Slutet närmar sig

Jahaopp, då var det inte långt kvar på mitt lilla sommarlov.
På måndag börjar skolan igen :O
Känns konstigt att gå tillbaka till skolan nu när jag inte varit där sen april.. Men kul ska det bli att träffa alla igen och sen när alla nya kommer också hehehe.

I lördags körde jag ner till mamma efter jobbet. Ville ju hämta upp Micca och lillfisen så dom kunde följa med till Landön, men hon hade redan planer.. synd att jag inte kom på det tidigare men jag jobbade så sent de andra dagarna innan och sen i fredags var tankarna fulla med vad jag skulle packa med för mamma hade bett mig ta med en massa saker.
Men det blev att jag och mamma åkte till Åhus, till hamnen, åt middag och sen underbart goda glassar. Åkte över till Handelsbaren.. gottigott.
Sen åkte vi till husvagnen och somnade gott.
Söndagen blev att vi gick ner till hamnen och badade där, eftersom där kunde Wilma springa fritt, plus att mamma hade ett litet hemligt ställe så vi satt för oss själva, inte för att vattnet var så varmt men gick att bada i ändå, och leka med Wilma var ju väldigt roligt tills hon trodde att vi höll på att drunka när vi doppade oss helt där vi stod så hon simmade i full panik ut till oss och rev oss.. haha stackaren.
Sen fick vi bråttom då vi inte tittade på klockan, så vi sprang till husvagnen och slängde in ridkläderna i bilen och sen körde vi till mammas kusin Maria.
Väl där så bytade vi om och sen åkte vi dit där vi skulle rida.
Precis när jag satte upp mig på hästen och vi vände om för att börja rida iväg så kom jag på att jag hade glömt höra av mig till Micca, ropade efter mamma i hopp om att hon hade mobilen med sig då hon har fickor i sina ridbyxor, men nej, den hade hon inte med sig.. :(

Jag och Annie fick de snabbaste islandshästarna haha, och ja där var en del som aldrig hade ridit förut men det som var så bra var att hon guiden sa att vi fyra, (mamma, Maria, jag, Annie) kunde rida i förväg ibland då vi var väldigt erfarna.
Så där hon sa att vi fick tölta iväg och sedan stanna en bra bit längre fram, där ökade jag och Annie upp farten så vi flög fram, haha så roligt det var!!
Sen blev det fika efter det och sen körde vi hem och grillade hemma hos dom. Gott som in i babsan hehe.

På måndag satt jag och mamma ute och åt frukost i solen, och fi helvete va varmt det var, sen körde jag till Fredrik och Rebecca i Helsingborg, var framme vid halv ett och då låg dom redan nere på playan så jag fick gå ner där.
Höll på att få solsting ett tag där så vi fick gå ner och slänga oss i havet ett par gånger, sen höll vi alla på att bli röda, ingen som är van vid denna brännande solen, plus att ingen av oss i familjen bränner oss men nu var det minsann nära då solen är mycket starkare nu. (Plus att vi inte smörjde in oss eftersom vi aldrig har behövt göra det innan)
Så vi gick hem till dom, spelade lite Wii och sen åt vi och sen åkte jag hem.
Jag ville ta kvällsdopp men Malin kunde inte då hon skulle på allsång, Hanna kunde inte, Florije kunde inte, Sebbe var hos en kompis, Anna är på Gotland, Michelle jobbade, Emilia bor inne i halmstad så det var för långt att köra.. Så jag sket i det och åkte direkt hem istället och in i duschen sen la jag mig tidigt då jag började 7 idag.

Slutar vid 15, men då det bara är jag här idag, då de andra börjar vid 16 eller 17 så tänkte jag planka ut mig redan vid halv tre eller lite tidigare, för sen ska jag vara med Malin fram till sju, och sen vid åtta ska jag hem till Sebbe för vi ska ha filmkväll och sen ska vi ta kvällsdopp... om jag har lust med det hehe..

Men nu ska jag jobba vidare.
Ha det göttmossen!

