Vår sista helg ..

Så när jag satt i Jonas och Daniels kök med dom och Marika nu för någon timma sen så kändes det helt kontisgt.
Daniels rum var helt tomt, det var tomt i deras kök och Jonas rum var fullt med flyttlådor och Vi satt där alla fyra i köket och hade mysigt med rabarberpaj och te, sista gången vi sitter så och myser en söndagsförmiddag i Orsa..

Gick hem till min egna lägenhet och ser tomheten, lite tråkigt är det faktiskt att lämna.
Det ska bli grymt skönt att komma från Orsa då det är en enormt liten plats att bo på och jag blir tokig efter bara en vecka då man inte kan göra något.
Men att lämna gemenskapen, att lämna lokalen och alla de tokiga fester vi har haft där, att lämna campus, att lämna närheten till alla...
Känns inget kul alls..

Sanna kom i fredags och gissa om det var efterlängtat!!!
Var jättekul att träffa henne igen! Alldeles för länge sen sist!
Vi spelade twister i två timmar för att sen låta Lisa snurra åt oss då hon kom senare och då spelade vi i två timmar till.
I lördags spelade vi ännu mera twister, åkte in till Mora en sväng för att se om vi hittade något till maskeraden men det gjorde vi inte.
På eftermiddagen började jag packa ner ännu mera grejer i lägenheten medan Sanna och Lisa gick till Kålrots lägenhet.
På kvällen blev det mera twister tills vi fick ont i benen för att sen gå ut och hälsa på alla som satt vid grillplatsen här utanför.
Sen blev det fest i lokalen!! Makeradens dresscode var att man skulle vara utklädd på något som börja på samma bokstav som sitt egna namn, så Sanna blev surfare, jag var vrålkåt, Lisa var love, Daniel var DJ osv. väldigt roligt!
Men, innan läggdags blev det minsann twister igen!!





Oscar var en ordbok med ord på O.

Idag har jag grymt ont i benen, går knappt att gå i trapporna men det är kul!!
Har varit på lång promenad med Marika, Jonas och Daniel, helskönt var det! Man såg Orsa på ett helt annat sätt nu när man var ute och gick märkte jag .. lite sorligt..

Imon kommer pappa och farmor!
Och på tisdag åker jag hem!! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0