magsjuk för första gången i mitt liv, så jag missade påskdagen!
11. Bästa köpet? Min miniplattång
12. Vad spenderade du mest pengar på? Party party party party
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Hela sommaren här hemma
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Bad romance, Sex on Fire och you dont know
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit varsam om mina pengar
17. Vad önskar du att du gjort mindre? he he he .. inget!
18. Hur tillbringar du julen? Här hemma
19. Blev du kär i år? Nja, men nästan
20. Favoritprogram på TV? Greys Anatomy, Desperate Housewifes, Ugly Betty
21. Bästa boken du läste i år? Har bara läst en bok iår vilket var Jenna Jamesons självbiograri, och sen förutom skolböcker i början av året.
22. Största musikaliska upptäckten? Samma som alltid, rock rules and party bring it on!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Presentkort på stadium och trisslotter
25. Något du önskade dig men inte fick? En bil :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade redan firat min födelsedag några dagar innan så på min riktiga dag var det hemmamys med mamma och nicole, och så var vi på Maxi såklart! :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? JapP!!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Den har nog inte ändrats så mycket mer, eller ja, jag färgade håret rött och har börjat kunna ha klänningar mer när vi ska ut på fester
29. Vad fick dig att må bra? Alla mina vänner och mina nya vänner jag fått
31. Vem saknade du? Cicci, Micca och Sanna
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Zac Efhron, Han är HET!
32. De bästa nya människorna du träffade? Hela halmstadgänget!!!!!

RSS 2.0