Centrum

Nu ska vi alla jubla då den är +4 grader ute och det är mitt på dagen! Så jädra underbart, var ju inte alls på tiden eller så.
Jag har städat undan det värsta här idag och nu ska jag ge mig ut på det stora äventyret, att cykla till centrum.
Hatar det varje gång, är fan livsfarligt med all snö och is.

Vid fyra tiden kommer mamma, Emelie, Kim och Nicole för att säga hej.. Då får Nicole passa på att ta hem de leksaker som hon har glömt här som ligger och skräpar hehe.


Sen lite efter det kommer pappa och Ammi med kattgrejerna då jag ska passa katten under tiden dom är i Thailand i 3 veckor.. Sen åker jag med dom hem då jag ska köra dom till Malmö imonbitti.


Knasboll

Man vet aldrig hur ett samtal med mamma kommer bli.. Lika spännande varje gång.

Jag ringde upp henne men hon hade inte tid just då så hon skulle ringa senare.
Sen ringer hon och delar av samtalet blev:
Jag: Hej
Mamma: aah det är jag
Jag: eh joo.. jag vet det.. Vad gör du?
Mamma: Nä, jag vet inte vad han gör där framför mig haha
Jag: Nahe? Men jag frågade vad du gjorde?!
Mamma: Jaa nä men jag är på väg tillbaka till jobbet..

Lite senare under samtalet:

Mamma: Såg du det programmet igår om krisförlossningar? Det var skitintressant, jag bara fastnade, jag tänkte ringa dig och säga till om det.
Jag: jaha, varför gjorde du inte det då?
Mamma: Nej men jag var så upptagen med programmet haha.

Helt underbart..



Tvinga

Jag ska försöka tvinga in mamma till mig idag.. se om hon går med på det :) Ska göra allt i min makt till att få henne att komma hit.. såvida hon inte har en jävla massa möten att gå på som vanligt..

Jag orkar inte gå hela vägen till stan bara för att lämna några papper som måste lämnas in innan imon. Men jag vill inte gå hela den vägen, och jag vill inte cykla för det är livsfarligt och bussen kostar en förmögenhet.
Jävla busskompani, fan va dyra dom har blivit. Ska det inte vara billigast att åka kollektiontrafik?? Det är det då fan inte här!

Menmen.. nu ska vi inte vara bittra.
Ska säga GRATTIS till Michelle som fyller år idag!

Jag får nog ta mig i kragen och börja städa lite här och lägga in min tvättad och rena tvätt i min walk-in-closet.

Martin Timell

Igår cyklade jag hem till Jenny och Johns nya lägenhet då Jenny ville bjuda mig på middag.
Efter middagen så började vi med att sätta upp lite tavlor och det var inte lätt att sätta upp det utan måttband då hon skulle ha fyra tavlor som var i olika storlekar som skulle sitta bredvid varandra som en fyrkant.
Och att sätta dom jämnt och med samma mått emellan vad då inte lätt men vi fixade det!!
Så vi var lite Martin Timell igår och snyggt gjorde vi det!

Idag har jag en lugn hemma dag i ensamheten. Har pratat med Micca idag, tycker synd om henne nu som har en son som har kommit in i en ordentlig trotsålder.. jisses, galenpanna nummer 1!

Försöker få Michelle att komma hit med min risgrej men hon kopplar inte. Så det blir väl antagligen inte idag..

Men men.. nu blir det att byta tvkanal. Vägrar titta på TopChef!
Ciao!

Dagens bästa

Vet ni vad en spelare i finska hockelaget heter?

Olli Runkinen



Mina ärenden i stan gick bra och jag fick även handlat de efterlängtade popcornen! Yeij!
Sen ringde brorsan så dagens uppdatering om Rebecca är att läget är stabilt. Dom har många kontroller om dagen men det ser bra ut och hon ska göra ultraljud på torsdag. Så denna vecka kommer det inget hända!
Men hon kommer vara inlagd fram till slutet.. Stackare, så kul är det inte att vara inlagd på sjukan.

