Selamat Jalan!

Vilket betyder god kvall hehe.

Tanker lagga upp en massa bilder nu! Kul va?! ;)
Vi har varit pa ett zoo och sett en massa djur, roligt!! Parken heter Lok Kaw Wildlife Park.

Pa bilden ser ni Kaiyeesha och Isabelle langst fram.


Reptiler










Vi gick in i stor bur dar alla faglarna flog runt fritt, och denna fagel satt precis vid ingangen och sa hej och hej da till alla som gick forbi haha.






















Sen akte vi till grannlandet i sondags, till Brunei.
Vi skulle aka dit eftersom varat visum for 30arbetsdagar var slut, sa vi skulle aka till annat land, fa stampel och nytt visum for att fa komma tillbaka igen.
Vi gjorde valdigt mycket da vi var dar. Ena chefen, Jeanette, hon hade kompisar dar och hon var vice VD for golfklubben, sa vi fick se den, var jaaattefin och aven Bill Clinton har varit dar haha, vi fick se Polo klugghuset som var enormt, varan kung har varit dar. Vi akte bat pa kanalen och sag en massa apor, faglar och en stor odla, vi fick sightseeing i stan, som tar en timme att kora runt sen har du sett allt, och det bor enbart 360 000manniskor i Brunei.. LITET haha.
Sultaten e stenrik, landet e stenrikt och jattefint. Nar man akte runt i bilen sa kandes det som att man korde runt i en park, och alla hade fina bilar och fina hus.
Sultaten hade byggt ett stort nojesfalt dar som var gratis forsta aren, sen tog staten over och tog betalt, da slutade folken att komma sa nu nar vi var dar sa fanns det bara 3-4 karuseller igang, for smabarnen, och manga karuseller bara stod och forfallna.. men parken i sig var valdigt fin, synd bara att den inte anvands.
Vi fick stor rabatt pa ett 6-stjarningt hotell.. det ni! 266svenska kronor per person, och det var skitfint hotell!!! Det var gult overallt, akta 21karat guld..

Bilder fran Brunei :

har sitter vi i baten pa kanalen.




En gigantisk odla..


En probiscus apa!


Efter batturen


Mosken, akta guld!


Parlamentet


Ingangen till nojesparken


 Inne i parken


Hotellet, akta guld!














Sadar, nu har ni fatt se en massa bilder! :)

Kram till er alla

Traningsvark

Har inne i denna rosa byggnad ligger Jari Jari spa.


Igar var vi i Kinabalu Park, nationalparken.
Vi var dar med cheferna och deras barn, de visade oss runt och sen fick vi klattra i berget en bit, 1000m allt som allt, och vi fick aven ga pa en hangbro som var rolig de tva forsta broarna men de 4sista var det bara jobbigt och ackligt. :P
Det blev valdigt varmt att ga upp och ner, plus att man foljde en "trappa" upp som hade stooora kliv, sa nar vi hade gatt upp och ner sa borjade mina ben darra som fasen haha, de slutade inte darra forsen en halvtimme senare. Och idag har jag valdigt bra traningsvark i mina vader hehe.. :)
Men kul var det och det var en fin utsikt fran broarna, aven om det var laskigt.

Kinabalu Park



Japanska fiskarna som alla tatuerar, hah.. Nu slipper jag for jag har sett dom in real life! HAH


Jag pa bron over till "berget", det e inte denna bron som var laskig.


Varan bergsklattring har borjat och det var fullt med sadana har roliga grenar. :)


Sarah, Kayeesha och Juppi pa vag upp. :)


Forsta bron och Kayeesha tyckte det skulle bli kul, vi ar 43meter upp i luften.


Utsikten fran broarna.


Tredje bron och det borjar bli jobbigt och laskigt nu.. har tre broar kvar efter denna, och dom blev bara knarrigare och gungade mer.. ackligt!!


Jag och den fina utsikten :)


Och da var vi pa vag nerat..


Vi harmar den trafiguren med de tre aporna. Fint! :)


En flod..


Solnedgangen igar vid femtiden..


Det var allt for mig idag.
Hoppas ni har det bra dar hemma!

pusspuss


Pictures

Kommer lite bilder.. okej inte sa jattemanga eftersom vi har inte gjort nagot kul annu sa vi var tvugna att ta bilder eftersom vi har varit sjuka och bara suttit hemma i lagenheten..
Men nagra bilder som jag inte har lagt upp sen innan kan jag bjuda pa.. :D

Njut av vintern dar hemma! hihi
Pusspuss

En vagskylt.. kan du koreanska sa kan du lasa detta.. ???



Den massan vi var pa, vi hamnade i tidningen. Har star vi med var ena handlaggare Jeanette (som Juppi gommer sig bakom). Och sen star dar aven Sabahs turistchef och hennes gang.
Bredvid mig star Adeline, hon som jag jobbar bredvid varje dag. coolaste bruden :D




Efter dagens jobb sa gick vi och handlade en massa mat, sa nar vi val kom hem sa kom vi pa att Shen & Jennifer har varan nyckel da staderskan hade varit hos oss under dagen.. men var nagon av dom hemma? Neeej, sa vi blev utelasta i ungefar en halvtimme innan Jennifer kom hem.. Tack och lov for koda kex!



Malaysias egna stil av VeckoRevyn...
Manadens sloja! hahaha!!



En bild fran en av vara forsta dagar, middag i solnedgangen med cheferna och tva av deras vanner som ocksa bor i samma byggnad, Sa fran vanster om mig ser ni Frida, Jeanette (agare), Ana & KC, Juppi och Jennifer (agare och gift med Shen som tar bilden)


Sjuka ..

Har varit sjuka nu i nagra dagar.. jag och Frida har haft ont i magen i snart en vecka medan Juppi bara blev mer och mer forkyld.. Nu har hon aven smittat mig sa vi har varit hemma fram praktiken nu i tva dagar..

Mamma.. en bananbat e en turistgrej som var ute pa on, man hyrde den for ett visst pris och sa akte man pa den.
Vi tog oss ut pa on med chefens egna bat som han korde..

Imon ska vi nog ga till jobbet igen om vi kanner oss battre, och kanner vi oss annu mer battre pa kvallen sa ska vi ga till baren pa nederplan och dricka gratisdrinkar da det e ladysnight.. hehe.

Adios amigos!

Bilder

Har kommer lite bilder!!

Nar man inte har tvattmaskin sa far man tvatta for hand....


Jag och Frida i poolen








RSS 2.0