Puss o hej leverpastej

Minimini

Oh Yeah!
Jag ska ha en mini semester!!!
Jobbar mellan 9-15.30 imon och sen åker jag direkt ner till husvagnen och mamma! :D
Ska blir så underbart att komma iväg på lite "semester" och särskilt nu när detta underbart varma fina vädret har kommit!!
Så det blir inte bloggande försen på tisdag kanske..
Är så att jag är hos mamma till måndag morgon, sen åker jag till helsingborg till brorsan och hans sambo, och så ska vi ta en tur över till Köpenhamn, såå kul det ska bli!
Hon fyllde ju år i onsdags, så när jag ringde och sa grattis så blev hon jätteglad och sa: Va gullig du är som kommer ihåg din gamla faster, nej just det.. nu blev det fel för det är jag ju inte.. förutom gammal :P
Faster är hon då inte men svägerska! Och bättre svägerska finns inte! :D

Idag jobbade jag med såklart, imorse jobbade jag mellan 7-9, sen sov jag på soffan inne i vårt relax-rum fram till 10.30 då jag började igen och slutade 11.30. Då körde jag hem och slängde i mig mat.
Sen skulle jag köra in cykeln till kristoffer och under tiden jag höll på att krångla in cykeln i bagaget så kom grannen och sa att jag fick låna deras cykelställ.. hehe så söt! :D Så det blev genast mycket lättare.
När jag lämnat cykeln så körde jag till Biltema och köpte en ny stereo till bilen så ÄNTLIGEN har jag en bilradio som kan spela cdskivor utan att cpa sig! :D LYCKA!

Men nu ska jag packa vidare, får ej glömma ridkläder så mamma har satt upp oss på en ridtur på två timmar inkl. fikapaus med hennes kusin och hennes dotter.. och det roliga är att det är islandshästar! SKA BLI KUUUUL!

Men jaja. måste skynda nu.. ska orka jobba imon med..
Puss o kram skumbanan

Mamma


jobb jobb jobb

stackars askungen.. ah eller mig.
Jag bara jobbar och jobbar, har knappt tid med annat känns det som..
Hade varit bättre om det var så att jag jobbade massor i början av sommarlovet och sen inte så jättemycket nu innan jag ska iväg.. men men ..

Hahaha jadu Micca, jag visste att du skulle reagera så! hahaha va vi inte heta?! ;) haha
Fast jag föredrar nog utseendet som vi har nu ;) hahaha

Idag hann jag med att fika med Anna inne på Dreamcakes i Laholm. satt där i 1,5 timme.
Både gott, mysigt och trevligt, vi träffas ju inte lika mycket längre då hon pluggar i New York.
Sen åkte jag hem till Malin och babblade en massa med henne då jag åkte därifrån till jobbet vid fyra.

Så segt det var att jobba idag!! Nästan alla hade följt med på räkafton i mellbystrand så det var inte många kvar som jag skulle se efter.. men det gick i alla fall..

Ringde Rebecca med idag då hon fyller år idag, bättre svägerska kan man inte ha, hon är så underbar!! :D
Åker ju ner till mamma på lördag och stannar till måndag morgon då jag tog ledigt på måndag för att åka till Köpenhamn med broren och beccis. :)
Ska bli så kul !!! En hel dag med favoriterna!! Kanske att man går inom baren som Balaz jobbar på om han nu jobbar? :P hehehe.

OOoh snart börjar Scrubs, haha det är så roligt det programmet, jag fattar inte på mig dom som inte tycker om det programmet.. varför inte liksom? Dom är ju bara så sköna haha, kan sitta och skratta för mig själv nu redan innan det börjat haha. :P

Och just ja, Anna var och fotade för Halmstad VIP i måndags, hon la upp två bilder på mig ;) haha så här kommer dom.


Florije, jag och Valentina



Moi

Oldies

Pratade med Micca nu och det påminnde mig om att jag har hittat gaaamla bilder på min gaaamla mobil som är typ tre år gamla på mig och Micca haha. Så tänkte lägga upp dom :D

Annars har inget annat hänt, förutom att jag var på Måndagsklubben i Halmstad igår.. fett kul fett mycket folk.

Ola var på Rix Morron Zoo imorse när jag åkte till jobbet, (ja jag började sju imorse när jag kom hem fyra imorse :P)
Men i alla fall, så frågade Roger hur Ola såg fram emot att vara med på någon festival, så Ola sa: Det ska bli FETT
Så hör man Titti asgarva i bakgrunden och då säger Ola; Jaa men vi i skåne säger fett så det får du ha i åtanke Titti.