Åter igen

Vaknade denna morgon och upptäcker att det snöar där ute.. igen.
Visst, jag har alltid drömt och en riklig vinter sen jag var liten och nu har jag fått det. Jag fick en otrolig snöig vinter då jag började plugget i Dalarna 2007.. Sen har det fortsatt.
Det är februari så snön kan gärna ligga kvar då februari tillhör vintermånaderna, men det behöver inte snöa för det.. Det kan gärna minska med graderna och ligga på nollgradigt mestadels, men snälla, ingen mer snö.

NU RÄCKER DET!!!


Klockan tio ska jag vara nere i stan och utföra lite ärenden och då ska jag även köpa popcorn när jag väl är nära ica för fy bubblan vad jag var sugen på det igår och det håller i nu med.
Men nu, dags för en god frukost och fortsätta titta på Vakna Med The Voice där dom har smörjt in prylmannen i MudMask som är knallblå. Och den stelnade rätt snabbt så han kan knappt prata haha.

Söndag

Fy fasen så seg jag är idag. Vi kom hem riktigt sent inatt efter rabalderna under kvällen. Men roligt hade vi inne på Mårtensson. Träffade på Frida, Ika, Martin och Petter. Alltid lika roligt!

Mamma kom vid halv två tiden och hämtade mig för vi skulle köra och handla mat till mig och se ifall vi kunde hitta någon förvaringsbyrå som jag kan ha i hallen men ingen lycka där, men en jävla massa mat hittade vi i alla fall.
Sen blev det att komma hem hit och sätta upp nyckelskåpet (finally) och så har jag fått ett annat duschhandtag som är så mycket bättre så jag satte på det med idag.

Update om Rebecca. Hon är fortfande på sjukhuset. Fredrik är där idag så dom ligger inne i hennes rum och tittar på OS. Men sjuksysterna hade sagt nåt om att den medicinen hon får nu för blodsockret ska ändras till en starkare.. Men just nu är det okej. Ingen bebis ännu som tur är, vill helst inte bli faster denna månad haha.

Bilder på valparna som på bilden är 1 dag gamla :D
4 tikar och 3 hanar.


Håll tummarna

Mamma ringde nyss och berättade att hon hade precis pratat med Rebecca.
Hennes havandeskapsförgiftning har förvärrats och hon har blivit inlagd på sjukhuset. Hon vet inte just nu hur illa det är och vad som kommer hända eller hur länge hon kommer vara inlagd..
Men det som är säkert är att blir det inte bättre så kommer bebis komma ut till vår värld inom snara timmar :O
Jag hoppas inte det blir värre så bebis måste komma ut nu.. Långt från färdig ju, rätt dag ska vara 11 april.. Den får inte komma nu, kanske om fyra veckor eller så men inte nu!

Så mamma skulle ta sig fram till bilen genom all snö och så skulle vi köra ner och hälsa på henne då brorsan jobbar dygn så han kan inte ta sig till henne försen imonbitti om hon är kvar då..

Rebecca till mamma - Lite oförväntat. Jag hade inte förväntat mig att bli inlagd här och sen komma hem med en bebis?! :S

To do

Mamma kommer idag. Vi ska handla nya krokar så vi kan hänga upp mitt nyckelskåp då förra krokarna inte orkade bära det. Sen ska jag även slänga kartongbitarna som ligger och skräpar på golvet.

Sen blir det att åka hem till mamma lite senare och titta på valparna som Wilma har fått under natten. När jag pratade med mamma igårkväll så hade det kommit fyra stycken. Så får se hur många där är när jag kommer hem :) Spännande!!
Får som saggt hoppas på att där är många tikar så valparna blir sålda snabbt detta året.


