Tältbygg ..

Känns som att det jävla tältet aldrig blir klart... för det första är det skiiiitstort och för det andra så är det så jävla mycket att göra för att få det att bli klart!
Idag har vi i alla fall lagt klart golvet och vi har rest bjälkarna till garderobstältet och satt upp taket på det och så har vi städat ur hela alltet.
Vi började åtta imorse och jobbade fram till fyra.. rätt skönt att inte jobba till åtta ikväll faktiskt.. så efter att vi blev avbytta så skulle de fortsätta med garderobstältet och sen resa tältet där visningsbilar ska stå..
Imon ska vi också jobba, ska vara där mellan 08-13. Då ska vi lägga mattor i hela tältet och det är 1x1m mattor som måste ligga exakt och på rätt håll för dom är sträva eller vad man kan säga så det måste ligga på rätt håll och det är ett jävla jobb.. blir typ att klappa mattor hela dagen imon bara för att se till så att dom ligger rätt...... suck.

Men sen fasen är det helg och jag ska absolut inte göra ett skit!!
Ciccis föräldrar kommer imon kväll och ska vara i Mora hela helgen då hennes pappa ska träna på längdskid då han ska vara med och köra kortvasan...

Men nu ska jag sova.. är helt slut i kroppen efter dagens slit.

Natti natti

Kommentarer
Postat av: blixtmamsen

Tänk med kalorier du bränner så blir det lite roligare att jobba. Idag har Hanna o Rebecca åkt till PhiPhi hihi.

Du e både modig o stark kraaam gumman

2009-02-06 @ 09:52:53
Postat av: Micca

haha förstår det.

fyfan vicky, du skulle sett igår, jag va å in i h*vetes trött på honom, gaaahhhh!!!

2009-02-07 @ 10:43:40
URL: http://miccii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0