Haha jaja men det lät kul imorse i alla fall :P

MEN, som sagt. Here are the pics, men ha i åtanke att det är en gammal mobil så inte den bästa upplösningen på bilderna.. :

Michelle och Micca på Malmöfestivalen, så jävla grymt kul, Miccas stil att springa när hon blir kissignödig ör oslagbar! :D Ps, kolla Miccas gummiben! HAHAHA


Jag och Micca


Inne på Donkan, är det utmattning eller uttråkning Micca vill visa??


Miccas fina fot! :D


Micca - Vet hur man slår på den bästa charmen!


Micca goes cleaver at the moment!

i can see clearly now...

... the rain is gone.
Hehe, ja i alla fall för idag så är regnet borta.
Kunde knappt köra till jobbet igår så mycket det regnade, såg nästan inget..

Men jaja, liten uppdatering då ja.
Jag va hos kusinen i torsdags, hon bjöd på middag och så gick vi runt på gården lite så hon visade vad hon jobbade med och lite så, visade mig en massa söta kalvar, och en del fula kor haha.
Sen i fredags så var jag och Michelle vid Glänninge sjö och tramsade oss lite hehe, finns ett hopptorn där högsta är på 5meter, och där uppe låg vi och flummade, sen gick jag ner på hoppet under och så tog hon kort på mig när hon låg ovanför, haha en del roliga kort blev det ja..
Och sen har jag lite kort från förra helgen då jag var ute med Emilia med.

Igår var jag med Malin, vi åkte in och såg slutet på Marinfestivalen i Halmstad. Jag missade hela då ju eftersom jag jobbade.. suck, men jag hann se slutet på det i alla fall hehe.
Sen satte vi oss på Vattenporten och fikade lite, mysmys, och sen åkte vi hem hit och babblade tills klockan blev halv ett, då åkte hon hem och jag gick och la mig. 

Men nu blir det kortuppläggning :P

Kalvar :)



Gårdens fulaste ko! :)



Jag och kusin! <3




Styvsystrarna på översta bryggan i Glänninge. =)



Jag på bryggan under



Michelle på bryggan under



Emilia och jag innan ombytet



Emilia och jag efter ombytet





Kobajslukt

Malin kom ju då imon då vi fikade med de bullar hon hade med sig, sen åkte vi ner till Laholm och köpte kinamat och hyrde två filmer, Alvin och gänget + In the land of women.
Så vi åkte hem och åt upp kinamaten och herregud så mätta vi blev efter det, orkade knappt i oss efterätten vi fick med..
Men vi tryckte i den såklart :P

Sen efter filmerna låg vi kvar i sofforna och babblade hur länge som helst, sen blev det att hon sov här och vi sov lääänge! :D Skönt!
Hon gick hem vid två då hon skulle vara inne i Halmstad vid fem för att möta upp Alexandra.
Så jag gick och diskade och sen slappade framför tvn, skickade sms till kusinen och frågade vad hon gjorde och hon skulle sluta vid sextiden så det blev att jag körde ner till henne och så bjöd hon på middag, kyckling ris och beasås.. GOTT!! :D
Sen gick vi runt på gården lite och så visade hon mig alla de nya kalvarna, så söta de var.
Sprang runt och stångades och hoppade hehe, och sen visade hon vart alla dräktiga kossor stod, och däääär luktade det bara en massa kobajs..
Men vid elva körde jag hem då hon börjar fem på morgonen denna veckan..

Ska jobba en timma imorgon, jag vet, inte så lönt men det måste göras då vi ska hjälpa en man ute i mellbystrand på morgonen och då måste vi vara två personer så imon är det jag och Michelle.
Man ska vara där en timma och han vill inte ha hjälp före 10.30.
Så jag ringde Michelle nu och frågade ifall vi skulle vara där 10.30 eller 11.00, allt hängde på hur hennes andra pass såg ut, men det blev 10.30, men mig spelar ingen roll, jag åker hem och sover igen efter det haha.
Men nu måste jag sova i alla fall.

Tjingaling på er!

Panik !!

Är fan inte långt kvar innan jag ska packa in alla mina saker och köra upp till skolan!!!
Var har tiden tagit vägen??