-

Nej jag har inte försvunnit.. Jag har bara inte haft något att skriva om idag.
Det ända som har hänt idag är att jag har tvättat..


Buah

Har haft en riktigt dålig start på veckan.. :/
Men Micca ringde och tur var det, hon fick mig upp ur sängen.
Pratade senare med Emma och det kändes lite bättre och nu ikväll ska jag hem till Jenny och käka middag med henne och John. Ska bli skönt att komma hemifrån och träffa lite folk även om jag inte riktigt känner för det..

Emma fyller år idag, jag ringde henne vid midnatt idag och hon ska ha fest på lördag men jag vet inte ifall jag verkligen borde dit? Jag är definitivt inte sugen på att träffa folk, inte idag i alla fall.. Så vi får väl se hur det blir ifall jag åker dit eller möter upp dom när dom kommer till stan.. Vi får se..

Måndag

Vad ska man hitta på med idag?
Jag har sovit länge idag då jag var otroligt trött igår..
Filmen var kanonbra igår! Och middagen hos brorsan och hans sambo var dundergod!

På onsdag 24/2 nästa vecka klockan 19.00 är ni välkomna hem till mig (mitt gamla hem i veinge) på tupperware med asgrymma och jättesnygga köksredskap!
Svar senast på lördag 20/2.

Nu ska jag tappa upp vatten i badkaret och götta mig! :D

Ciao

Jisses

En sån kväll det var igår.. tjena mittbena.
Från att inte vilja gå ut från början, till att ta en powernap så man blev lite piggare till att man hade askalas kul!

Jag och Jenny drog oss bort till Dan där även Klas och Tony var. Vi satt där och lyssnade på en massa gamla godingslåtar och hade riktigt kul. Sen blev det dags att gå och vi mötte upp Pille och sen träffade vi på Martin och John på Bulls.
Där var inte så lajban så jag och Martin gick vidare till Mårtensson och där var resten av grabbarna.
Var en riktigt grabbkväll med bara mig och Jenny!!!! :D
Skitkul med andra ord!

Men det slutade helt oväntat.. chocken har nog inte riktigt lagt sig ännu.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv två, då ska jag, mamma, Håkan, Nadja och Siffe åka ner till Ängelholm och titta på Avatar i 3D och sen hem till brorsan och hans sambo för att käka.

Och just ja, GRATTIS på födelsedagen till min gammelmormor Elisabeth som skulle bli 102 idag på alla <3 dag.
Saknar dig din tok!


Utgång

Var väldigt mysigt på stan idag med Frida och Jenny.
Vi var på Roberts och fikade och vi satt där i säkert två timmar.

Ikväll blir det fest igen ja.
Mårtensson watch out cuz here we come!!!

Smile

Klockan är 12.15 nu och jag har saker att göra idag!

13.30 ska jag och Frida möta upp Jenny då det blir fika på stan.

Kvällen hade planer igår, men Frida sa att det hade ändrats, så får se vad det är som händer istället. Hon skulle berättade nu idag över fikan.

Men nu, duschen!

Ciao


Cuppycake

En fransk chockladkaka blev bakad idag med chockladtryffel ovanpå.
Ja nu tänker ni rätt.. Har Wiky bakat? På allvar?
Och svaret är ja.. Michelle gjorde så jag gjorde halva jobbet och vi gjorde ett bra jobb för mamma tyckte den var dunderlicious!

Emma och Andreas kom och hämtade mig vid sjutiden och sen körde vi hem till min lya.
Vi tittade på en film - Wild Child -
Trodde först att det skulle vara en riktigt pajasfilm, men tro det eller ej, även om den var ytterst lite förutsägbar så var den ändå väldigt roligt. I alla fall nu när vi såg det med tre överskottsenergi hjärnor.

Toppen!

Det var allt för idag!
Ha det bäst! 

Ciao

 

 


Sjuk?

