Det var en gång en tumör ..

En tumör som ska besegras och begravas och aldrig med återse liv!


Happy happy

Lite kul att titta på :)


Debatt

Har tittat på ett inslag från Debatt på SVT, handlade om programmet 'Ett fall för Louise' där en 9årig pojke berättat inför hela sverige hur han vantrivs med sin pappa som alltid är arg.
Att utsätta honom inför en miljon tittare om hur han mår dåligt osv, att en kvinna som inte träffat honom sitter och dömer honom inför hans föräldrar att han kommer bli sämre med åren ifall detta fortsätter och sen anmäler familjen till socialen men de fortsätter sända programmet.. det är absurt!

Och senare handlar det om bloggare som lägger ut bilder på deras barn, lägger ut allt för privata delar om sitt famlijeliv och barnen, har dom blivit frågade att bli blottade sådär?
Jag tappade verkligen sugen på att blogga, för det har gått för långt nu...
Jag tycker att det är mest för att få uppmärksamhet nu för tiden att blogga, om att vilja synas, att göra sig dummare än vad man egentligen är bara för att vilja hamna på topplistan..
Att göra reklam på tv om att man ska se följa deras blogg?
Blir bara så trött..
Där fanns med några kända bloggare som satt och diskuterade ur deras synvinkel i detta program.. Och där var även med några psykologer, programledare och en från programmet 'Ensam mamma söker' för att diskutera detta.. Att utsätta sina barn för media när dom inte riktigt förstår sammanhanget med att det klipps och läggs ihop lite hur media vill enbart för att göra bra tv.. det gör ju inte mer än skada för barnen.. dom är ju för fan bara barn!
Och att lägga ut sitt privatliv i detalj på bloggen.. är det verkligen sunt?


Ni kan se på avsnittet här:
http://svtplay.se/v/1759998/debatt/del_12_av_18_torsdag


Jag känner bara just nu att det har hänt en massa roliga och konstiga saker här hemma just nu som jag gärna vill skrika ut så alla vet vad som händer, men nej tack.
Jag kommer inte blogga på ett tag nu, tappade verkligen suger efter att se detta program.. detta hjälper inte mig, kan lika gärna skaffa en dagbok och ha här hemma och skriva ner exakt hur jag tycker och känner utan att veta att det finns en massa okända människor som läser om mina tankar.

Nu får det vara nog!

Äckligt tidigt för en lördag!

Igår var underbart!
Jag och Frida gick till det nya caféet och hade det mys, sen vandra vi runt på stan fram tills vi inte orkade längre och gick hem till henne..
Vid halv åtta beställde vi Thaimat och begav oss hem till Jenny där även Amelie, Catrin och Tony var och vi intog soffan för Idol.
Hur mysigt som helst! :)

Vaknade 05.40 idag, Sofia kommer 06.30 och då far vi till Ullared!!
Ska bli riktigt kul att komma till Ullared, har inte varit där på flera år!
Men denna tid... usch fy blä urk vad tidigt.. tur att jag inte var vaken länge igår..

Ciao

Let's go to the city

Har pratat med Micca en lång stund idag, alltid lika trevligt.

Sen var hyresvärden och hans son här och bytte ut handfatet på toaletten, äntligen ett fräschare och mindre skåp, nu får vi plats två samtidigt i alla fall! Tjoho! :P

Ska snart åka in till Halmstad för att umgås med Frida på tu man hand, ska bli rooooligt!!
Damen gjorde en lång sovmorgon tydligen, halv ett vaknade hon och insåg att hon hade missat två samtal från miiig! :P Jag som var uppe redan halv nio ju hehe.

Sen är det Idol ikväll, härligt!!

Hoppas ni får en trevlig fredag! För det ska banne mig jag ha hehe.

Ciao


Åt helvete ..

Ett litet samtal som kan gå så jävla fel ..
Trodde jag kunde ha personen till stöd, att den fanns där när jag som mest skulle behöva stödet men nej..
Blev chockad över lättsamheten, över ignoranten, över falskheten ..
Har försökt prata med andra men hjälper inte för de kan inte ge svar på de frågor som bara du kan svara på, men vill du ge dom? nej ..

Jag vet inte vad jag ska göra mer.. orkar inte, jävla bildjävel snurrar runt runt runt, känns som att jag gjort fel, men har jag verkligen det?

Födelsedag

Morfar fyller år idag, men vi var hemma hos dom igår och firade men massvis med mat, kakor och tårtor.
Väldigt gott och otroligt trevligt! :)
Alla var där, vår familj, morbrors familj och mormor & morfar! Great!
Okej, Coffe var inte med då han var i Oslo, men mormor hade sagt att han inte behövde komma hem för detta.. Var synd men lite långt att köra för..

Filmen som vi alla hade gjort till morfar uppskattades väldigt mycket, han blev riktigt glad och mormor grät :)

Nu blire mat
Ciao

RSS 2.0