I måndags var ju då Frederik här, Joel kom aldrig med.. Han ångrade sig visst.. hehe.
Freddan va här vid sju och sen kom Malin vid åtta.
Var väldigt trevligt, pratade en massa och där kom en del goda skratt hehe..
Sen åkte Malin vidare då hon skulle till Slappe på Madison som hon försökte tjata med mig och Freddag till men båda två skulle upp tidigt dagen efter och jobba så det blev inte så, utan vi två åkte in till Halmstad och satte oss på Idas där han åt pizza och jag kycklingsallad.. och wopido, han betalade allt hehehe.
Sen var vi hemma här igen vid elva men då körde han hem då han har 1,5 timme hem...
Suck, där åkte den livlinan åt helvete, så nu vet jag inte vad eller hur jag ska göra!!

Idag har jag varit med Hanna, åkte först hem till henne då hon tog sån tid på sig att göra iordning sig, sen åkte vi till Maxi då hon ville till Lindex men vi hittade inte det hon ville ha så vi satte oss på donkan lite..
Sen körde vi bort till bilstranden och parkerade bilen sen gick vi ner till vattnet och lattjade lite.
Hon hade kameran med sig så det blev en del balla kort, ska lägga upp sen när jag har fått bilderna. :D

Just nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma, hon blev portad från hemmet nu ikväll då hennes mamma ska ha gäster så vi ska hitta på något att göra.. vet bara inte vad ännu. Men men, om man kanske borde äta något nu innan hon kommer?

Ha det bääääääääääst!!

Ps. Micca jag saknar dig så mitt hjärta spricker!


MF !! :D

Mamma Fritt !! :D
Idag har jag och mamma städat som galningar här hemma, sen har vi dansat som galningar till låten Tutti Frutti, haha.
Sen har vi precis varit nere i Laholm och handlat mat till mig för de fyra veckor som hon ska vara i husvagnen.
Fattar ni?! FYRA VECKOR MAMMA FRITT !! :D
Hon åker om någon timma eller så sen är hon tillbaka om fyra veckor! Tjoho! haha

Ikväll kommer Frederik och Joel  :P
Ska bli lite kul faktiskt, längesen jag träffade dom ju, och nej Micca, inget Wikys barn nu! haha

Men nu ska vi fiiika!

Här kommer lite bilder från Midsommar som jag har fått från Lulu hehe.
Ciao

Lillasyster fixar storebrors krans :)

Myspys med Beccis

Flumm med Lulu :P

Maaaaat



Jeanette och Linus behöver öva på hur man ska se ut när kameran kommer fram



Ber?

Puss på mig

Puss tillbaka


Gaulet

Igår var det stadsfest i Laholm, så mycket folk som det var under hela dagen och kvällen fyllde nog ett halvår på hur många det är annars haha.
Fullt med fulla och glada folk haha.
Jag och Michelle sprang runt och sa hej till en massa som man kände och kände igen, riktigt kul.
Vid tolv åkte vi in till Halmstad och hade Jill med oss, väl där inne träffade Jill på någon som hon kände som hade enorm rabatt i baren och gratis inträde på Moon, göttan!! :D

Hade skitkul hela kvällen och sen skulle jag jobba idag och då kom det fram att Michelle skulle jobba samtidigt.
Så det var bara hon och jag som jobbade idag, haha tokigt att sätta oss på samma dag ensamma, kan gå galet hahaha men det gick rätt bra ändå.
Vi flummade till en början men sen började vi bli trötta..

Sitter nu och funderar på vart mamma är, hon svarar inte på mobilen och bilen är inte hemma.. tokigt.
Men jag orkar inte vara uppe länge till så ska snart gå och lägga mig, ska bara ta emot alla bilder från midsommar som Lulu tog hehe, vet inte om jag vågar titta på dom dock haha.

jaja, det va en liten uppdatering det, imon är jag ledig och mamma åker till Landön.
Ciao

Drinktorka?

ah fi fasen vilken kväll det var igår!
Emilia och Michelle kom ju hem från 4 veckors båtluff i grekland i torsdags, så hela kvällen var Michelle här och pratade om en massa dom gjort! :)
Sen på fredagen jobbade jag mellan 11-12 då de behövde extra hjälp med en ny person som vi har fått in.
Efter det åkte jag hem och sov en timma till hehe, sen sakta men säkert tog jag en dusch, klädde på mig, såg ut kläder till kvällen, packade min lilla väska och sen begav jag mig in till halmstad för att träffa Emilia.