Jag vet inte vad det är för virus jag har åkt på.. det är helkonstigt.
Mamma kom och hämtade mig igår vid fem-tiden, hon tyckte jag skulle vara hemma när jag är sjuk.. så söt :D
Känns alltid skönare att vara hemma hos mamma när jag är sjuk med.
Så när jag bodde i dalarna och blev sjuk, gissa vilken hemlängtan jag fick då.. buhu.

Men jag har inte lika ont i huvudet.. just nu.. utan jus tnu är det magen som är fucked up. Men håller på att koka ägg och snart kommer mamma hem.
Nu ska jag hämta posten!

Ciao

Nedräkning!

Idag är det exakt två månader tills jag blir faster! Känns helt otroligt! Och Rebecca har varit på ultraljud idag och berättade att bebis ligger som den ska och väger nu 1832 gram. Fantastiskt!

Jag mår inte bra idag. Vet inte vad det är som håller på att spökas men jag har otroligt ont i huvudet så fort jag reser mig, magen är helt jävla upp och ner.. Jag är iskall men ändå kokar jag av värme..
Hoppas på att det kommer försvinna snart..

Im the winner!

Halv tio var pappa och Ammi här och hämtade mig då vi skulle köra till farmor.

Fikan var framme när vi kom, gottigott gott! Bra jobbat farmor!
Sen efter det blev det självklart att vi spelade kort, vad annars! Roligast där ju!!
Jag ledde men sen som vanligt kom pappa om mig .. så vi bytade spel men inte fan vann jag där heller.. jag tror pappa fuskar.. på allvar!

Sen testade vi det som Ammi rekommenderade och WOHO jag vann!!
Var på tiden må jag säga!
Sen blev det middag, och som vanligt när man är hos farmor så är det god mat så vi blev så mätta så vi kunde knappt röra oss..
Så vad kommer Wiky på för idé då? Joo spela kort! :D

Vid fyra-tiden körde jag hem till Micca för att hälsa på litta när jag ändå var i närheten, fick se hennes nya snygga tattoo.. tjockt nice!
Sen visade Lion mig allt han fått i julklapp och födelsedagspresenter.. såå spännande.
Men det slutade med att vi lekte med hans rallybana, fast vi körde som galningar så vi körde både in i varandra, körde av vägen och körde sönder vägen.. det är så det ska va!

Sen tillbaka till farmor, spelade ett parti kort till och sen körde vi hem.
Tio i nio kom jag innanför dörren i mina underbara lägenhet och då var det bara att slänga sig i soffan och nu ska jag ha en dejt med sängen!

Wish me luck!

Ciao

Ny dag nya tag

Igår blev det fika 2timmar på espresso house med Simona sen gick vi runt på stan tills Yasmine kom då hon var klar med plugget.
Sen blev det att jag drog mig hemmåt, bytade om och sen hem till Jenny då vi skulle käka tacos och se på film.
Var riktigt mysigt!!
Jenny slumrade dock till lite i soffan och vid halv tio kom John dit då han hade slutat jobba så han retade Jenny lite varje gång hon slumrade till.
Gick hem vid halv elva tiden och somnade rätt snabbt.

Idag händer det inte så mycket. Har satt upp gardiner, städat lite och sen hade jag tänkt träna lite innan jag ska fixa med maten.

Tupperwear

Började dagen med att gå hem till Jenny och sen drog vi ner till stan för att käka gratis brunch på Scandic Hotel, åååååååhhhh så gott det var!!! Vi var där vid tolv och drog hem till henne vid två tiden.
Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem till mig för att packa upp den roliga träningsgrejen jag har fått idag! :)
Senare kom Malin vid fyra tiden och klockan sex skulle jag vara hemma hos Michelle.
En av hennes kompisar var där för att ha Tupperwear Party med köksprylar och snacka om snygga prylar!!
Jag köpte en burk där man kan laga ris eller couscous i micron på 12 minuter.. WOHO slippa vänta på vattnet och sen på 20minuter på att riset blir klart, inget mer överkokt ris eller ris i botten på kastrullen, och snygg var den också!!
Tog bussen hem och även Yasmine och Simona åkte med då dom skulle hem till Yasmine men dom hoppade av vid mig för de ville se min lägenhet, sen följde jag dom en bit då jag passade på att hämta min cykel hos Jenny.