I början var vi så jäkla sega, vi åt middag vid sju då vi tog en cider, men när klockan var tio så hade vi inte ens druckit klart vår första cider så vi fick lite panik och började skynda på.
Emilia gick in i köket och blandade drinkar med paraply med såklart! :)
Världens roligaste förfest asså.. bara vi två, helt sega, diskade och emilia städare lite, sen var vi lite övertrötta båda två så allt vi sa var jättekul, och ju mer vi drack desto roligare hade vi!
Micca ringde med på ett litet hörn då jag och Emilia precis satt och pratade om henne och liten, jag visade de filmer jag hade spelat in på honom, då han trillade i vattnet haha.
Sen fick vi bråttom in till stan!

Hoppade upp på cykeln, och då jag hade en väldigt koprt kjol på mig så fick Emilia hålla ihop min jacka så jag inte visade hela alltet ju, vingligt var det för det var längesen jag skjutsade någon på en cykel..
Men det gick bra för vi kom fram i alla fall, och väl framme så ringde hon Daniel för att han stod på VIP-listan och han var redan ute när vi var där så det var enkelt.
Då vi hade vitt på oss så kom vi både före i kön och gratis inträde, wopido!
Och med Daniel kom vi in i VIP-baren hehehe.
Efter ett tag så skulle vi ner och dansa och då tappade vi bort Daniel, men det gick bra ändå för det kom några killar från Jönköping som bjöd upp oss till deras bord, och där hade dom 4 champagne flaskor som kostade 1300kr per flaska, så vi drack upp så mycket vi kunde sen gick vi där ifrån men glatt ansikte för killarna var ändå inget att ha.. hahaha
Vi hittade även ett bord vid dansgolvet som vi hoppade upp på och dansade lite, sen kom Daniel och sa att vi skulle på efterfest så vi drog dit men det var inte så jättekul så Emilia bjöd hem några till hennes efter-efterfest.
Där var det roligare fast det höll inte så länge då några däckade efter ett tag hehe.
Sista drinken togs halv sex, och halv sju hade vi fått ut alla och gick och la oss hehe.
Helt slut imorse.. Jag vaknade vid tolv men ville verkligen inte gå upp, gick bara upp för att stänga av Emilias väckarklocka som hade ringt för 3e gången då hon absolut inte hade hört den, sen drack jag en massa vatten och sen gick jag och la mig igen.
Nästa gång jag vaknade så var klockan kvart i tre, så jag hoppade upp och väkte Emilia, vi åt frukost och jag ringde Frederik för att fråga om han skulle komma idag eller inte, men nej det kunde han inte. Han lovade att komma nästa vecka.. jajaja..

Är hemma nu, väntar på att Michelle ska sluta och ska ha fått tag på Jill och resten av det gänget då vi vill ner till Laholm ikväll då det är stadsfesten så att sitta på Annabelle är en toppen idé och sen vidare in till Halmstad och festa vidare, fast hehe jag kör ikväll! :D

Men aja, ska in i duschen nu och se till så jag blir lite mer fräsch!
Bilder från ikväll kommer så fort jag ahr fått dom från Emilia, blev typ sådär 80bilder eller så.. vet dock inte om det blev några dugliga men bilder finns haha.
Puss hej på er


Hoppetossa

Haha det ordet är så roligt.
Är en äldre kvinna på jobbet som säger det varje gång hon tycker att en av ungdomstjejerna tramsar sig hehe.

Solen var framme imorse, jag gick upp halv elva men då var det kalla vindar så det gick inte att ligga ute i trädgården..
Så störigt var det så jag visste inte vad jag skulle göra.
Men tack och lov så blev det bättre sen efter elva så jag gick ut och la mig och tog wilma med mig.
Hon tog vattenflaskan med sig så vi kastade runt det i trädgården ett tag hehe så roligt hon hade.

sköööönt det var.. låg där helt länge.
Ringde Micca men hon svarade inte den kladderöven, sen ringde mamma och pratade lite.
Pratade med Michel lite med, han var i stockholm nu, skulle jobba där nu och hela helgen.. Var ju ett tag sen man pratade med honom så det va kul.