Imon ska jag träna lite, sen till HFAB och skriva på ett papper på nytt om mitt nya kakel till köket då vi hade räknat fel sist men nu är det rätt! Så nu ska jag bara skriva på så det blir godkänt.. Sen efter det vet jag inte vad som händer, får se vart dagen tar mig!

Ciao

Bad

Jag bara älskar badkaret! Idag har jag spenderat lång tid i badet, det ända jag saknar är en bra bok.. jag har ju tyvärr läst ut alla mina böcker så får ta och skaffa en ny.

Ikväll blir det partey! Förgille hos Pille sen invadera staden!

Mysigt

Frida var här vid femtiden och så fick jag visa lägenheten vilket tog rätt snabbt :)
Sen slog vi oss ner på soffan och pladdrade så tiden sprang iväg sen skyndade vi oss till stan innan systemet stängde så jag kunde få handla mitt gottis till imon.
Efter det drog vi och käkade och vi hade så mycket att prata om så vi satt där i 1,5 timme och sen drog vi hem och fortsatte babblet här en stund.
Nu har hon precis åkt hem och jag har hällt upp ett glas vin och ska sätta på en film!
Blir tidigt sängdags ikväll så jag inte somnar på festen imon :D Hade ju varit illa!

Ha en mysig fredag!
Ciao

Plus

Wiie, det är plus grader ute idag!! På min mätare stod det 2,1 för en timma sen och jag verkligen letade efter minustecknet men det fanns inte där!!
Men jag hörde att våren kommer om sex veckor så får stå ut med snö ett tag till.
Jag gillar snö och vinter, det gör jag, fast nu har det faktiskt varit för länge så nu kan det faktiskt börja töa bort.

Idag har jag gjort lite fler uppgifter som jag har haft hängande över mig. Jag har ringt HFAB och ändrat på de uppgifter som dom ska fixa i köket då vi hade räknat fel på. Men nu är det fixat!

Sen har jag diskat, duschat och nu sitter jag och väntar på att Frida ska sluta klockan fyra, sen kommer hon hit och titta på mitt nya hem. Efter det drar vi ner till stan och tar en fika! :)

Men nu ska jag vara en liten nörd och spela Sims 3. :D


långdraget

Gissa om det blev en lång dag igår.. jisses.

Började med att Nicole vaknade halv sju och sen körde jag ner till Ängelholm till svägerskan och käkade. Satt där till klockan tio sen körde jag till flygplatsen då Michelle skulle vara framme halv elva. Väl framme säger dom i högtalarna att det inte var säkert att planet kunde landa där då dom inte var säkra på bromsarna på landningsbanan så dom skulle kanske få flyga vidare till Malmö.
Efter en halvtimme fick vi beskedet om att det inte gick att landra i Ängelholm så dom fick flyga till Malmö och där fanns bussar som tog dom till Ängelholm.

Så jag fick ringa upp svägerskan som redan låg och sov och fråga ifall jag fick sova på soffan fram tills Michelle kom till Ängelholm och självklart fick jag det.
Klockan kvart i två skickar Michelle sms om att de hade en kvart till Ängelholms flygplats så det var bara att hoppa upp och ge sig iväg dit, igen..
Hemvägen gick bra trots all snö som flög omkring och jag var hemma halv tre. Va bara att lägga sig och sova direkt vilket jag gjorde och det var längesen jag somnade så snabbt som jag gjorde.

Idag blev det sovmorgon, sen blev det att fixa till lite här i lägenheten. Gjorde en räksallad och ringde runt till lite jobb som jag sökt men de var på möte så de skulle ringa upp lite senare.
Senare ikväll blir det kyckling gryta och titta på Avatar!

Så ja! :)

Jag har gjort om min blogg, blev trött på den jag hade och tycker att denna stilen var mycket bättre så nu är jag mer nöjd! :)
Sen har jag även gjort om Miccas blogg då hon inte orkade göra det själv. Men då hon har lösenord på sin blogg så kommer här en bild på hur den ser ut nu.



Nu sitter jag i soffan med Nicole och väntar på att mamma ska komma då vi ska följa med henne hem. Hon ska ha Nicole inatt och jag ska till Rebecca och äta kvällsmat sen ska jag hämta Michelle på flygplatsen.

 


God morgon?

Igår köpte jag en snygg lampa till fönstret. Självklart en lila med lampor inne i. Fast den kan se lite rosa ut också, men helt enkelt, en skitsnygg fönsterlampa!


Nicole kom vid halv fem tiden igår och när hon kom in i min lägenhet så gick hon runder som en vilsen kanin och frågade vad allting var. Sen kom hon in i badrummet och vad såg hon där om inte badkaret, hon blev ju helt lyrisk så hon skulle bada på direkten!
Men först blev det middag och sen tappade vi upp vatten i badkaret och sen satt hon där tills hon blev en russintant.


Nicole vaknade kvart i sju imorse vilket inte var roligt. Jag försökte allt för att få henne att somna om igen men icke, hon var klarvaken. Så hon hämtade sina två dockor och hade dom i sängen och lekte i någon timma men sen började krånglet..
Hon började gråta över att hon ville kissa i pottan och inte i blöjan, sen började hon gråta för att hon var hungrig. Så det var att gå upp och låta henne gå på pottan och sen ge henne en macka, sen började hon gråta för hon ville se på tv så då satte jag på den under tiden hon åt mackan.
Sen sprang hon in på toan och då slår hon huvudet i handfatet och börjar gråta för det, men det hade jag med gjort om det var jag, sånt gör ju skitont!
Sen kissade hon i min nya soffa och när hon såg mitt ansiktsuttryck så började hon gråta och sen började hon gråta på nytt över att hennes pyjamasbyxor var blöta.
Så det var bara att lägga henne i famnen och vagga henne lite och sen la hon sig i hörnan av soffan invirad i filten och bara tittade med tunga blöta ögon i över 20minuter.

Nu är det tack och lov mycket bättre. Hon sniffar på mitt doftljus som jag har fått av Emma och hon kastar dockan hit och dit. Sen har hon hållt på med min bh ett tag, satt på sig den på en del olika sätt.. Så fort det slutar blåsa så ska vi ut till lekplatsen. 

 

 


Tik Tok

Så jädrans bra låt! Den får mig att verkligen vakna på topphumör om mornarna! :)

Inatt var det en sån cp natt.. jag hade satt klockan på halv elva då jag hade tvätt-tid klockan elva. Men tydligen hjälpte inte det och jag var väl nervös över att missa tiden för här är det att om man missar sin tid så får man betala 150kr. Men hur är det möjligt att jag skulle missa den när jag satt klockan och att tiden håller fram till 15.00?
Men i alla fall, det blev att jag vaknade första gången 06.20, underbart verkligen.. nästa gång vaknade jag 07.13 och nästa gång vaknade jag 08.53 och nästa 09.16 och jag tänkte att nu får det fan vara nog!! Jag behöver min sömn då jag somnade sent!! Sen vaknade jag 09.45 och nästa gång 10.07 och sen vaknade jag när klockan ringde halv elva.. STÖRIGT!

Men men.. nu är i alla fall tvätten i full fart och jag ska käka frukost och sen ner och slänga över det i tumlaren och sen tänkte jag bada bubbelbad.
Senare kommer Nicole och ska vara här till imorgon kväll! Lovley!

RSS 2.0