Åkte till jobbet sen vid tre och som vanligt så fanns det inte så mycket att göra nu när de flesta har semester.. men slutade nio.. Men ska sova tidigt idag då jag börjar 7imon bitti, sen slutar jag halv ett så kanske det blir att jag åker till stranden med Florije om det blir fint väder. Kan ju hoppas på det..

Fan va tråkigt inlägg det blev idag men hade inget annat vettigt att skriva haha.
Men kan bjussa på lite bilder då istället.

Emelie och Jag då vi skulle till slappemåndag på Madison



Nicole glaad


Wilma-Lou


Jag och brorsan :P  Var Party-time i våras!

Han va kass

Har väntat på bilderna från Slappemåndag på Madison som vi var på i måndags men de kom ju aldrig in försen jag såg dom igår och fi fasen va kassa alla bilderna var. Vissa såg man inte ens folket på för den va helt suddig, och han hade tagit bilder över dansgolvet men där såg man inte heller då det set ut som att någon har ristat med lampan framför så det var bara en massa ljus framför.
Bilden på mig, Emelie och Florije var sådär bra, han hade justerat kameran fel så lampan där bak blev lite konstig plus att Florije blundar..
Men då blir man ju besviken, jag skulle lätt ha gjort det mycket bättre!

Sitter på jobbet just nu.. hehe.
Har inget att göra för tillfället.. Alla har ätit frukost tillsammans i den gemensamma lokalen, ska börja städa inne på kontoret snart.
Slutar halv fyra idag, rätt skönt ändå men vet inte vad jag ska göra sen resten av dagen.
Är sjukt trött idag med men det är helt och hållet Balaz fel!
Jag ringde honom igår när jag slutat för fråga ifall han var i båstad eller inte men han svarade ju inte så det puckot ringer när han slutat för han kollade inte tiden då jag ringde så han trodde att jag hade ringt nyligen. Så han ringde och väckte mig halv fem imorse och tvingade mig vara vaken till tio över fem då han skulle ta tåget.
Men jag får väl skylla mig själv som har mobilen på, men från och med idag ska jag stänga av ljudet så jag inte vaknar av fler samtal i natten.. men skulle då inte förvåna mig om jag vaknar av vibratorn.. jaja får se hur det blir.
Ska städa nu, och här är bildrestultatet... Lite halvkasst faktiskt.


Första tanken ..

Första tanken idag var: käften jävla väckarklocka..
hähähähä :D
Men jag gick upp halv elva i alla fall, lagom skönt! :)
Sen åkte mamma och Håkan ner till malmö för att gå på konfermation åt Håkans systerson.
Jag ska då jobba vid halv tre men även om jag inte jobbat så skulle jag inte följt med.. palla.

Veckan har varit uuuunderbar! :D
Började med att åka till Micca i tisdags ju, då vi bara mös och hade mysigt. Onsdagen åkte vi till Åhus och åt glass, satte oss på stranden och sen skulle jag och liten känna på vattnet som var iskallt och så trillar han i.. bra där haha.
Sen på kvällen kom Agge dit ... Lagom kul.
Började bra faktiskt, men sen blev han bara katastrofbarn haha.
Torsdagen var vi lata.. låg framför tvn och sen åt vi lunch och sen åkte jag hem till farmor vid tolvtiden.
Hemma hos farmor så åt vi lite mackor när jag kom, sen åkte vi till ekohallen då hon skulle ha blommor och saker till myror, men dom hade inget av det hon ville ha så det var att åka hem igen. Vi satte oss ute i solen och pratade lite, sen påbörjade vi maten.. Efter maten gick vi upp till A-Livs och köpte grädde och sen hem och äta jordgubbar. Gotti gotti..
Sen satte vi oss i solstolarna och båda somnade.. haha  låg där i två timmar tills farmor vaknade till och gick inte för att hämta rulltårta och cider till oss.
Skickade till micca om vad vi hittat på hittills och som jag skrattade när hon skrev: Do it the pensionärs stil.
Sen gick vi till kyrkogården för att se så att inte farfars blommor var uttorkade, efter det så hände det itne mycket mera..

Igår väckte farmor mig vid halv tio och sa att jag inte får sova bort hela förmiddagen.. nej nej okej då.
Sen åt vi frukost och solade lite till, åt jordgubbar och sen åkte jag hem, men på vägen hem så ringde jag Micela för att se vad hon gjorde och hon var ledig idag så jag körde dit och hämtade upp henne, sen körde vi hem till mig, bytade om till badkläder, hämtade upp malin sen åkte vi till Mellbystrand och skönade till våra liv lite!
Gick ner och kände på vattnet men det var lika iskallt där som i Åhus.. usch, men jag gick ner till knäna i alla fall men varken malin eller micela gick längre än till anklarna.. klenisar. :P

Sen åkte vi hem, lämnade av malin hemma och jag och celly åkte hem till mig för att äta middag, sen spelade vi lite kort och sen körde jag hem henne.. Fastnade där i två timmar och babblade på men sen fick jag köra hem hehe.

Sen har det inte hänt så mycket mera.. ska ut och sola lite nu och sen iväg till jobbet! :P
godbaj på er!

har lagt in bilderna i datorn nu micca så skickar dom sen! ;)

En bild för en semesterkatalog! :)

Waow asså

Vi var i Åhus igår, tog en glass och glassade i värmen!
Jag och lillen sprang ner till vattenkanten och dansade och kände på vattnet med tårna medan Micca satt och tittade på, men sen kom det, han tappade balansen och satte sig rakt ner i vattnet.
Jag kunde inte låta bli att skratta och allt han sa va; Ojsh.
Haha så det var bara att åka hem då vi inte hade några extrakläder med åt honom.

Jaaa, man har ju saknat att vara här minsann! :)
Love it love it!
Har lekt massor både med Mikan och grabbisen!

Men wolla nu är det maaat sen ska jag hem till farmor med.


Shaked off

Var en helt klart mysdag hela dagen igår.
Började med att mamma kom in och retades med mig på morgonen, sen efter frukosten åkte vi ner till laholm för att prata med de som skulle spela upp postkordsmiljonären då det hade vunnit folk fråm laholm.
Hon som vi pratade med hade varit här året innan så mamma visste vem hon var och hon var såå trevlig.
Vi pratade om praktik åt mig och hon sa att det inte skulle vara så omöjligt, de hade även kontor i Göteborg med tre studior där de spelade in lite andra tv-program så hon skulle se vem det var jag skulle prata med och skicka det på mailen. Hihihi!! :D

Klockan ett skulle jag på möte med jobbet, var klar där halv tre så jag gick hem till Emelie där även mamma var, sen satte vi oss på Cecilias och åt bakadpotatis och sen kaka efter det, gotti gotti.. Ja och Nicole var också med och babblade på hehe.

Började jobba klockan fem men då hade Emelie redan fått mig att tacka ja för att åka till Slappe måndag på Madison i Båstad.
Så när jag slutade vid nio så hämtade jag henne, sen körde vi hem till mig då jag gjorde mig iordning, sen hämtade vi upp Florije sen begav vi oss till Båstad.
Fullt med folk och skitkul hade vi med!! :D
Men man fick ju gå ut ofta då det blev snabbt varmt och svettigt, mindre mys hehe.
När vi skulle hem så hade i alla fall jag ett nummer extra i min mobil :D hihihi
Sen skulle ju de ha kebab så där i den kön stod vi minst i 45minuter om inte mer.. så segt men gott var det när vi väl fick våran mat, sen var det bara att köra hem och woah va jag somnade snabbt hehe.

Emelie och Jag ;)

SÅÅÅÅåååå idag så hade jag satt klockan på 10-08 och vad häner?? Joooo Micca skickar sms 09.32
Suck .. Så det var bara att vakna till och se vad hon skrev... vilket inte var något viktigt utan bara att hon sjöng lite..
Sen ringde hon ju med den fjabban! :P
Men jaja, prata lite med henne sen in i duschen och nu ska jag snart äta frukost sen HEM TILL MICCAAAANN!!!! <3<3<3
Gaaaah va jag har längtat efter att se henne!! Maah jag kommer krama sönder henne när jag ser henne! ;) Hihihi
Sen ska jag vara där till torsdag då jag ska till farmor och sen hem på fredag.
Skönan!

Men nu! FRUKOST! gottigotti!
Adjöken på er kära barn

RSS 2.0